Visiting Ilja – foto’s!


Afgelopen woensdag zag ik eigenlijk Ilja weer eens! Ik had ’t druk met tentamens en zij zat met d’r bips in Portugal, dus werd het nu wel weer eens tijd dat we elkaar zagen. Bovendien moest ik nog bergen lakjes voor d’r swatchen, haha! Ik nam deze keer weer eens mijn spiegelreflex mee, ik heb als goed voornemen namelijk om meer foto’s te maken. Ik maak er wel veel voor m’n blog, maar eigenlijk nauwelijks daarbuiten. Vandaag dus een paar foto’s van m’n bezoekje aan Ilja (met veel kitteeeh!).
Abby begint echt alweer groot te worden, maar gelukkig is ze nog steeds even freaking hysterisch als eerst haha! Ik rende er dan ook gezellig achteraan met camera. De swatches van onder andere de kerstcollectie van China Glaze en wat lakjes van de James Bond collectie van OPI zien jullie binnenkort uiteraard op Ilja’s blog!

  1. Shame on me. Ik heb je artikel gewoon vannochtend bij me ontbijtje gelezen maar was te lui om te antwoorden. En dan kom ik nu. Bijna 7 uur – ongeveer 12 uur later een comment plaatsen.
    By the way, volgens mij is het always gezellig bij Ilja? haha. En al die swatches had ik al gezien, die zijn gorgeous! Hahaha, staan op die foto heel netjes allemaal China Glaze, en dan 1 MAX. :p By the way, wat is Abby cute! <3

  2. Ahh ze is ZO cute! Mijn vriend en ik zijn op dit moment op zoek naar een kitten dus van dit soort foto’s kan ik echt smelten:D dan denk ik ooooh binnenkort heb ik ook zon pluisje door het huis lopen:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *