6x Ciaté – swatches


Ciaté is toch wel een van m’n favo (luxe)merken wat betreft nagellak. De flesjes zijn super cute, maar de nagellak lakt ook fijn en dekt goed. Helaas zijn ze wel wat prijzig (zo’n €11 per stuk), maar omdat PinkLadyMakeup 50% korting heeft op het aassortiment besloot ik er twee te bestellen. En hierboven zie je natuurlijk niet voor niets wat meer dan twee nagellakjes.. Ik heb voor jullie maar gelijk al m’n Ciaté nagellakjes geswatched!


Van links naar rechts zie je hier Twilight, 3Am Girl, Fade To Greige, Iced Frappe, Superficial en Vintage. Superficial en 3Am Girl zijn nieuw en die bestelde ik omdat het twee echte Mayo-kleurtjes zijn. Maar eigenlijk zijn alle Ciaté lakjes die ik heb wel kleurtjes die bij me passen!


Superficial is een.. Donkergroen aqua kleurtje? Zoiets, haha! Ik vind het in ieder geval een super mooi kleurtje en hij dekt in 2 laagjes. 3AM Girl lijkt in het flesje zwart, maar is heel diep donkerblauw. Doet me een beetje denken aan inkt, best tof! Is wel iets meer jelly, hij dekt in 2 laagjes net aan voldoende.


Ciaté vind ik sowieso echt een aanrader voor meer naturel en nude lakjes! Iced Frappe is echt mijn favo nude lakje, door de meer roze ondertoon staat hij namelijk heel goed bij mijn huidskleur. Ik vind het niet fijn om geen nagellak op te hebben, dus dit is een prima optie voor dingen waarbij hysterische glitterlak niet zo gepast is ;). Dekt bovendien goed, in 2 laagjes. Fade To Greige is ook een vrij rustig lakje, een taupe-kleur. Ook niet al te opvallend dus, en wederom goed dekkend!


Twilight was m’n eerste Ciaté lakje en is mooooi, heel donkergroen met gouden flecks erin. Vintage is niet zo dol op gefotografeerd worden, in het echt is hij nog wat lichter. Maar wel echt een typisch “vintage” kleurtje, licht en rustig groen. Allebei de lakjes dekken ook prima in 2 laagjes!


Wat mij betreft zijn Ciaté lakjes zeker een aanrader en ik vind het wel de prijs waard. Er zit 13,5 ml in en ik ben nog geen tegenvaller tegen gekomen. Mijn aanraders zijn in ieder geval Iced Frappe en Twilight, maar ook zeker Superficial en 3Am Girl. De lakjes kun je tijdelijk voor €5,95 per stuk scoren bij PinkLadyMakeup, al gaat Ciaté helaas uiteindelijk daar wel uit het assortiment. Ik heb wel gezien dat Sephora nu de lakjes gaat verkopen, handig als je ze eerst even wilt bekijken in het eggie!

  1. Vimmen Iced Frappe en Twilight, Daan, wat zijn die mooi! Ciaté lijkt mij echt een fijn merk, de lakjes zijn wel een beetje prijzig, maar ze zien er wel heel erg mooi uit. Ik vind die strikjes altijd zoooo cute, love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *