Ontstressen met beauty en wellness


Zelf ben ik groot voorstander van jezelf af en toe goed belonen. Na de tentamens zul je me dan ook zeker aantreffen in bijvoorbeeld Kruidvat (of Sephora, ssst) om mezelf te belonen met wat leuks en even een paar daagjes niet aan school denken is ook echt een must voor mij! En hoewel ik het zelf niet vaak doe, lijkt het me heerlijk om na een stressvolle periode te genieten van bijvoorbeeld een wellness behandeling.


Maar goed, ik ben maar een armoedige student en als iets goedkoper (en makkelijker) kan, dan doe ik dat graag! Jullie zijn vast wel bekend met online veilingsites zoals Groupon, waar je makkelijk en goedkoop leuke uitjes en deals kunt scoren. En natuurlijk ook fijne wellness arrangementen en goede beautydeals! Een handige manier om jezelf eens fijn te belonen, of juist om weer eens wat leuks te doen met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt.

Dit artikel is geschreven in opdracht van Groupon.

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. showmesomestyle 5 november 2012

  Inderdaad, een beetje ontstressen na een zware proefwerkweek is gewoon hard nodig! En voor mij is dat mezelf verwennen met een nieuwe blush (deze keer was het Margin van MAC)

 2. Marjolein 5 november 2012

  Als ik mijn toetsweek gehad heb, verveel ik me eerst kapot omdat ik dan niet meer hoef te leren, en het zo’n ‘onderdeel van mijn leven’ is op dat moment… Maar ik vind het heerlijk om gewoon een dag te lezen, bloggen, naar buiten gaan en chillen ๐Ÿ˜€

 3. Lotte 5 november 2012

  Heerlijk! Helaas heb ik na mijn toetsweek (die woensdag stopt) vrijdag meteen weer een toets :S Het leren gaat dus door!

 4. Emilia 5 november 2012

  Helemaal mee eens! Ik had een bon om samen met m’n moeder naar een kuuroord te gaan, maar nou heb ik precies die dag nog een tentamen :(. Nouja, m’n zus blij haha, want die gaat nu met m;n moeder mee. X

 5. Charlotte 5 november 2012

  Het is inderdaad heerlijk om jezelf af en toe eens goed in de watten te leggen. Ik denk dan aan een badje met een Lush bruisbal, een body butter van The Body Shop, een lekker parfum, een homemade gezichtsmaskertje, een goed boek en een grote mok met een lekkere thee. Oh, the good life!

 6. Fashionique 5 november 2012

  Een pedicure vind ik ook altijd leuk en lekker om te doen (vooral als ze er van die massagestoelen hebben :)!

 7. Maaike 5 november 2012

  Ik doe dit soort dingen veel te weinig voor mezelf, iets leuks kopen lukt wel, maar even lekker in bad of maskertjes nope daar neem ik de tijd niet voor ๐Ÿ™
  Groupon is wel heel handig voor goedkope uitjes ๐Ÿ™‚

 8. Esther - Mango Sorbetto 5 november 2012

  Heerlijk ontstressen in de sauna! Ik probeer minstens รฉรฉn keer per kwartaal te gaan, kan echt helemaal opknappen van zo’n dagje ontspannen.

 9. Christel 5 november 2012

  Ontstressen, ja dat is altijd wel nodig na zo’n lange en drukke periode!

 10. Annelie 5 november 2012

  Heerlijk om eens in de zoveel tijd naar een wellness center te gaan ๐Ÿ˜€

 11. Lizzy 5 november 2012

  Ontstressen is echt heel fijn!

 12. Moniek 5 november 2012

  Pff, ik wou dat ik kon ontstressen!

 13. Marieke 5 november 2012

  Je wil niet weten hoeveel behoefte ik hier nu aan heb! Na mijn SE-week mag ik van mezelf een keertje een ‘beautydagje’ doen ๐Ÿ˜€

 14. Rieke 5 november 2012

  Ik heb hier zรณ’n behoefte aan, echt niet normaal! Ik heb net de proefwerkweek achter de rug en ik heb nog geen enkel moment rust gehad, omdat alles gelijk weer doorging, an blegh. Ik denk dat ik vrijdag lekker een ontspanmiddagje ga doen (:

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén