Personal & Instagrams IV


Een maandje geleden was mijn vorige “Personal & Instagrams” artikel, dus ik vond het wel weer eens tijd worden! En pfoe, ik ben toch een aardige Instagram-addict, het waren behoorlijk wat foto’s haha! Maar ik heb natuurlijk alleen de meest speciale uitgezocht en hierin gestopt ;).


Het druilerige en grijze weer is toch wel erg deprimerend.. En lang op school zitten resulteert in het in het donker naar huis moeten gaan, wat ook niet heel motiverend is. Gelukkig heb ik ook genoeg leuke dingen gedaan! Zo ging ik met m’n mams naar Utrecht en heb ik een high tea gehad bij Jiami met een boel leuke bloggers. Toevallig heb ik ook nog een high tea gehad met een groep meiden van m’n master, haha! In korte tijd heb ik weer een boel leuke mensen leren kennen, wat ik toch altijd wel erg leuk vind πŸ˜€


Wat gewoon echt in dit artikel weer moest: nagels! Ik ben weer wat meer aan het nail-arten wat resulteert in “Nail Art Monday” – elke maandag probeer ik een leuke nail-art online te zetten! Tot nu toe zijn de reacties erop heel erg positief, wat ik natuurlijk heel fijn vind om te horen. En nu dat ik omringd ben met nagellakjes van kerstcollecties, draag ik lekker veel glitter!


Ook leuk; ik heb laatst m’n Bachelor Bul in ontvangst mogen nemen! Dat is het diploma van m’n opleiding Bedrijfskunde en natuurlijk wist ik allang dat ik hem gehaald had, maar de uitreiking was toch ook wel leuk en gezellig. Omdat er zoveel studenten en gasten waren, was het in een grote zaal in het Nieuwe Luxor Theater en de afgestudeerden kregen allemaal een toga aan en een cap op, super grappig! Gelukkig gaat het bij m’n Master Business Information Management ook goed, ik heb de twee vakken van afgelopen blok gehaald en ben alweer druk bezig met andere vakken. Maar ik moet zeggen dat het wel echt super snel gaat allemaal!

Ik heb nog niet heel veel bijzondere plannen voor komende tijd, maar dat komt allemaal nog wel. Sowieso kijk ik uit naar de feestdagen, al moet ik zeggen dat er nog niet veel Sinterklaas- en Kerststemming aanwezig is hier! Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen meegemaakt? Let me know!

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Lifesplash 14 november 2012

  Aaaaaaaah dat bachelor hoedje! Geweldig hahaha, staat je goed man. Congratulations met je diploma! πŸ™‚ goedzo. En de high tea was leuk, hihi. Oja en Nail Art monday is leuk, moet je vooral mee doorgaan (echt!), lekker chill om de week mee te beginnen.

 2. Charile 14 november 2012

  Leuke foto’s πŸ˜€

 3. MySuperSweetLife 14 november 2012

  Hele leuke foto`s! Wat een prachtige nagellakjes!
  liefs

 4. beautybysandra 14 november 2012

  Wat een leuke foto’s!

 5. Charlotte 14 november 2012

  Altijd zo leuk om te zien!
  Gefeliciteerd met je diploma!
  Ik vind de nailswatchen en nailarts die je maakt zo leuk en pretty! <333
  Aaahw abby… ik ben verliefd op je katje^^
  xxx

 6. Alyssa 14 november 2012

  Leuke foto’s! En wat veel swatches van nagellak πŸ™‚ leuk!

 7. Laura 14 november 2012

  Haha, al die nagellak foto’s! :’) Altijd leuk om te zien dit soort dingen πŸ˜€

 8. Liliane 14 november 2012

  Van harte met je bachelor!!
  En fijn dat het zo goed gaat met je master.
  Die foto van dat katje is me toch lieeeefff

 9. femketje 14 november 2012

  Leuk om te zien allemaal πŸ˜€

 10. Jesdiny 14 november 2012

  Gefeliciteerd met je bachelordiploma. Leuk dat het zo groots gevierd werd! Fijn ook dat je master zo goed gaat. Succes nog!

 11. Vera 14 november 2012

  Wat een leuk blog heb je, en leuk al die foto’s! Gefeliciteerd met je bachelor!

 12. Josephine 14 november 2012

  Umg, zoΒ΄n cap is echt zo gaaf, congrats!

 13. Lies 14 november 2012

  Hele leuke foto’s! De handcrΓ¨me van de Kruidvat lijkt mij wel heel fijn. Ik heb mijn glitterlakjes ook weer allemaal tevoorschijn gehaald en draag ze ook bijna dagelijks.

  • Marjolein 14 november 2012 — Berichtauteur

   Tot nu toe bevalt de handcrΓ¨me me wel goed! Hij is niet super awesome geweldig, maar trekt wel snel in wat wel handig is voor onderweg! πŸ™‚ En yay, gotta love glitter!

 14. Milou 14 november 2012

  Leuke foto’s! Wat een prachtige lakjes allemaal weer πŸ™‚

 15. Dhini 14 november 2012

  superleuke foto`s allemaal

 16. Chantal 14 november 2012

  Leuk weer, zeker al die nagelswatch foto’s! <3

 17. Esmay 14 november 2012

  High tea. High tea. High tea. <3 Was zo leuk!
  En al je nagellakswatches, wajeu <3

 18. Nicole 14 november 2012

  ik kan heaas de foto’s niet zien, zie alleen maar rode kruisjes..
  geen idee of dat aan mijn computer/internet ligt? ik heb er iig nergens anders last van.

 19. joanydvv 14 november 2012

  Wat een leuke foto’s, gefeliciteerd met je bachelor! πŸ˜€

 20. Renate 14 november 2012

  Leuke foto’s! Omg al die nagellak! En de 2e rij, de 4e kleur ( de gouden ) van welk merk en de naam? I’m in love with that color <3.

 21. jana 14 november 2012

  Leuk om te zien πŸ˜€ x

 22. Miss Mags 14 november 2012

  Erg leuke foto’s, ik heb zelf pas instagram ondekt en moet er nog wel erg veel aan wennen.

 23. Juudith 15 november 2012

  Ahhh dat hoedje! hoe tof!! leuke piccs!!

 24. Mariska 15 november 2012

  Leuke foto’s, en gefeliciteerd met je diploma!

 25. Alyssa 17 november 2012

  Gefeliciteerd met je bachelor-diploma! En al die nagellakfoto’s, love it <3

 26. Elke 18 november 2012

  Heel erg tof om te zien. En van harte met je diploma! πŸ˜€

 27. Joni 19 november 2012

  Hey!
  Ik heb helemaal zin om nu ook mijn eigen nagels weer is te gaan lakken!
  Super leuke blog.
  Ga er zeker vaker op kijken.
  Nog gefeliciteerd met je diploma!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén