Eerste & tweede Kerstdag


Hopelijk hebben jullie de wilde Kerstdagen overleefd, ik in ieder geval wel! Op eerste Kerstdag ging ik samen met m’n ouders en broer richting m’n opa, waar ook m’n oom & tante waren. Veel meer dan kletsen en eten deden we niet en de foto’s die ik daar maakte waren wegens te weinig licht ook niet zo geslaagd helaas. Tweede Kerstdag kwam m’n broer hier op bezoek en vierden we het dus met het gezin! M’n broer en ik hadden allebei een budget gekregen waarvoor we wat uit mochten zoeken van m’n ouders en ik gaf ook nog een cadeautje aan m’n broer en moeder (hij aan mij en m’n vader). Ik wil graag nog een lens dus vroeg ik om een bijdrage daaraan ;). En van m’n broer kreeg ik de live cd met dvd van Coldplay!

Hoe was jullie Kerst? Nog leuke cadeautjes gehad?

  1. Wat hou ik van je foto’s, haha. En het klinkt als twee geslaagde daagjes! Ik hoop dat je je lens nu wel kan betalen en daar beaaaaautiful foto’s mee kan schieten. Dn coldplay ftw jongu 8D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *