Personal & Instagrams IV


Een maandje geleden was mijn vorige “Personal & Instagrams” artikel, dus ik vond het wel weer eens tijd worden! En pfoe, ik ben toch een aardige Instagram-addict, het waren behoorlijk wat foto’s haha! Maar ik heb natuurlijk alleen de meest speciale uitgezocht en hierin gestopt ;).


Het druilerige en grijze weer is toch wel erg deprimerend.. En lang op school zitten resulteert in het in het donker naar huis moeten gaan, wat ook niet heel motiverend is. Gelukkig heb ik ook genoeg leuke dingen gedaan! Zo ging ik met m’n mams naar Utrecht en heb ik een high tea gehad bij Jiami met een boel leuke bloggers. Toevallig heb ik ook nog een high tea gehad met een groep meiden van m’n master, haha! In korte tijd heb ik weer een boel leuke mensen leren kennen, wat ik toch altijd wel erg leuk vind ๐Ÿ˜€


Wat gewoon echt in dit artikel weer moest: nagels! Ik ben weer wat meer aan het nail-arten wat resulteert in “Nail Art Monday” – elke maandag probeer ik een leuke nail-art online te zetten! Tot nu toe zijn de reacties erop heel erg positief, wat ik natuurlijk heel fijn vind om te horen. En nu dat ik omringd ben met nagellakjes van kerstcollecties, draag ik lekker veel glitter!


Ook leuk; ik heb laatst m’n Bachelor Bul in ontvangst mogen nemen! Dat is het diploma van m’n opleiding Bedrijfskunde en natuurlijk wist ik allang dat ik hem gehaald had, maar de uitreiking was toch ook wel leuk en gezellig. Omdat er zoveel studenten en gasten waren, was het in een grote zaal in het Nieuwe Luxor Theater en de afgestudeerden kregen allemaal een toga aan en een cap op, super grappig! Gelukkig gaat het bij m’n Master Business Information Management ook goed, ik heb de twee vakken van afgelopen blok gehaald en ben alweer druk bezig met andere vakken. Maar ik moet zeggen dat het wel echt super snel gaat allemaal!

Ik heb nog niet heel veel bijzondere plannen voor komende tijd, maar dat komt allemaal nog wel. Sowieso kijk ik uit naar de feestdagen, al moet ik zeggen dat er nog niet veel Sinterklaas- en Kerststemming aanwezig is hier! Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen meegemaakt? Let me know!

 1. Aaaaaaaah dat bachelor hoedje! Geweldig hahaha, staat je goed man. Congratulations met je diploma! ๐Ÿ™‚ goedzo. En de high tea was leuk, hihi. Oja en Nail Art monday is leuk, moet je vooral mee doorgaan (echt!), lekker chill om de week mee te beginnen.

 2. Hele leuke foto’s! De handcrรจme van de Kruidvat lijkt mij wel heel fijn. Ik heb mijn glitterlakjes ook weer allemaal tevoorschijn gehaald en draag ze ook bijna dagelijks.

 3. Hey!
  Ik heb helemaal zin om nu ook mijn eigen nagels weer is te gaan lakken!
  Super leuke blog.
  Ga er zeker vaker op kijken.
  Nog gefeliciteerd met je diploma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *