Press Day @ Kult & Ace


Afgelopen donderdag reisde ik af naar Amsterdam om een bezoekje te brengen aan het onlangs gestarte persbureau Kult & Ace. Oprichtster Melanie heb ik een flinke tijd geleden eens ontmoet op een persevent en destijds vertelde ze me al dat ze druk bezig was met het opzetten ervan, en nu is haar droom ook echt werkelijkheid geworden! Wat mij betreft heb je toch aardig wat guts nodig om zoiets te starten, dus dat vind ik echt heel tof. Kult & Ace vertegenwoordigt naast een aantal grotere merken ook kleinere fashionmerken met creatieve en unieke items, waar zeker wat juweeltjes tussen zitten. Benieuwd naar deze items? Kijk verder voor een heleboel foto’s!
Ik ben echt verliefd op de toffe sneakers van Mason Garments (print! studs!) en de sjaals van Trazy Love (birdies!). De meeste merken zijn opgestart door jonge en creatieve mensen en ik vind het heel leuk om te zien dat ze met dank aan Kult & Ace hun weg kunnen vinden naar onder andere de media. Mocht je alle merken eens willen bekijken – linkjes: Bohemian Club / OntFront / J.C. Rags / Madame Papillon / Trazy Love / Mason Garments / Red-Rag / Manjewell / Jee Bags.
Ik ging er niet alleen heen, want ik nam de lieve Lara mee! We hebben ook nog even geshopt (en bijna niets gekocht) en wat foto’s gemaakt in Amsterdam.. En eigenlijk vooral lekker gegeten en gedronken haha. Maar het was in ieder geval weer heel gezellig!

 1. Die clutch van de eerste foto, liefffde! Die is leuk. Haha, klinkt echt als een gezellig dagje met Lara, maar dat vind ik ook écht wel iets voor jullie. :p En die op een na laatste foto, die is pretty as shizzz. Leuk om te zien, ben benieuwd hoe Kult & Ace zal groeien!

 2. Hi Marjolein,

  Wat een leuk stukje schreef je en helemaal te gek dat je Trazy Love noemde met naam en foto’s + link !!
  We LOVE it.

  Heel veel suc6 met jouw eigen site and keep up the good work 😉

  Lots of Trazy Love

 3. Wat leuk om de foto’s van de persdag te zien! Ik kon er zelf helaas niet bij zijn omdat ik een ander event had, maar nu was ik er toch nog een heel klein beetje haha! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *