H&M Online shop – love/hate?


Laatst gebeurde het weer: sale bij H&M, waarna m’n ma direct wilde bestellen bij H&M en ik gelijk maar mee bestelde. Toen kwam het binnen, en kon de helft weer terug wegens te klein, te groot, te kriebelig, te kort. Niet veel later besloten we toch nog maar een keer te bestellen omdat nieuwe sale en kortingscodes.. En zo trappen we er elke keer weer in, haha!


Maar goed, het leek me wel leuk om eens een keer te laten zien wat ik zoal bestel. Het meeste is nu waarschijnlijk al weg en bij het in elkaar zetten van de collage kon ik al niet meer alle items vinden, maar de meesten gelukkig nog wel! Ik ben altijd wel fan de “LOGG” lijn van H&M, het zijn vaak vrij simpele maar wel leuke kledingstukken. Ik had vooral truien en vesten nodig, dus die bestelde ik!De opbrengst van 2 bestellingen is uiteindelijk nog wel aardig. De drie truien die je op de collage ziet (beige, blauw en grijs) vind ik echt super fijn en leuk, ze vallen vrij losjes en zijn ook wat hoger bij de hals. De roze trui is ongeveer hetzelfde model, maar de stof is veel dunner (wat ook wel weer fijn is als het ooit boven de 10 graden gaat komen, haha!) en de streepjestrui die je niet op de collage ziet maar wel op de laatste foto is ook zoiets. Verder heb ik nog wat meer vesten en van die open vestjes, lekker warm! Shirtjes waren echt een faal, op een of andere manier waren die allemaal vrij klein en vrij kort. Niet bepaald sexy, haha! Die gingen dan ook allemaal terug, maar nu heb ik toch sowieso veel meer aan lekker warme truien en vesten.

En toch.. Zijn we weer in de sale getrapt haha! Goed, items met 50-70% korting is wel erg fijn en deze keer had ik ook echt wel truien en vesten nodig.. Hebben jullie al wat besteld uit de sale van H&M? En trap je er ook elke keer weer in, terwijl het de keren ervoor zo tegenviel toen je het eenmaal thuis kreeg? 😉

 1. Ik heb zelf nog nooit online besteld bij H&M.. Service schijnt bagger te zijn haha! By the way, ik vind je roze cardigian echt heeeeeeeel erg mooi! Die wil ik eigenlijk ook wel, haha, ziet er lekker warm en cosy uit! <3 En jij bent ook echt zo'n type die er elke keer intrapt. Lol. Sukkel haha. :')

 2. Ik bestel vaak bij H&M 🙂 Vaak gaat de helft terug, al zijn de kinderkleertjes die ik voor Cody koop altijd wel goed. Ik vind hun positiekleding ook wel fijn.

 3. Ik heb vorige week weer kleding online besteld maar dan bij zalando, maar inderdaad! elke keer valt het weer tegen die matentabellen klopen helemaal niet. Kwam op een XL uit terwijl ik eigenlijk een M nodig had dus voor mij liever gewoon koopjes jagen in de winkel en zeker weten dat het goed zit.

 4. Zelf bestel ik soms bij de H&M maar niet zo heel erg vaak. De broeken zijn trouwens wel fijn. Ik ben bijna alle winkels afgegaan maar geen enkele broek sloot mooi aan en bleef goed zitten. Die van de h&m zijn dan zeker een aanrader!

 5. Leuke aanwinsten! Vooral de beige trui vind leuk. Zelf heb ik weleens bij H&M besteld en dat ging over het algemeen wel goed. Toch koop ik het liever in de winkel zelf zodat ik kan zien wat ik koop.

 6. jammer dat het bij jou zo vaak tegenvalt. Ik had drie dingen besteld die ik al had gezien en dus al wist dat het er leuk uit zag, de maat heb ik wel (goed) gegokt! Ik had ook een jasje dat ik op de webshop had gezien, maar nooit in een winkel, dus die wou ik weleens zien & die was ook naar verwachting ^^ Ik had nog nooit eerder besteld & ging vaak naar een grote H&M, maar dan hadden ze toch vaak net je maat niet & online wel, daarom heb ik het een keer besteld 🙂

 7. Ik bestel liever niet meer online bij H&M, het valt altijd zo enorm tegen. Ik heb vlakbij in het winkelcentrum een grote H&M zitten en ga daar wel regelmatig naar toe. Kan ik het meteen passen of thuis passen zonder verzendkosten ^^

 8. Ik bestel heel soms wel eens online bij de H&M. Een paar maanden geleden had ik wat dingen gepast, maar vond het toen toch wat te duur. Van de week zag ik die items ineens in de sale, ik wist welke maat ik nodig had dus besteld 🙂

 9. Ik heb ook nog nooit besteld bij H&M, omdat ik ook erg veel negatieve dingen hoorde. Ook heb ik eigenlijk nooit iets uit de L.O.G.G collectie, misschien toch eens wat beter tussen kijken als ik in de H&M ben!

 10. Ik heb zelf nog nooit online besteld bij de H&M, maar ik kijk wel heel vaak op de site. Ik ga toch altijd liever naar de winkel zelf zodat ik de kledingstukken waar ik over twijfel eerst even aan kan passen en kan kijken hoe het staat.

 11. Ik bestel eigenlijk nooit online. Een enkele keer cosmetica, maar kleding echt nooit. Weet niet, wil alles altijd fijn passen en (ik ken mezelf) vergeet dan zo’n halve bestelling terug te sturen. Daarnaast vind ik door de stad struinen gewoon te leuk! 🙂

 12. Ik bestel eigenlijk best wel vaak bij de H&M. Ik woon echt superdicht bij een filiaal van de H&M, maar daar is het altijd zo druk. Dus ik bestel het gewoon met allemaal leuke kortingscodes (bovenop de sale, dus extra korting!) en dan pas ik het thuis in alle rust aan. Past het niet? Dan breng ik het gewoon naar het filiaal en dan krijg je een pasje met daarop het geld van de teruggebrachte dingen. En dat geef ik dan weer vrolijk uit in het filiaal (wanneer het rustig is). Ik vind het allemaal wel prima =)

 13. Ah die roze trui heb ik ook! En als Belg kan ik niet bij H&M online bestellen. Wel jammer, want ik denk dat het een groot succes zou zijn.
  Ik bestel nooit grote hoeveelheden, ik durf nooit goed haha (+ financieel). Ik pas het liever meteen in de winkel zodat ik direct het goede meeneem 🙂

 14. Ik heb bij de H&M eigenlijk nog nooit online besteld, de maten vallen vaak zo raar uit dat ik nooit weet welke ik dan moet pakken, ik houd dus gewoon bij ‘echt’ shoppen, gelijk een goede smoes om weer even de stad in te gaan 😉

 15. Ik heb nog nooit wat bij de H&M besteld, juist omdat ik zo veel mensen met slechte ervaringen hoor over hun online webshop. Gelukkig is de H&M hier een klein treinreisje van 10 minuten vandaan, dus dan ga ik gewoon even naar de stad 🙂

 16. Ik heb al best vaak dingen besteld bij de H&M en ik heb volgens mij 90% weer teruggestuurd.. :’) Het staat nooit mooi/past nooit. Dus ik trap er nu niet meer in, ik ga wel gewoon naar de winkel haha!

 17. Ik shop graag kleding online, maar eigenlijk nooit bij de H&M. Ik vind de maten van de H&M altijd zo bizar, ik neem daar altijd 2 of 3 maten mee naar de paskamer.. en dat wil dan nog niet zeggen dat er een kledingstuk past. Kom er niet vaak meer dus :’)

 18. Haha, je bent niet de enige die er weer is ingetrapt hoor! Al heb ik me deze keer wel ingehouden; ik heb het bij een kerstjurkje, een spijkerbroek en wat ondergoed gehouden, toch kon ik het weer niet weerstaan om weer wat te bestellen! 😉 xx

 19. Ik bestel nooit online bij shops die gewoon een winkel in de buurt hebben. Vind het fijner om de kleding te passen en meteen mee naar huis te nemen. Waar ik tijdens de sale wel eens bestel is 3Suisses, hebben altijd erg fijne kortingen!
  Mooie items heb je besteld!

 20. De procedure is drama, de bestellingen doen er soms weken over om aan te komen op het adres, maar wat houd ik toch van de H&M online! Tijdens de sale moet ik ook altijd even kijken op de website, net zoals in alle winkels die ik tegenkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *