Tip – Pixlr Express app!


Hoewel de camera op m’n toch al aardig oude HTC niet zo goed is, maak ik best veel foto’s ermee. Ik ben dol op Instagram en vind het sowieso leuk om foto’s te bewerken! Maar wat ik eigenlijk nog miste is een volledige app waarbij ik niet alleen makkelijk leuke filters toe kon passen, maar ook bijvoorbeeld het contrast en andere dingen kon instellen waardoor m’n crappy foto’s er nog iets toonbaarder uit zouden zien. Laatst vond ik ineens de Pixlr Express app en omdat hij me echt goed bevalt, wil ik deze tip graag met jullie delen!


Misschien ken je de online foto-editor Pixlr of de app Pixlr-O-Matic al, deze zijn van dezelfde ontwikkelaars. De Pixlr Express app werkt net als de andere dingen goed en prettig! Er zijn veel opties en je kunt ook makkelijker ervoor kiezen om iets te annuleren, ook niet geheel onbelangrijk haha. Je kunt je scherm ook draaien om er liggend mee te werken.Ik probeerde de app even uit op een random foto gemaakt met m’n telefoon en ik vind het wel geslaagd, zeker om zo te delen op bijvoorbeeld Instagram! Ik vind het echt fijn dat ik nu een complete en goedwerkende app heb om foto’s een beetje beter mee te maken en ik raad je zeker aan om hem te proberen!

Pixlr Express is er zowel voor Android als voor iOS en is gratis. Er is nog een uitgebreidere versie die wel betaald is, maar ik denk dat je met de gratis versie al een heel eind komt! Ken je deze app al?

  1. Ik ben gek op zulke apps, en deze kende ik nog niet. Heb hem gelijk op me iphone gezet, en denk dat ik deze app wel erg leuk ga vinden.
    Dank je voor deze heerlijke tip.

  2. Oh, wow! Ik heb al zoveel foto bewerkings apps geprobeerd, maar geen één voldeed aan mijn eisen. Met de meeste kan je niet veel of wordt de kwaliteit van de foto veel minder mee. Ik heb hem direct geinstalleerd! Ik ga er binnenkort eens mee spelen en ik hoop dat deze wel doet wat ik wil! 😀

  3. Wat handig! Ik hou heel erg van dit soort apps! (: Ik heb ook een HTC mobiel, maar ik kan mijn nieuwe HTC mobiel pas over 2 maanden gebruiken! En dan ga ik zeker deze app downloaden ( al heeft mijn nieuwe mobiel dan wel hele goede foto kwaliteit, maar foto’s bewerken is gewoon heel erg leuk <3 ).

  4. Dit is echt een toffe tip! Ik gebruik Pixlr-o-matic erg veel maar dit is fijner om gewoon een normale foto net wat mooier te maken (: Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *