Inspiration – beauty and nails


Een sucker voor nagellak en mooie swatches ben ik sowieso, zelfs foto’s van flesjes zijn al genoeg voor me om naar de lokale Etos of Sephora te rennen en in te slaan haha! Maar waar ik stiekem ook wel vaak van onder de indruk ben, zijn meiden die er echt prachtig uit zien met heel weinig make-up op, of juist heel veel. Ik heb aardig wat nodig om er een beetje toonbaar uit te zien en niet als een zombie haha! Oh, en iemand enige idee welk Herome lakje dat is op de foto? I need it!

Van welk make-up product kan jij niet genoeg hebben?

  1. Mooie inspiratie foto’s! Nagellak is echt mijn favoriet. Helaas mag op stage dat niet dragen maar nu het vakantie is ga ik weer helemaal los met de nagellak haha ๐Ÿ˜€

  2. Ik denk de nagellak te herkennen, want volgens mij heb ik deze ook!. Google eens nagellak van Herome ‘Toronto 118’. Als het deze is, dan zou ik het willen ruilen hoor,….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *