Winwinwin – een van de twee sieraden van Jewelryz!


Hopelijk hebben jullie al eens van de leuke webshop Jewelryz gehoord en zo niet – dan ken je het nu! πŸ˜‰ Deze webshop verkoopt sieraden en accessoires in verschillende stijlen, van schattig tot edgy. Van deze webshop mag ik twee items weggeven en als je wilt weten welke items dit zijn en hoe je hier kans op kunt maken, lees dan vooral verder!


De 2 items die ik weg mag geven zijn een super schattig armbandje met vogeltjes erop en een stoere ketting met spikes eraan. Je kunt zelf kiezen waar je kans op wilt maken – er zullen 2 winnaars zijn!

Wat je moet doen:

  • laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet en op welk item je het liefst kans wilt maken!
  • like de Facebook pagina van Jewelryz en/of abonneer je op de nieuwsbrief van Jewelryz. Vermeldt in je reactie wat je gedaan hebt en met welke Facebook naam en/of zorg dat het e-mail adres waarmee je geabonneerd bent gelijk is aan die waarmee je de reactie achter laat.

Wat je mag doen:

  • volg mij via Bloglovin en like deze winactie via Bloglovin.
  • volg Jewelryz via Twitter.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 24 november 22:00, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail.