Visiting Ilja – foto’s!


Afgelopen woensdag zag ik eigenlijk Ilja weer eens! Ik had ‘t druk met tentamens en zij zat met d’r bips in Portugal, dus werd het nu wel weer eens tijd dat we elkaar zagen. Bovendien moest ik nog bergen lakjes voor d’r swatchen, haha! Ik nam deze keer weer eens mijn spiegelreflex mee, ik heb als goed voornemen namelijk om meer foto’s te maken. Ik maak er wel veel voor m’n blog, maar eigenlijk nauwelijks daarbuiten. Vandaag dus een paar foto’s van m’n bezoekje aan Ilja (met veel kitteeeh!).
Abby begint echt alweer groot te worden, maar gelukkig is ze nog steeds even freaking hysterisch als eerst haha! Ik rende er dan ook gezellig achteraan met camera. De swatches van onder andere de kerstcollectie van China Glaze en wat lakjes van de James Bond collectie van OPI zien jullie binnenkort uiteraard op Ilja’s blog!