Urban Decay Vice Palette – Swatches & Looks


Vier dagen heeft hij onaangeraakt in m’n kamer gelegen – m’n nieuwe Urban Decay Vice palette. Ik durfde hem nog niet te gebruiken, want hij zag er nog zo mooi uit haha! Toch moest het er een keer van komen en inmiddels heb ik ‘m niet alleen geswatched, maar er ook al looks mee gemaakt. En de swatches en looks krijgen jullie vandaag te zien!
In deze blogpost heb ik jullie al aardig wat foto’s laten zien van dit palette, maar meer is altijd beter haha! Ik koos voor dit palette omdat het een fijne mix is van naturel en opvallend, wat me erg aansprak. Ook is het een limited edition palette en is hij mooi vormgegeven!


Ik heb de swatches per kolom gemaakt (dus van boven naar beneden), omdat dat iets handiger uitkwam. In de eerste kolom vind je Desperation (fijne creasekleur), Junkie (smaragdgroen met nauwelijks opvallende, gouden shimmer), Provocateur (roze met chunkie shimmer) en Nevermind (warm bruin/bronzen kleur).


Tweede kolom: Muse (donkerbruin met bronzen shimmer), Chaos (mat felblauw), Rapture (tussen grijs en paars in) en Echo Beach (licht goud).


Derde kolom: Jagged (mix van donkerbruin, goud en iets olijfkleurigs), Occupy (staalgrijs), Vice (knallend paars) en Anonymous (mat en licht).


Vierde kolom: Blitz (geelgoud), Unhinged (turkoois), Noise (roze met iets grovere, gouden glitters) en Freebird (glitterig lichtroze).


Laatste kolom: Penny Lane (nog iets meer peachy in het echt), Black Market (net niet mat zwart), Armor (warm zilver) en Laced (donkerder en meer roze dan Anonymous).


Mijn persoonlijke favorieten zijn Desperation, Junkie, Rapture, Vice, Anonymous en Armor. Jagged en Provocateur vind ik eerlijk gezegd echt verschrikkelijk, maar dat komt omdat ik van die losse, chunky glitter gewoon verschrikkelijk vind haha!


Voor de eerste look gebruikte ik Vice op m’n bewegend ooglid, Desperation in de crease, Echo Beach bij m’n binnenste ooghoek en Anonymous met een vleugje Echo Beach bij m’n wenkbrauw. Hierbij viel me gelijk al op dat de oogschaduws die ik hierbij gebruikt heb silky en zacht zijn en bijzonder fijn werken! Ook waren ze mooi te blenden en uiteraard goed gepigmenteerd.


Ik draag zelf het meest neutrale looks, dus die moest ook zeker gemaakt worden! Op m’n bewegend ooglid gebruikte ik een mix van Anonymous en Lace, in m’n crease Desperation met net eronder Penny Lane voor een mooie glans en Anonymous bij m’n wenkbrauw. Deze look kan je gemakkelijk wat leuker maken met een knalkleur onder het oog, zoals ik deed met Junkie!


Ik wilde toch nog de roze en blauwe kleur gebruiken in een look! Bij m’n binnenste ooghoek gebruikte ik Noise, overlopend in Unhinged op het bewegend ooglid. In de crease gebruikte ik een mix van Vice en Black Market en bij het wenkbrauwbot wederom Anonymous. Ik bracht de kleuren ook onder m’n oog aan.


Al met al ben ik super blij met dit palette! Je kunt er alle kanten mee op en dat vind ik ideaal. De kwast die erbij zit, een double sided kwast met aan de ene kant een platte en afgeronde kwast en aan de andere kant een smallere blendingkwast, werkt overigens ook erg fijn, al raad ik je aan om met een zachtere kwast de oogschaduws aan te brengen omdat er vrij veel oogschaduw loskwam bij mij. Dit komt deels ook doordat de oogschaduws simpelweg heel zacht zijn, waardoor ze wel fijn werken! Voor dit palette betaal je met de standaard 15% korting bij Sephora โ‚ฌ39, wat ik een goede deal vind voor 20 prachtige oogschaduws!

Verder Bericht

Vorige Bericht

51 Reacties

 1. Charile 4 november 2012

  Mooie oogschaduws!

 2. Lifesplash 4 november 2012

  Je laatste look is echt praaachtig! Complimenten, serieus. Wel toevallig omdat ik Porvacteur wel heeel erg mooi vind – ya know, jij spoort gewoon niet helemaal. 8D Ik vind Armor en Jagged, Rapture, Armor en Junkie ook heel erg mooi. En vice en oooooooh ik vind ze bijna allemaal zo mooi.
  Als je palette morgenochtend weg is weet je wie hem heeft gestolen. Whoop.

 3. Paola 4 november 2012

  Dit palette vind ik echt zo mooi!! Ik ben normaal niet zo van de duurdere producten en het duurste wat ik heb is dan ook 1 Mac blush, maar als ik deze zie dan weet ik zeker dat ik hem mee neem!

 4. Tara - KittehsCupcakes 4 november 2012

  Mooie looks heb je gemaakt, vooral de 3e. Inderdaad ideaal dat je er alle kanten mee op kan, zowel neutraal als met fellere kleuren. Je gaat hier veeeeeeel en lang plezier van hebben ๐Ÿ™‚

 5. Sophie 4 november 2012

  Aaahh, dat je dat kan! Hem zo een paar dagen laten liggen, als ik something exciting koop wil ik het liefst zodra ik thuis ben (of nog liever iets daarvoor) alles uitproberen! Wel supermooie looks gemaakt en stiekem vind ik provocateur een supermooie kleur!

 6. Chantal 4 november 2012

  Wat een prรกchtig palette en de looks die je ermee gemaakt hebt ook: WAUW!

 7. Lotte 4 november 2012

  Supermooi palette, maarja er zijn nog zoveel prachtige kerstproducten die ik wil! Dus ik moet keuzes gaan maken!

 8. Dhini 4 november 2012

  Geweldig palette en heel mooie looks

 9. Samantha 4 november 2012

  Dit palette is echt prรกchtig! Ik kan serieus blijven staren naar de foto’s. Ik vind de looks die je gemaakt hebt ook heel erg mooi! Je kan met dit palette zรณveel kanten op. Pretty! <3

 10. Claudia 4 november 2012

  oh wauw zo mooi, Provocateur en Armor vind ik het mooist! Je looks zijn ook geweldig zoals altijd ;D

 11. Tatjana 4 november 2012

  Wat een prachtige looks heb je er mee gemaakt. Echt heel erg mooi!

  Ik vind Echo beach en Firebird hรฉle mooie kleuren. (Eigenlijk allemaal hihi)

 12. Nadine 4 november 2012

  Woow, ik sta versteld van de looks. Vooral de eerste is super super pretty met dat paars en goud. <3

 13. Esmรฉe 4 november 2012

  Erg mooie kleuren, en mooie looks die je hebt gemaakt! ๐Ÿ™‚

 14. Saskia 4 november 2012

  Supermooi palet! Vooral je laatste look vind ik mooi(;

 15. Esmay 4 november 2012

  Ik zag gister de looks stiekem al and I love them all <3 Sowieso is dit palette een en al liefde, maar je looks vind ik ook supertof. Hallo, jij kan echt wel looks maken hoor, zeurzak! ๐Ÿ˜€

 16. Josephine 4 november 2012

  Wow, die zijn allemaal heel erg mooi, Blitz en Penny Lane springen eruit! De derde look die je hebt gemaakt is mooi ๐Ÿ˜€

 17. Stella 4 november 2012

  Ik stond er gisteren mee in mijn handen,….maar heb het losgelaten! Ik zag de Sexy Palette van Too Faced en besloot die ga ik kopen als ik meer geld heb,….En nu heb ik niets enkel jouw review. Bedankt!

 18. Lizzy 4 november 2012

  Wauw wat een prachtig palette met toffe kleuren en goede pigmentatie! Je hebt echt prachtige ooglooks gemaakt! ๐Ÿ™‚

 19. femketje 4 november 2012

  woah! echt een awesome mooi palette ;D

 20. Naomi 4 november 2012

  Mooi palette! Maar ik vind hem een beetje te duur.

 21. Danique 4 november 2012

  Wauw. Deze is echt prachtig. Nu wil ik hem ook hebben haha.

 22. MySuperSweetLife 4 november 2012

  Wauw wat een prachtige look! Dit palette is echt prachtig!
  Liefs

 23. Lotte 4 november 2012

  Mooooooooooooi! <3 Ik vind al je looks heel mooi, goed draagbaar ook. Zo jammer dat Urban Decay altijd van die mega chunky glitters in sommige oogschaduws stopt. In mijn Book of Shadows zitten ook een stuk of 3 van dat soort oogschaduws, daar valt echt niet mee te werken.

 24. Laralaurentia 4 november 2012

  Volgens mij heb ik diezelfde looks allemaal al een keer voorbij zien komen, weet je zeker dat je ze zelf hebt gemaakt. Ik heb namelijk een dame op WA en die liet ze een paar dagen geleden al zien, mehehhehe ๐Ÿ˜› <3

 25. Wiktoria 4 november 2012

  Echt een super mooi palette & super leuke looks <3

 26. Denise 4 november 2012

  Zo mooi! ๐Ÿ˜€

 27. Tedje 4 november 2012

  ooh wat een beauty!

 28. Sophie 4 november 2012

  Wauw, echt hele mooie kleuren en looks! Echt prachtig!

 29. Lisa 4 november 2012

  Ziet er echt onwijs goed uit, mooie looks ook!

 30. Anne vdh 4 november 2012

  Waaauw! Mooie looks en prachtige kleuren!
  Als ze nou een palletje maken van de onderste rij oogschaduws en de rechterrij, dan zou ik die gelijk kopen, plus 3 back-ups:P

 31. Gerrianne 4 november 2012

  Ik ben verliefd op Junkie, dat kleurtje is echt prachtig! Het hele palette, maar dat kleurtje viel mij gewoon op. ๐Ÿ˜€

 32. Bo 4 november 2012

  Wauw mooie pigmentatie en je hebt er ook een mooie look van gemaakt!

 33. Ilja 4 november 2012

  Mooie looks heb je ermee gemaakt โ™ฅ

 34. Amy-Denise 4 november 2012

  Prachtige kleuren! Vooral Noise vind ik heel mooi. Leuke looks heb je er mee gemaakt. ๐Ÿ™‚

 35. Bianca 4 november 2012

  Mooie kleuren en mooie looks heb je ermee gemaakt!

 36. Dat Zit Wel Snor 4 november 2012

  Wauw wat een mooi palette. Daar word je toch een beetje verliefd op.
  Liefs, Renate

 37. Nicole 4 november 2012

  wat is het toch een mooi palette!
  hele mooie looks heb je er ook mee gemaakt ๐Ÿ™‚

 38. Juudith 4 november 2012

  echt een super mooie palette zegg!! enn toffe looks! de laatste is erg mooi!

 39. jana 4 november 2012

  Heel mooi palette en prachtige looks ๐Ÿ™‚ x

 40. Lies 4 november 2012

  Ik vind dit echt een heel mooi palette en de looks die je ermee gemaakt hebt zijn ook heel erg mooi!

 41. Kelly 4 november 2012

  Wat een prachtig palette is dit toch ook!! Je hebt er hele mooie looks meegemaakt!

 42. Sharon 4 november 2012

  Oeh pretty kleurtjes en lovaly looks <3

 43. Eva-Lynn 5 november 2012

  Heel mooie looks!
  Alleen jammer dat hier in Belgie nog geen sephora is dus ik zal dit weer moeten missen ๐Ÿ™
  x

  fashionistainthedark.blogspot.com

 44. Jet 5 november 2012

  Ik vind hem zoo mooi! Deze komt ook mijn ‘wat ik wil voor kerst’-lijstje!

 45. Laura 8 november 2012

  Ik wil dit palette nog steeds zooo graag! En je maakt echt prachtige foto’s, elke keer weer! ๐Ÿ˜€

 46. TimeForBlues 8 november 2012

  WAUW! wat ben jij goed met makeup! :0
  Ik ga snel verder kijken op je blog, vind het ech gaaf joh! ๐Ÿ˜€
  x

 47. Wanza 8 november 2012

  De looks zijn echt geweldig en de palette ziet echt leuk uit. Ik vind, ’t is een goede mix van opvallende kleuren en iets minder opvallende… ๐Ÿ˜‰

 48. Evelien 16 november 2012

  Wauw wauw wauw, wat een mooi palette is dit toch! Die gaat op m’n wishlist! Je looks zijn ook suuupermooi – vooral de laatste, heel mooi gedaan!!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén