Overnachten op zijn Amsterdams? Huur een woonboot!

Of je nu een Brit of een Nederlander van buiten Amsterdam bent, we associëren Amsterdam allemaal met de woonboten en andersom. Helemaal terecht natuurlijk aangezien een grote groep Amsterdammers al jarenlang met groot plezier in de grachten, het IJ en de Amstel van Amsterdam woont.


Het weer begint al steeds kouder te worden dus er zijn veel mensen die er even tussenuit willen. Zo kun je natuurlijk een week richting Ibiza om de bloemetjes buiten te zetten, of twee weken kamperen op een camping in Frankrijk. Maar mocht dat allemaal geen optie zijn, dan is het zeker de moeite waard om eens in Amsterdam te gaan kijken.

En we hebben een woonboot
Het is helemaal mooi om net als een echte Amsterdammer een woonboot in hartje Amsterdam huren! Waarom? Omdat dat hartstikke leuk is natuurlijk! Geheel in stijl breng je een weekend of een midweek door met je vrienden of vriend/vriendin in de Amsterdamse grachten. Van daaruit kun je vervolgens de hele stad gaan ontdekken, als je dat nog niet hebt hebt gedaan. Gegarandeerd een unieke ervaring!

De pijp
Lijkt het je helemaal niks om op de grachten van Amsterdam te slapen, of ben je zeeziek? Dan kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor een ander alternatief in de hoofdstad van Nederland. Bijvoorbeeld overnachten in de oud Amsterdamse wijk de Pijp! Hier zit je eveneens in hartje Amsterdam tussen de bruine kroegen en de echte Amsterdammers.

Laat je dus niet gek maken door de koude winter in Nederland. Mocht je echt geen tijd hebben om een vakantie in Spanje te vieren, en ben je niet echt het type voor de traditionele vakantiehuizen in Nederland op bijvoorbeeld de Veluwe? Ga dan een weekend naar Amsterdam!

Dit artikel is geschreven door HomeAway.