Shopping with Lara!

Afgelopen woensdag reisde ik af naar Zaandam om daar de Primark onveilig te gaan maken met blogvriendinnetje Lara! Al tijden was ik op zoek naar enkellaarsjes en ein-de-lijk heb ik ze gevonden. Eigenlijk waren we van plan om na Zaandam door te reizen naar Rotterdam, maar uiteindelijk waren we bij Lara thuis beland en is er van het shoppen verder niet zoveel gekomen, haha! Toch heb ik wel wat leuke dingetjes gekocht (en gekregen), en die ga ik jullie laten zien!

Bij Primark vond ik eindelijk laarsjes die ik leuk vond, lekker zaten en goed betaalbaar waren! De kleur is lastig op de foto te krijgen, het zit een beetje tussen de twee foto’s in. Ze zitten lekker nonchalant en doen me een klein beetje denken aan pirate boots, haha! Zelf heb ik brede voeten en enkels en vaak zitten laarsjes niet lekker of niet mooi, maar deze juist wel. Heb je smalle voeten en enkels, dan zitten ze denk ik wel iets te los! Voor €22 kocht ik deze bij Primark.

Bij de lokale Kruidvat bij Lara stond zowel de nieuwe Essence als Catrice collectie, maar alleen die van Essence sprak me aan. Ik had m’n zinnen al gezet op het blauwe en zwarte lakje, en die gingen dan ook mee! Hier komen uiteraard nog swatches van. En ik baalde behoorlijk omdat mijn Sephora primer op was en ik destijds te laat was om een back-up te scoren bij de 3-voor-€10 actie bij Sephora, maar gelukkig wilde Lara die van haar wel afstaan omdat ze hem zelf niet gebruikte! Ook mocht ik een beetje Inglot gelliner meenemen in een potje, omdat ik toch wel benieuwd ben of deze beter is dan die van MAC.

Het was in ieder geval heel gezellig, bedankt Lara voor weer een leuke shopdate! πŸ˜€ We spreken snel weer af, sowieso moet er ooit nog geshopt gaan worden in Rotterdam haha. Benieuwd wat Lara heeft gekocht? Bekijk haar blogpost!

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Anna 10 november 2012

  Leuke laarsjes! Die sleehaksneakers zijn ook heel leuk πŸ™‚

  • Marjolein 10 november 2012 — Berichtauteur

   Die sleehaksneakers waren echt to die for! Lara heeft ze gekocht, maar ik kan er niet echt charmant op lopen haha. Anders had ik ze misschien ook wel meegenomen!

 2. Danique 10 november 2012

  Aaah dat lijkt me echt super gezellig om met jullie te shoppen hihi! Wat een heerlijke dingen heb je gekocht, die laarsjes vind ik echt heel erg tof!

 3. beautybysandra 10 november 2012

  Die nagellakjes zijn echt heel erg mooi!

 4. Wiktoria 10 november 2012

  Leuke laarsjes!
  & Je layout is trouwens super leuk geworden! πŸ™‚

 5. EsmΓ©e 10 november 2012

  Ik vind je laarsjes echt super leuk! en de twilight lakjes zijn mooi <3

 6. Marjolein 10 november 2012

  ZOMG die laarsjes!
  & I like je layout!

 7. Esmay 10 november 2012

  Die laarsjes zijn leeeeuk!! En ik vind die Breaking Dawn lakjes tof, maaar zelf heb ik ze nog niet gespot, mweh πŸ™

 8. Milou 10 november 2012

  Wat een leuke laarsjes zeg! En zo goedkoop! Die lakjes van Essence vind ik erg tof, ga toch eens kijken of ze die hier in de buurt nog hebben.

 9. Floor 10 november 2012

  Oew die Twilight lakjes lijken me heel mooi!

 10. Joyce 10 november 2012

  Leuke schoenen! De primer was dit jaar niet bij de actie van v&d πŸ™ Dus wat een geluk dat je hem van haar mag πŸ˜›

 11. MySuperSweetLife 10 november 2012

  Wat een mooi aankopen, die laarsjes zijn wel heel erg leuk!
  Liefs

 12. Tedje 10 november 2012

  hee de foto’s doen het bij mij niet!

 13. Naomi 10 november 2012

  Leuke spulletjes heb je gekocht!

 14. Debbie 10 november 2012

  Lekker he shoppen…

 15. Charlotte 10 november 2012

  Superleuk zo shoppen met een vriendinnetje^_^
  Ik vind je schoenen echt heel erg leuk!
  ben benieuwd naar de swatches van de lakjes. Ze zijn volgensmij echt pretty!
  xxx

 16. Mariska 10 november 2012

  Die laarsjes vind ik heel erg leuk!

 17. Lies 10 november 2012

  Ah wat een mooie laarsjes! De kleur ziet er ook zo mooi uit en erg fijn dat deze ook voor de bredere voeten en enkels zijn. Ik heb toch vaak dat ik laarsjes aanpas en ze dan al gelijk mijn voeten enorm afklemmen.

 18. Maaike 10 november 2012

  Die laarsjes zijn echt leuk & volgens mij was jullie shopdagje ook hartstikke gezellig & leuk πŸ™‚

 19. Angelique 10 november 2012

  Leuke foto`s:-) je hebt leuke dingen geshopt

 20. Pauline 10 november 2012

  Leuk! En in het echt zijn je laarsjes nΓ³g mooier! πŸ˜‰

 21. Ilja 10 november 2012

  Gesjellie hoor!

 22. Nieke 10 november 2012

  Super leuke laarsjes. πŸ™‚

 23. jana 10 november 2012

  Mooie laarsjes πŸ˜€ x

 24. Emilia 10 november 2012

  Ah die laarsjes zijn tof zeg! En wat lief dat je de primer van Lara hebt gekregen! πŸ™‚

 25. Lifesplash 10 november 2012

  Je laarsjes, aaaah die zijn leuk! Die vind ik echt heel erg cute, helemaal jou style! Zo tof. πŸ˜€ En die lakjes, gimme gimme gimme.

 26. Juudith 11 november 2012

  Je enkellaarsjes zijn echt heel leuk!!

 27. Kelly te Winkel 11 november 2012

  Wauw de laarsjes van de Primark zijn heel leuk, ze kunnen goed bij een broek maar ook bij een legging met een jurkje! Super!

 28. Sharon 11 november 2012

  Oeh love de laarsjes <3

 29. Marielle 18 november 2012

  Waar heb je die primer gekocht. Niet in zaandam tog? o,0

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén