Shopping with Lara!

Afgelopen woensdag reisde ik af naar Zaandam om daar de Primark onveilig te gaan maken met blogvriendinnetje Lara! Al tijden was ik op zoek naar enkellaarsjes en ein-de-lijk heb ik ze gevonden. Eigenlijk waren we van plan om na Zaandam door te reizen naar Rotterdam, maar uiteindelijk waren we bij Lara thuis beland en is er van het shoppen verder niet zoveel gekomen, haha! Toch heb ik wel wat leuke dingetjes gekocht (en gekregen), en die ga ik jullie laten zien!

Bij Primark vond ik eindelijk laarsjes die ik leuk vond, lekker zaten en goed betaalbaar waren! De kleur is lastig op de foto te krijgen, het zit een beetje tussen de twee foto’s in. Ze zitten lekker nonchalant en doen me een klein beetje denken aan pirate boots, haha! Zelf heb ik brede voeten en enkels en vaak zitten laarsjes niet lekker of niet mooi, maar deze juist wel. Heb je smalle voeten en enkels, dan zitten ze denk ik wel iets te los! Voor €22 kocht ik deze bij Primark.

Bij de lokale Kruidvat bij Lara stond zowel de nieuwe Essence als Catrice collectie, maar alleen die van Essence sprak me aan. Ik had m’n zinnen al gezet op het blauwe en zwarte lakje, en die gingen dan ook mee! Hier komen uiteraard nog swatches van. En ik baalde behoorlijk omdat mijn Sephora primer op was en ik destijds te laat was om een back-up te scoren bij de 3-voor-€10 actie bij Sephora, maar gelukkig wilde Lara die van haar wel afstaan omdat ze hem zelf niet gebruikte! Ook mocht ik een beetje Inglot gelliner meenemen in een potje, omdat ik toch wel benieuwd ben of deze beter is dan die van MAC.

Het was in ieder geval heel gezellig, bedankt Lara voor weer een leuke shopdate! πŸ˜€ We spreken snel weer af, sowieso moet er ooit nog geshopt gaan worden in Rotterdam haha. Benieuwd wat Lara heeft gekocht? Bekijk haar blogpost!

  1. Ah wat een mooie laarsjes! De kleur ziet er ook zo mooi uit en erg fijn dat deze ook voor de bredere voeten en enkels zijn. Ik heb toch vaak dat ik laarsjes aanpas en ze dan al gelijk mijn voeten enorm afklemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *