A fun day at Lara + shoppen met mama


Afgelopen woensdag reisde ik af naar Lara, omdat het wel weer eens tijd werd voor een meet-up! Wat we gedaan hebben? Niet veel, haha. Maar gezellig was het wel! En gisteren ben ik even gaan kerstshoppen met m’n moeder in Rotterdam, al kwamen we stiekem vooral thuis met dingetjes voor onszelf haha. Benieuwd wat dit allemaal is? Kijk verder!


Van Lara mocht ik twee dingen meenemen, super lief! Ten eerste een potje met spul om van die velvet nails mee te maken, wat ik graag eens wil proberen! Dat ga ik binnenkort dus zeker doen. En Lara heeft vrij veel Inglot spulletjes waaronder een tof palette vol, maar omdat ze eerst vaak kleinere palettes kocht had ze veel lege over. Van haar mocht ik dit palette voor 5 oogschaduws wel hebben, nu heb ik mijn favo Inglot oogschaduws bij elkaar in een palette!Iets wat ik al een tijdje zocht: een muts! Maar veel mutsen staan niet zo goed bij mij, haha. Bij H&M vond ik dit exemplaar, met een lekker fleece randje aan de binnenkant voor over je oren. I like! Ik vond ook nog een leuke tunnelsjaal in roze met grijs, allebei bij H&M in de sale. De sjaal was €5 en de muts €3! Verder wilde m’n moeder zoals altijd wel naar een van de schilderswinkels in Rotterdam en deze keer werd ’t Van Beek, waar ik stiekem een setje pennen in d’r mandje deed ;). Maar deze pennen schrijven erg lekker en het zijn ook nog eens leuke kleurtjes!M’n moeder is echt verslaafd aan de producten van The Body Shop (en oké, ik ook een beetje ;)) en ze wilde graag een nieuwe dagcrème van de Aloe lijn. Echter bleek die maar een paar euro goedkoper te zijn dan een speciale kerstset met niet alleen de crème maar ook een toner en facewash, en die nam ze dan ook. En ik mocht de andere twee producten hebben, yay! Ben vooral benieuwd naar de facewash. En als allerlaatste kocht ik nog wat cadeautjes voor Ilja, maar die liggen goed ingepakt klaar om mee te gaan want vandaag ga ik bij haar op bezoek!

  1. Wat een leuke aankoopjes! Die producten van The Body Shop zien er erg fijn uit en die velvet nails wil ik ook wel een keer proberen, dat lijkt me zo gaaf om voor een keer te hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *