DIY – pimped my phonecase!


Herinner je bovenstaand hoesje nog? Een hysterische case voor op m’n HTC, voor très weinig op eBay gekocht. Hij was leuk voor 2 weken, maar hij werd al snel vies en bovendien afgekraakt door een aantal van mijn naasten, haha. Al snel lag hij dus te verstoffen.. Maar er was iets wat ik graag nog eens wilde doen. Wat dat was? Kijk verder!Dat was namelijk.. Een hoesje volplakken met plakjes fimo cane! De kans is groot dat je het ook wel thuis hebt liggen, een tijd geleden waren deze plakjes behoorlijk in en de trend wat betreft nail-art. Ik moet zeggen dat ik het uiteindelijk maar 2-3 keer op m’n nagels heb gedragen, haha! Maar de plakjes had ik nog wel, dus ik besloot alle rhinestones van de case af te halen (wat makkelijk ging omdat het vast zat met heel raar plakspul) en aan de slag te gaan.


Met nagellijm plakte ik de plakjes vast en als laatste bracht ik er een topcoat overheen aan zodat het een wat gladder geheel zou worden. Aaand.. I like! Goed, hij is minstens net zo hysterisch als hoe hij eerst was, maar in ieder geval heel schattig. Ik merk wel al dat de figuurtjes aan de zijkant de neiging hebben om los te gaan dus dat is wel jammer, maar de rest zit gelukkig vooralsnog stevig vast!

Ik vind ‘m wel geslaagd, hopelijk jullie ook! Mocht je het zelf willen maken – doorzichtige harde cases en fimocanes zijn heel goedkoop te scoren op eBay!

  1. haha grappig! Ik heb ook nog wel een hoesje met diamantjes. Misschien een leuk idee om die eraf te halen, hem een kleurtje te verven en dan studs erop te doen. Je hebt me op ideeen gebracht. Haha! Thanks.

  2. oh leuk zeg 😀 misschien had je beter iets van superlijm kunnen gebruiken ipv nagellijm, dat is steviger. had zelf laatst studs op een hoesje gelijm en die zitten echt als een huis. Ik had hypo cement lijm gebruikt (is eigenlijk voor sieraden geloof ik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *