Christmas Link Love


Tweede Kerstdag is bij mij thuis toch wel een chill-dagje. We vieren nog wel Kerst met het gezin (lekker eten, cadeautjes uitpakken), maar we doen geen spectaculaire dingen en de Kerstoutfits kunnen de kast alweer in. Ik denk dat de kans groot is dat jullie vandaag ook niet bijzonder veel doen.. Of willen doen ;). In ieder geval ga ik jullie proberen te verblijden en vermaken met een aantal blogposts en filmpjes waar ik zelf erg van genoten heb en jullie zeker aan raad om eens te bekijken!

Klik op de plaatjes om naar de blogpost/video te gaan! En enjoy :).

  1. Heel leuk gedaan met die foto’s!! Vandaag ga ik naar familie maar verder ga ik niet heel veel doen vandaag, net als jij eigenlijk. Genoeg tijd om deze al deze links te bezoeken dus! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *