Tip – Pixlr Express app!


Hoewel de camera op m’n toch al aardig oude HTC niet zo goed is, maak ik best veel foto’s ermee. Ik ben dol op Instagram en vind het sowieso leuk om foto’s te bewerken! Maar wat ik eigenlijk nog miste is een volledige app waarbij ik niet alleen makkelijk leuke filters toe kon passen, maar ook bijvoorbeeld het contrast en andere dingen kon instellen waardoor m’n crappy foto’s er nog iets toonbaarder uit zouden zien. Laatst vond ik ineens de Pixlr Express app en omdat hij me echt goed bevalt, wil ik deze tip graag met jullie delen!


Misschien ken je de online foto-editor Pixlr of de app Pixlr-O-Matic al, deze zijn van dezelfde ontwikkelaars. De Pixlr Express app werkt net als de andere dingen goed en prettig! Er zijn veel opties en je kunt ook makkelijker ervoor kiezen om iets te annuleren, ook niet geheel onbelangrijk haha. Je kunt je scherm ook draaien om er liggend mee te werken.Ik probeerde de app even uit op een random foto gemaakt met m’n telefoon en ik vind het wel geslaagd, zeker om zo te delen op bijvoorbeeld Instagram! Ik vind het echt fijn dat ik nu een complete en goedwerkende app heb om foto’s een beetje beter mee te maken en ik raad je zeker aan om hem te proberen!

Pixlr Express is er zowel voor Android als voor iOS en is gratis. Er is nog een uitgebreidere versie die wel betaald is, maar ik denk dat je met de gratis versie al een heel eind komt! Ken je deze app al?

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Lenneke 24 november 2012

  Deze kende ik nog niet. Goede tip, dank je wel!

 2. Manon 24 november 2012

  Ik gebruik pixlr op mijn iPhone om foto’s mee te bewerken, er zitten erg gave effecten tussen! Zeker een aanrader

 3. Masha 24 november 2012

  Heel handig! Bedankt voor de tip!

 4. LaraLaurentia 24 november 2012

  Mayooo, wat een handige app. Ik heb hem gelijk gedownload πŸ˜€

 5. Amy-Denise 24 november 2012

  Deze tip moet ik even aan m’n vriend melden. Zelf heb ik geen smartphone.

 6. Janine 24 november 2012

  Jammer dat ‘ie er niet voor blackberry is πŸ™ (Stomme mobiel heb ik ook, er zijn bijna geen leuke apps voor)

 7. Sharon 24 november 2012

  Oeh klinkt nice! Denk wel dat ik te lui ben om dan eerst zo te bewerken en dan instagrammen haha maar ik ga ‘m wel even downloaden denk ik.

 8. Milou 24 november 2012

  Oh leuk, die kende ik nog niet! Ziet er goed uit πŸ™‚

 9. Esmay 24 november 2012

  Dat ziet er cool uit! Goeie tip mayo πŸ˜€

 10. Debbie 24 november 2012

  Ik ben gek op zulke apps, en deze kende ik nog niet. Heb hem gelijk op me iphone gezet, en denk dat ik deze app wel erg leuk ga vinden.
  Dank je voor deze heerlijke tip.

 11. jana 24 november 2012

  Leuke app πŸ˜€ x

 12. Touch of Buddha 24 november 2012

  Ik heb alleen instagram, maar ga deze wel proberen!

 13. Samantha 24 november 2012

  Oh, wow! Ik heb al zoveel foto bewerkings apps geprobeerd, maar geen één voldeed aan mijn eisen. Met de meeste kan je niet veel of wordt de kwaliteit van de foto veel minder mee. Ik heb hem direct geinstalleerd! Ik ga er binnenkort eens mee spelen en ik hoop dat deze wel doet wat ik wil! πŸ˜€

 14. Josephinei 24 november 2012

  Oooh handy! πŸ˜€

 15. Myrthe 25 november 2012

  Wow, wat een handige tip! Deze ga ik zeker downloaden πŸ™‚

 16. Stella 25 november 2012

  Dank je wel, heb de app gedownload!

 17. Esther - Mango Sorbetto 25 november 2012

  Wat een goede tip! Kende het nog niet, maar ga wel even proberen.

 18. Lotte 25 november 2012

  Oh niceeee! Mooie foto heb je ermee gemaakt. Ik heb ‘m ook meteen gedownload πŸ˜€

 19. Debora 25 november 2012

  Oeeeh nice, ik houd van fotografie!
  Gelijk gedownloaded πŸ™‚

 20. Anne-Floor 25 november 2012

  Handig, die ga ik zeker weten onthouden!

 21. Juudith 26 november 2012

  oee ik kende um niet maar heb um wel ff gedownload !

 22. Renate 26 november 2012

  Wat handig! Ik hou heel erg van dit soort apps! (: Ik heb ook een HTC mobiel, maar ik kan mijn nieuwe HTC mobiel pas over 2 maanden gebruiken! En dan ga ik zeker deze app downloaden ( al heeft mijn nieuwe mobiel dan wel hele goede foto kwaliteit, maar foto’s bewerken is gewoon heel erg leuk <3 ).

 23. Safannah 27 november 2012

  Ik kende de app niet maar het ziet er wel heel mooi uit.

 24. Priscilla 27 november 2012

  Dat ziet er goed uit en is het proberen waard. Thnx!

 25. Nena 4 december 2012

  Dit is echt een toffe tip! Ik gebruik Pixlr-o-matic erg veel maar dit is fijner om gewoon een normale foto net wat mooier te maken (: Thanks!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén