Press Day @ Kult & Ace


Afgelopen donderdag reisde ik af naar Amsterdam om een bezoekje te brengen aan het onlangs gestarte persbureau Kult & Ace. Oprichtster Melanie heb ik een flinke tijd geleden eens ontmoet op een persevent en destijds vertelde ze me al dat ze druk bezig was met het opzetten ervan, en nu is haar droom ook echt werkelijkheid geworden! Wat mij betreft heb je toch aardig wat guts nodig om zoiets te starten, dus dat vind ik echt heel tof. Kult & Ace vertegenwoordigt naast een aantal grotere merken ook kleinere fashionmerken met creatieve en unieke items, waar zeker wat juweeltjes tussen zitten. Benieuwd naar deze items? Kijk verder voor een heleboel foto’s!
Ik ben echt verliefd op de toffe sneakers van Mason Garments (print! studs!) en de sjaals van Trazy Love (birdies!). De meeste merken zijn opgestart door jonge en creatieve mensen en ik vind het heel leuk om te zien dat ze met dank aan Kult & Ace hun weg kunnen vinden naar onder andere de media. Mocht je alle merken eens willen bekijken – linkjes: Bohemian Club / OntFront / J.C. Rags / Madame Papillon / Trazy Love / Mason Garments / Red-Rag / Manjewell / Jee Bags.
Ik ging er niet alleen heen, want ik nam de lieve Lara mee! We hebben ook nog even geshopt (en bijna niets gekocht) en wat foto’s gemaakt in Amsterdam.. En eigenlijk vooral lekker gegeten en gedronken haha. Maar het was in ieder geval weer heel gezellig!