H&M Online shop – love/hate?


Laatst gebeurde het weer: sale bij H&M, waarna m’n ma direct wilde bestellen bij H&M en ik gelijk maar mee bestelde. Toen kwam het binnen, en kon de helft weer terug wegens te klein, te groot, te kriebelig, te kort. Niet veel later besloten we toch nog maar een keer te bestellen omdat nieuwe sale en kortingscodes.. En zo trappen we er elke keer weer in, haha!


Maar goed, het leek me wel leuk om eens een keer te laten zien wat ik zoal bestel. Het meeste is nu waarschijnlijk al weg en bij het in elkaar zetten van de collage kon ik al niet meer alle items vinden, maar de meesten gelukkig nog wel! Ik ben altijd wel fan de “LOGG” lijn van H&M, het zijn vaak vrij simpele maar wel leuke kledingstukken. Ik had vooral truien en vesten nodig, dus die bestelde ik!De opbrengst van 2 bestellingen is uiteindelijk nog wel aardig. De drie truien die je op de collage ziet (beige, blauw en grijs) vind ik echt super fijn en leuk, ze vallen vrij losjes en zijn ook wat hoger bij de hals. De roze trui is ongeveer hetzelfde model, maar de stof is veel dunner (wat ook wel weer fijn is als het ooit boven de 10 graden gaat komen, haha!) en de streepjestrui die je niet op de collage ziet maar wel op de laatste foto is ook zoiets. Verder heb ik nog wat meer vesten en van die open vestjes, lekker warm! Shirtjes waren echt een faal, op een of andere manier waren die allemaal vrij klein en vrij kort. Niet bepaald sexy, haha! Die gingen dan ook allemaal terug, maar nu heb ik toch sowieso veel meer aan lekker warme truien en vesten.

En toch.. Zijn we weer in de sale getrapt haha! Goed, items met 50-70% korting is wel erg fijn en deze keer had ik ook echt wel truien en vesten nodig.. Hebben jullie al wat besteld uit de sale van H&M? En trap je er ook elke keer weer in, terwijl het de keren ervoor zo tegenviel toen je het eenmaal thuis kreeg? 😉