5 things I love


De H&M tunnelsjaal die ik vorig jaar kocht en niet alleen de perfecte kleur heeft (en ook nog eens goed bij m’n groenige jas past), maar ook verrassend warm is! Eigenlijk wil ik nog wel een leuke, nieuwe en vooral hele dikke sjaal scoren, maar voor nu is hij prrrima!


En ook bijzonder goed bij dit weer passend – hot drinks! Ik lust geen koffie, maar een warme choco of thee gaat er zeker wel in. De chocolademelk op m’n school is wat matig, die bij de V&D echt to die for. En wat betreft thee moet je zeker eens Winter Glow proberen, die is zo lekker!


Laatst zocht ik weer eens wat leuke spelletjes voor m’n mobiel en uiteindelijk raakte ik toch lichtelijk verslaafd aan Hill Climb Racing! Hierbij kun je met verschillende voertuigen over verschillende banen en onderweg moet je muntjes en benzine verzamelen.. En vooral niet een nekbreuk oplopen, haha!


Een favoriet die toch weleens wat aandacht verdient is m’n Dakine tas! Kocht ik eens in de sale en kun je kopen in super veel verschillende modellen en kleuren.. En ik vind hem echt heel fijn. Vaak ga ik voor een hippe schoudertas, maar zeker voor naar school is een rugtas gewoon veel fijner. Deze Dakine vind ik 1000x fijner dan een Eastpack, want er zitten meer handige vakjes in (waardoor vooral m’n tas niet zomaar leeggeroofd wordt, we hebben ’t toch over Rotterdam ;)) en hij gaat voor m’n gevoel echt veel langer mee dan een Eastpack.


Als laatste eentje die ik sowieso altijd al leuk vond, maar nu dat er in Noorwegen sneeuw ligt worden de foto’s van Maren nog veel sfeervoller en toffer! Voor mij zeker een hele inspirerende blog :).

  1. Grappig dat je de chocolademelk van de V&D het lekkerst vind, die vind ik juist ronduit smerig (en ja ik ben een echte chocolademelk fan). Voor de rest word ik ook heel erg blij van hot drinks (met voorkeur slagroom erop), mijn telefoon en nu de mooie wintersfeer beelden!

  2. Ik ben echt gek op warme chocolademelk en thee. In de winter kan ik haast niet zonder. De winter glow thee ken ik trouwens nog niet, ik ga er binnenkort even voor kijken! Zelf vind ik kaneel thee en speculaas thee(van pickwick) erg lekker momenteel. Zodra ik thuiskom zet ik eerst even een kopje thee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *