DIY – pimped my phonecase!


Herinner je bovenstaand hoesje nog? Een hysterische case voor op m’n HTC, voor très weinig op eBay gekocht. Hij was leuk voor 2 weken, maar hij werd al snel vies en bovendien afgekraakt door een aantal van mijn naasten, haha. Al snel lag hij dus te verstoffen.. Maar er was iets wat ik graag nog eens wilde doen. Wat dat was? Kijk verder!Dat was namelijk.. Een hoesje volplakken met plakjes fimo cane! De kans is groot dat je het ook wel thuis hebt liggen, een tijd geleden waren deze plakjes behoorlijk in en de trend wat betreft nail-art. Ik moet zeggen dat ik het uiteindelijk maar 2-3 keer op m’n nagels heb gedragen, haha! Maar de plakjes had ik nog wel, dus ik besloot alle rhinestones van de case af te halen (wat makkelijk ging omdat het vast zat met heel raar plakspul) en aan de slag te gaan.


Met nagellijm plakte ik de plakjes vast en als laatste bracht ik er een topcoat overheen aan zodat het een wat gladder geheel zou worden. Aaand.. I like! Goed, hij is minstens net zo hysterisch als hoe hij eerst was, maar in ieder geval heel schattig. Ik merk wel al dat de figuurtjes aan de zijkant de neiging hebben om los te gaan dus dat is wel jammer, maar de rest zit gelukkig vooralsnog stevig vast!

Ik vind ‘m wel geslaagd, hopelijk jullie ook! Mocht je het zelf willen maken – doorzichtige harde cases en fimocanes zijn heel goedkoop te scoren op eBay!

Verder Bericht

Vorige Bericht

36 Reacties

 1. Charlotte 12 december 2012

  Wauw hij is geweldig!
  Ik zag hem al op instagram voorbij komen. Te leuk!
  whoop nu wil ik ook een hoesje gaan pimpen. thanks girl! <3
  xxxx

 2. Miss Sentinelli 12 december 2012

  Echt leuk gedaan! Hopen dat ze goed blijven zitten :). En hoe voelt het als je hem in je hand hebt? Lijkt me best apart al die plakjes 😉

 3. Marielle 12 december 2012

  Ahh wat een schattig ding! Leuk gedaan zeg!

 4. Anne-Floor 12 december 2012

  Aah, té schattig gewoon!

 5. Mieke 12 december 2012

  Wat een goed idee Marjolein! Ziet er schattig uit! 🙂

 6. Alyssa 12 december 2012

  Wauw, dat ziet er echt gaaf uit! Heel mooi gedaan :-)! Zelf koop ik meestal gewoon van die kant en klare hoesjes, maar dit is ook echt een leuk idee.

 7. Esmay 12 december 2012

  Ik vind hem echt te awesome, haha! Lekker Kawaii style!

 8. Lies 12 december 2012

  Ziet er heel leuk uit! De afbeeldingen die je gebruikt hebt zijn ook zo leuk en ook inderdaad heel schattig.

 9. femketje 12 december 2012

  omg super cute 😀

 10. Maaike 12 december 2012

  Het is idd nog steeds hysterisch, maar toch op een leukere manier. Het is schattig! Echt leuk dat je altijd van dit soort dingen bedenkt zeg! 😀

 11. Maud 12 december 2012

  Die is super schattig geworden! Oogt nog steeds druk, maar ik vind ‘em zo wel leuker ^^

 12. Laura 12 december 2012

  Ah wat schattig is die geworden! 🙂

 13. Vera 12 december 2012

  Super leuk 🙂 Ik heb ook nog een hoop fimo canes liggen haha 🙂

 14. Joanydvv 12 december 2012

  Wat een superleuk idee! Het is echt heel erg gaaf geworden 🙂

 15. Danielle 12 december 2012

  haha grappig! Ik heb ook nog wel een hoesje met diamantjes. Misschien een leuk idee om die eraf te halen, hem een kleurtje te verven en dan studs erop te doen. Je hebt me op ideeen gebracht. Haha! Thanks.

 16. Priscilla 12 december 2012

  Ik vind eigenlijk het hoesje met steentjes ook wel heel erg leuk, maar fimocanes zijn ok cool, creatief én origineel! 😀

 17. sisier 12 december 2012

  oh leuk zeg 😀 misschien had je beter iets van superlijm kunnen gebruiken ipv nagellijm, dat is steviger. had zelf laatst studs op een hoesje gelijm en die zitten echt als een huis. Ik had hypo cement lijm gebruikt (is eigenlijk voor sieraden geloof ik).

 18. anne vdh 12 december 2012

  Wat gaaf dat je dat zelf heb gemaakt. Moet wel eerlijk zeggen dat ik je hysterische case leuker vind, hou wel van dat foute haha!

 19. Esmée 12 december 2012

  Echt heel erg leuk gedaan, je moet maar op het idee komen! Liefs

 20. Pauline 12 december 2012

  Echt heel erg leuk! ^^

 21. Lotte 12 december 2012

  Ik zag ’t al op Instagram, het is echt très cute geworden. Ja, dit vind ik echt leuk – en ook heel erg jou.

 22. Frauke 12 december 2012

  Dat is awesome. Schattig én stylish haha. Supervet! Lijkt me wel een heel klusje, but it’s definitely worth it ^^

 23. jana 12 december 2012

  Wow het is mooi geworden 😀 x

 24. Lifesplash 12 december 2012

  Oooooooooooooh my god Mayo, dat ziet er echt tof en cute en leuk uit en aaaah zo schattig! Haha, me likey. 😀 Echt heel erg cute joh.

 25. Safannah 13 december 2012

  Wat orgineeeeel! Echt heel erg leuk, ik zou hem alleen niet zo druk maken, daar hou ik niet zo van.

 26. Yasmin 13 december 2012

  Erg leuk, maar die met de steentjes vond ik ook leuk

 27. Jolien 13 december 2012

  Echt een leuk hoesje!

 28. Amy-Denise 13 december 2012

  Dit is heel erg leuk gevonden!

 29. Evelien 13 december 2012

  Wat gaaf gedaan! Heel grappig al die kleine fimo cane stukjes 😀

 30. Linsey 15 december 2012

  Oh wauw, die 2e! Té cute.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén