Inspiration – nail-art


Helaas.. Vandaag geen nail-art van mijn hand. Afgelopen week bestond uit deadlines, deadlines en nog meer deadlines voor school en deze week zal helaas in het teken staan van studeren voor tentamens, boeh! Maar goed, helemaal nail-art-loos wilde ik jullie niet laten zijn, vandaar de inspiratie hierboven! Ik haal mijn inspiratie vaak uit mooie nail-arts van anderen en sla ze altijd direct op als ik een leuke zie, dus is het eigenlijk een kijkje in m’n collectie foto’s ;). Check de bronnen ook zeker voor nog veeeel meer inspiratie!

Sources: 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15

  1. Wauw, ik vind die witte nagels met gouden sterren echt heel leuk! Dat zou wel moeilijk zijn om te maken.. Of het moet met van die vormpjes gedaan zijn haha. Heel leuk!

  2. Succes met school en zooo! Even die tentamens knallen. ๐Ÿ˜€ Leuke inspi, zit veel leuks tussen. Ik vind die Rudolph echt super cute, die is leuuuuk. Dn die rachtsboven met een soort Aztec printje is ook tof! ๐Ÿ˜€

  3. Veel succes en moed bij het studeren. Ik moet er ook stilaan aan beginnen ๐Ÿ™
    En mooi, al die nailart! Die streepjes, de allereerste en voorlaatste met de grote glitters <3

  4. Hele leuke nail arts! Rudolph vind ik echt zo leuk op de nagels en heb 2 weken geleden eens een poging gedaan om het na te maken. Ik weet nog steeds waar het op leek, maar in ieder geval niet op Rudolph haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *