Currently reading, listening & watching


Altijd ben ik wel verslaafd aan een nummer of album, ben ik bezig in een boek of geniet ik elke week van m’n favo series. Stiekem.. kan ik niet zonder, haha! Het is heerlijk ontspannen en een ritje met de trein zonder muziek, overleef ik niet ;). Benieuwd waar ik op dit moment mee bezig ben? Lees vooral verder!


Ok, ik moet toegeven dat ik niet zo’n lezer ben. Ik begin in veel, maar maak maar weinig af. Zo ben ik begonnen in The Casual Vacancy van J.K. Rowling.. Maar heb ik ‘m nog niet veel verder gelezen! Grootste probleem is dat ik niet zo goed ben in personages uit elkaar houden en in dit verhaal er een heleboel zitten, haha. Maar ik ga hem nog wel verder lezen, want ik blijf toch erg benieuwd.

Verder heb ik een heel stuk gelezen in Normal Gets You Nowhere van Kelly Cutrone – een inspirerend boek over hoe je je doelen kunt bereiken en succesvol kunt zijn. Al moet ik zeggen dat hij me tegen valt, het gaat over vage dingen en voorbeelden en minder over bijvoorbeeld de fashionwereld waarin ze actief is. Als laatste heb ik IT Savvy net uitgelezen, helaas voor m’n studie haha! Waarschijnlijk niet interessant voor jullie om te lezen (tenzij je een topbestuurder bent in een bedrijf ;)), maar het was wel eens lekker verfrissend om eens geen saai studieboek te lezen maar een vlotter geschreven verhaal!


Muziek is echt een must-have voor mij, vooral tijdens het reizen. Op dit moment luister ik het liefst naar bovenstaande albums! Some Nights van Fun vond ik een hele tijd leuk en daarna luisterde ik het niet echt meer, tot ze het nummer Some Nights bij Glee deden en ik weer bedacht dat ik het album leuk vond, haha! Taylor Swift vond ik nooit zo leuk, maar het album Red vind ik wel goed te doen en hij luistert onderweg lekker weg. Vooral 22 en Stay Stay Stay vind ik leuk! En Coldplay fan ben ik al jaren, het nieuwe live album vind ik dan ook super. Ik wil ‘m eigenlijk nog wel kopen voor de DVD die erbij zit!

Ook leuk vind ik Night Vision van Imagine Dragons, en dan vooral On Top Of The World en It’s Time. Het album van Passenger downloade ik eigenlijk zonder het eerst te luisteren, maar het is samen met Early In The Morning van James Vincent Mcmorrow heerlijk rustgevende muziek. Van Passenger vind ik Holes vooral erg mooi en van James Vincent Mcmorrow We Don’t Eat!


Series kijk ik op het moment niet veel, echt fanatiek kijken doe ik vooral in de vakantie. Wel volg ik nog steeds Glee, al vind ik seizoen 4 wel minder. De nieuwe personages zijn niet helemaal mijn ding en ik vind het jammer dat bijvoorbeeld Kurt en Santana minder prominent aanwezig zijn. Maar goed, de liedjes blijven leuk en ik blijf het toch nog wel volgen ;).

The X-Factor UK is alweer bijna afgelopen en dit seizoen heb ik helemaal gevolgd. Op een of andere manier trekt dit me meer dan de Nederlandse talentenjachten en James is mijn ultieme favo (helloooo puppy eyes)! En als laatste kijk ik elke donderdagavond braaf Expeditie Robinson, wat ik al een aantal seizoenen eigenlijk volg. Dit keer zijn ze wel veel meer strategisch aan het spelen en stemmen in plaats van echt op de beste en dat vind ik wel jammer! En dat Paul eruit ging vond ik niet zo leuk, haha.

Wat lees, kijk en luister jij op het moment het liefst?

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Lifesplash 2 december 2012

  Leuk om te lezen! 😀 Momenteel lees ik internet, heb ik geen geduld voor series en luister ik mijn oude-trouwe afspeellijst in Spotify die vol zit met nummers à la Imagine, Bohemian Rhapsody (hallo prehistorie) maar ook af en toe Adele, Beyoncé en Rihanna. Maar X-Factor UK is sowieso leuker! 😀 Veel leukere mensen, talenten en het accent!!!!!!! Oh en de liedjes van Taylor en Coldplay zijn ook bij mij welkom. 🙂

 2. Josephine 2 december 2012

  Oooh ik vind Glee juist superleuk nu! Nieuwe verhalen etc. I like. Sharon niet over kunnen halen? Lukt mij nog steeds niet haha.

 3. Yasmin 2 december 2012

  Leuk om te lezen. Ik luister op het moment niet naar iets speciaals en eigenlijk alleen wat er op de radio komt in de auto. Wel kijk ik op het moment True blood S.5 en lezen doe ik voornamelijk op het net 😀

 4. Mayara Esther 2 december 2012

  Op het moment kijk ik vaak en het liefste naar CSI. 🙂

 5. Vera 2 december 2012

  Leuk! Ik lees even niks, ik luister veel naar Jason Mraz (ben verliefd op die man) en DMpulse radio (kan je online luisteren). Ik kijk heel graag naar hoarders, waar ik me wel een beetje voor schaam… haha

 6. Charlotte 2 december 2012

  Leuk artikel!
  Die boeken zijn denk ik niet iets voor mij hehe(a) ik lees meer thrillers enzo
  Muzieksmaak is wel top!
  Tv kijk ik helemaal niet meer zo… alleen GTST en thevoice.
  liefsxx

 7. Minouch 2 december 2012

  Ik volg expeditie robinson ook, voor het eerst! Ik vind Fatima en Chris maar niks, al is het wel slim wat ze doen. Glee heb ik ook altijd trouw gevolgd, tot het van de een op de andere week van tv verdwenen was. Daarna heb ik t nooit meer gezien 🙁 Verder volg ik switched at birth en bones! Qua boeken heb ik wel t zelfde, over het niet uitlezen. Ik wil ze ook altijd lezen op momenten dat ik eigenlijk iets anders moet doen (lees: huiswerk, opruimen of stage voorbereiden)

 8. beautybysandra 2 december 2012

  Wat leuk om te zien =)

 9. Miranda 2 december 2012

  Wat een leuk artikel. Ik volg ook Expeditie Robinson (:

 10. Laura 2 december 2012

  Wat leuk om te lezen 🙂 Ik heb serieus nog nooit Glee gekeken. Misschien een keertje één liedje en daarna weer afgezet. Ik hoor zoooovaak dat het heel leuk is, dus ik moet er toch eens aan beginnen 🙂 haha

 11. Amy-Denise 2 december 2012

  Leuke post! Ik kijk elke week trouw The Vampire Diaries en Gossip Girl. Ik ben nu een boek van Maggie Stiefvater aan het lezen (Heartbeat – een ijzingwekkende liefde). Op m’n iPod luister ik de laatste tijd vooral het album ‘Set The World On Fire’ van Black Veil Brides. In januari komt hun nieuwe album uit, yay! Het nieuwe album ‘Lotus’ van Christina Aguilera vind ik ook erg leuk.

 12. Angelique 2 december 2012

  Het nieuwe boek van Roweling lijkt me aan de ene kant erg leuk en aan de andere kant erg langdradig

 13. ellies 2 december 2012

  Wat leuk om te lezen! Ik ben momenteel in een boek van Alex Kava begonnen, word ik altijd zo in meegesleept! En muziek is bij mij vooral radio als ik dan toch in de file sta te wachten 🙂

 14. Evelien 2 december 2012

  Helemaal niets wat ik ook luister/lees/kijk, oh! :O Some Nights moet ik nog luisteren trouwens, maar ga hem ws. niet zo leuk vinden als We Are Young mehehe. Leuk artikel dit eigenlijk!

 15. joanydvv 4 december 2012

  Leuk, ik lees op het moment Stad van Glas uit de Kronieken van de Onderwereld boekenreeks van Cassandra Clare. Ik luister veel naar Florence and the Machine en ik kijk naar Once Upon a Time 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén