China Glaze – 2x blauw van Cirque Du Soleil


Laatst mocht ik voor Ilja de gehele Cirque Du Soleil collectie van China Glaze swatchen (deel 1, deel 2). Een bijzondere collectie, waarvan niet elk lakje me beviel. Maar twee kleurtjes vind ik super leuk en die heb ik dan ook uiteraard direct geclaimed, haha! En vandaag ga ik deze twee blauwe kleurtjes aan jullie laten zien, omdat ze nog wel wat extra aandacht verdienen.
Allereerst Hanging In The Balance. Een helderblauwe lak die in 2 laagjes dekt. Ik was eigenlijk nooit zo’n fan van blauw, maar sinds een paar maandjes kan ik er geen genoeg van krijgen! Dit lakje is weliswaar vrij licht blauw, maar niet zo licht dat het niet mooi meer bij m’n huidskleur past. I like!
Maar Water You Waiting For is nog veel, veel mooier! Dit kleurtje bestaat uit glitters, kleinere en grotere, in aquagroen en -blauw. Dekt ook in 2 laagjes en hij doet me echt denken aan zeemeerminnen haha. Of water, in ieder geval! Wat mij betreft de mooiste lak uit de collectie.


De collectie is inmiddels al te koop, onder andere bij shops als Enchantra en PrettyPolish. Ik koop CG normaliter meestal op eBay, bij deze verkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *