Currently reading, listening & watching


Altijd ben ik wel verslaafd aan een nummer of album, ben ik bezig in een boek of geniet ik elke week van m’n favo series. Stiekem.. kan ik niet zonder, haha! Het is heerlijk ontspannen en een ritje met de trein zonder muziek, overleef ik niet ;). Benieuwd waar ik op dit moment mee bezig ben? Lees vooral verder!


Ok, ik moet toegeven dat ik niet zo’n lezer ben. Ik begin in veel, maar maak maar weinig af. Zo ben ik begonnen in The Casual Vacancy van J.K. Rowling.. Maar heb ik ‘m nog niet veel verder gelezen! Grootste probleem is dat ik niet zo goed ben in personages uit elkaar houden en in dit verhaal er een heleboel zitten, haha. Maar ik ga hem nog wel verder lezen, want ik blijf toch erg benieuwd.

Verder heb ik een heel stuk gelezen in Normal Gets You Nowhere van Kelly Cutrone – een inspirerend boek over hoe je je doelen kunt bereiken en succesvol kunt zijn. Al moet ik zeggen dat hij me tegen valt, het gaat over vage dingen en voorbeelden en minder over bijvoorbeeld de fashionwereld waarin ze actief is. Als laatste heb ik IT Savvy net uitgelezen, helaas voor m’n studie haha! Waarschijnlijk niet interessant voor jullie om te lezen (tenzij je een topbestuurder bent in een bedrijf ;)), maar het was wel eens lekker verfrissend om eens geen saai studieboek te lezen maar een vlotter geschreven verhaal!


Muziek is echt een must-have voor mij, vooral tijdens het reizen. Op dit moment luister ik het liefst naar bovenstaande albums! Some Nights van Fun vond ik een hele tijd leuk en daarna luisterde ik het niet echt meer, tot ze het nummer Some Nights bij Glee deden en ik weer bedacht dat ik het album leuk vond, haha! Taylor Swift vond ik nooit zo leuk, maar het album Red vind ik wel goed te doen en hij luistert onderweg lekker weg. Vooral 22 en Stay Stay Stay vind ik leuk! En Coldplay fan ben ik al jaren, het nieuwe live album vind ik dan ook super. Ik wil ‘m eigenlijk nog wel kopen voor de DVD die erbij zit!

Ook leuk vind ik Night Vision van Imagine Dragons, en dan vooral On Top Of The World en It’s Time. Het album van Passenger downloade ik eigenlijk zonder het eerst te luisteren, maar het is samen met Early In The Morning van James Vincent Mcmorrow heerlijk rustgevende muziek. Van Passenger vind ik Holes vooral erg mooi en van James Vincent Mcmorrow We Don’t Eat!


Series kijk ik op het moment niet veel, echt fanatiek kijken doe ik vooral in de vakantie. Wel volg ik nog steeds Glee, al vind ik seizoen 4 wel minder. De nieuwe personages zijn niet helemaal mijn ding en ik vind het jammer dat bijvoorbeeld Kurt en Santana minder prominent aanwezig zijn. Maar goed, de liedjes blijven leuk en ik blijf het toch nog wel volgen ;).

The X-Factor UK is alweer bijna afgelopen en dit seizoen heb ik helemaal gevolgd. Op een of andere manier trekt dit me meer dan de Nederlandse talentenjachten en James is mijn ultieme favo (helloooo puppy eyes)! En als laatste kijk ik elke donderdagavond braaf Expeditie Robinson, wat ik al een aantal seizoenen eigenlijk volg. Dit keer zijn ze wel veel meer strategisch aan het spelen en stemmen in plaats van echt op de beste en dat vind ik wel jammer! En dat Paul eruit ging vond ik niet zo leuk, haha.

Wat lees, kijk en luister jij op het moment het liefst?