Six current random favorites


Sephora Smoothing Primer – met een huid die constant wisselt tussen kurkdroog en botervet heb ik ‘m wel nodig! Mijn gezicht komt pas weer tot rust ergens in het voorjaar en vooral als hij droog is, zorgt deze primer ervoor dat m’n foundation alsnog prima aan te brengen is. Wel vol siliconen, but I kinda need it now!China Glaze Glitter All The Way – love love love! Een heerlijk hysterische glitterlak die over veel kleuren leuk is (op de foto over rood). Een hel om eraf te halen wel, maar dat heb ik ervoor over. Ik vind ‘m super leuk!


The Body Shop Fuzzy Peach – ik ben dol op zoete geurtjes en niet alleen in de zomer. De appelgeur vind ik trouwens ook heel lekker!


Sense Olive Shampoo – en als we het toch over doucheproducten hebben, deze shampoo blijf ik maar opnieuw kopen! Te koop bij Action voor slechts 79 cent en het is de perfecte every day shampoo voor mijn haar. Niet te zwaar, maar ook niet te uitdrogend. Ruikt ook licht naar olijfjes, maar eigenlijk vrij neutraal. Zeker een aanrader!


EBay schildpadoorbellen – hoe cute?! Voor slecht 80 cent kocht ik ze op eBay en ik vind ze echt super schattig en leuk! Bij deze verkoper gekocht.


The Body Shop Peach Blush – of eigenlijk elke blush van TBS, haha! Ook deze kreeg ik van Ilja en ik vind ‘m super mooi, er zit een prachtige glans in en hij is goed gepigmenteerd. Ik ga wel gewoon met m’n kwast over de hele blush en niet alleen over 1 specifiek deel, al kan dat natuurlijk wel als je dat wilt.


Wat zijn jouw favoriete items op het moment?

 1. Oooh pretty! Die China Glaze, <3___<3. Al die glitters zijn beautiful.. Ik word echt vrolijk van al die kleurtjes, dat het een hel is om er af te halen, begrijp ik… Maar stiekem wil je hem elke keer weer dragen, lol. En die blush.. hartjuh! πŸ˜€

 2. Die nagellak is stiekem wel heel gaaf!
  Waar koop jij eigenlijk China Glaze nagellak?

  De oorbellen zijn ook heel schattig πŸ™‚
  Ik heb zelf pasgeleden ook wat setjes oorbellen gekocht op eBay, haha!

 3. Die glitternagellak! Ik ben verliefd! πŸ˜€ Ik hou van glitternagellak, alleen ik draag het de laatste tijd niet zo veel meer.. Het is echt vreselijk om het eraf te halen. πŸ™

  1. Ja dat is zeker waar.. Essence heeft wel een peel-off basecoat in het assortiment, als je dat eronder doet kun je het er vanaf trekken. Maar dat is vaak na 1 dag al en meestal wil ik het nog wel iets langer ophouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *