Current favorites


Jullie zijn vast al platgegooid met Colgate MAX White reviews en ik ga jullie er dan ook niet mee lastig vallen – maar ik wil wel even zeggen dat ik de tandpasta best fijn vind! Hij maakt m’n tanden namelijk super glad en schoon, heel prettig. Ik merk niet echt dat m’n tanden bizar veel witter zijn geworden, hooguit iets opgelicht. Maar ik doe het voor het schone-tandjes-gevoel, haha!Laatst kocht ik een nieuw lakje, namelijk Skirting The Issue van Essie. Van de herfstcollectie en met 50% korting bij de Etos waar ik toevallig was. Ik ben niet zo’n fan van rood, maar deze bloedrode en jelly kleur kan er wel mee door. Nee beter gezegd, heb ik voor mijn doen al heel veel gedragen! Hij staat erg klassiek en mooi, ik ben fan!


En over nagellak gesproken – ook de Essence Better Than Gel Nails Top Sealer blijft favoriet. Droogt namelijk snel en laat m’n nagellak er langer op zitten. Laatst kocht ik de high gloss versie en ik moet zeggen dat ik niet heel veel verschil zie, maar hij droogt net zo snel. Het maakt dus niet uit welke je koopt, maar probeer ‘m zeker eens!


Al tijden gebruik ik de leave in conditioner van Boots en omdat ik nu de nieuwe lijn van Andrélon aan het testen ben, ben ik tijdelijk overgestapt op de anti-klit spray van dat merk. Maar ik vind deze producten echt zo fijn en handig! Maakt m’n haar super zacht en minder pluizig zonder het vet te maken en omdat het een spray is, hoef ik ook niet met vieze plakhanden naar de badkamer te rennen.


De laatste weken vind ik het maar moeilijk om ’s ochtends m’n bed uit te komen (donker, koud, regen) en omdat er steeds minder tijd overbleef voor m’n make-up, is de basic look (zoals in dit artikel) ook ernstig favoriet bij mij haha! Eyeliner, mascara, concealer, poeder en blush en ik vind het wel prima. Daarbij vind ik de waterproof eyeliners van Catrice en Gosh trouwens echte toppers, blijven bij m’n vette oogleden de hele dag zitten!


Misschien een rare favoriet – deze pen van Foray. Maar hij schrijft zó lekker! Enige nadeel is dat hij rood schrijft, maar voor leerwerk vind ik dat wel prima. En ja, ik word blij als ik lekker kan schrijven want dan schrijf ik mooier! Helaas heb ik nog niet kunnen vinden waar Foray makkelijk te koop is (als je het weet, please tell me!), alleen bij een vage website voor bedrijven. I want moaaaar!


Kun je je het artikel over mijn gebrek aan planning nog herinneren? Nou, het is opgelost! Ik kon de Google Calender app niet installeren op m’n telefoon wegens oudere Android, maar wel een app genaamd aCalender. Neemt je Google/Android kalender over en kun je als widget instellen, yay! Nu zet ik alles dus in m’n agenda op m’n telefoon en kan ik het ook overzichtelijk terug zien, ideaal. Ik gebruik het nu 2 weken en ik vind het echt fijn werken. Ik heb ook nog m’n to do lijstje (ColorNote app) op m’n telefoon en samen helpt het me echt!


En last but not least – m’n camera aansluiten op m’n pc! Als je een Canon spiegelreflex camera hebt is de kans groot dat je er een USB kabel en CDrom met het programma EOS Utility bij gekregen hebt, en daarmee kun je hem op je pc aansluiten. Ik gebruik het om m’n gemaakte foto’s direct op m’n scherm te zien en hij slaat de foto’s dan op m’n pc op, heel handig. Ik kan nu beter zien of het licht klopt en ze scherp zijn!


Deze keer zijn het aardig wat favorieten – ik ben aardig wat nieuwe dingen gaan proberen en daar zat een hoop goeds tussen!

Laat zeker in een comment weten wat jouw favorieten op het moment zijn! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Josephinei 5 december 2012

  Jaaaaa die pen vind ik ook zo fijn schrijven! Ik heb het ook nergens kunnen vinden, behalve op Ebay, maar ik vind ze redelijk duur, vooral omdat het 0.7mm pennen zijn. De app lijkt mij erg handig, laat ik die ook eens gaan downloaden en thank to you weet ik nu welke cd ik moet gebruiken voor de camera!

 2. Laura 5 december 2012

  Die top sealer van Essence gebruik ik nadat jij er ooit een artikel over schreef ook, en hij is zeeeeker ook een favoriet van mij nu! 😀 En de nagellak van Essie is echt prrrrretty! <3

 3. Charile 5 december 2012

  Mooie favorieten 😀

 4. Annelie 5 december 2012

  Dat lakje van Essie ziet er zo mooi uit. Echt een kleurtje voor de kerstdagen 🙂

 5. beautybysandra 5 december 2012

  Wat leuk om te zien! Die kalender app lijkt me erg handig.

 6. Chantal 5 december 2012

  Dat Essie lakje heb ik ook, die is zo mooi!

 7. femketje 5 december 2012

  super pretty essie lakje 😀

 8. Maaike 5 december 2012

  Mooie favorieten! Die nieuwe andrelon producten moet ik nog proberen & essie is ook mijn favoriet & die app is heel handig, ga em nu downloaden!

 9. Esmay 5 december 2012

  Leuke favorieten! Die Oil & Care anti klit spray is indeed zoooo fijn! Oh my goshie <3

 10. Charlotte 5 december 2012

  Leuke favorieten!
  Dat nagellakje is zo pretty!
  Hihi dat met een pen herken ik wel ^^
  xxx

 11. Mariska 5 december 2012

  De Oil&Care producten zijn echt heerlijk!

 12. Miranda 5 december 2012

  Wat leuk zeg. De nagellak van Essie ziet er echt prachtig uit.

 13. Nicole 5 december 2012

  Ik kom net op je blog terecht via de blog van Esmay en ik zie nu dat ik de 1000e follower op Bloglovin’ ben. Woehoeee, leuk! Gefeliciteerd met je 1000 followers 🙂

  Liefs Nicole

 14. Amy 5 december 2012

  Dat lakje wil ik nu ook aanschaffen! Ik ben normaal gezien geen fan van jelly finishes maar deze vind ik wel erg mooi 🙂

 15. Anne vdh 5 december 2012

  Hmm die oil en care klinkt erg goed, die kan mijn pluishaar ook wel gebruiken geloof ik 😉
  De tandpasta heb ik ook in mini tube, als die op is ga ik de grote tube kopen vind hem ook heel fijn!

 16. Lotte 5 december 2012

  Leuk om te zien! Ik houd juist niet van jelly lakjes! Enne, dat met die pen herken ik, ik schrijf veel mooier met een fijne pen!

 17. Lifesplash 5 december 2012

  Die oil van Andrelon lijkt me echt zooooooo fijn hè, hoor je veel positieve dingen over! En die pen, hahah genius, zulke dingen mogen ook wel ’s in de schijnwerpers hoor. 8D En dat van je camera is echt superhandig! Lijkt mij echt heel erg fijn, haha jaloeeeers. Ik wil ook zo’n mooie camera man. lol.

 18. jana 5 december 2012

  Leuke favorieten 😀 x

 19. Nicole 5 december 2012

  hele fijne favorieten!

 20. Dhini 5 december 2012

  Dat lijkt mij die handig programma EOS Utility.

 21. Naomi 5 december 2012

  Leuke favorieten! Dat van EOS utility moet ik eens gaan opzoeken, lijkt mij wel handig! Oh en die pen is ook een favoriet bij mij, inclusief het boekje en de tandpasta 😛

 22. Lotte 6 december 2012

  Je handschrift – zo mooooi! En die antiklitspray van Andrélon vind ik ook heel fijn, ja.

 23. Esmée 6 december 2012

  Haha nu ben ik echt wel een beetje benieuwd naar die pen! Ik vind het altijd veel leuker om te schrijven als de pen fijn is 🙂
  Liefs, Esmée

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén