Ontstressen met beauty en wellness


Zelf ben ik groot voorstander van jezelf af en toe goed belonen. Na de tentamens zul je me dan ook zeker aantreffen in bijvoorbeeld Kruidvat (of Sephora, ssst) om mezelf te belonen met wat leuks en even een paar daagjes niet aan school denken is ook echt een must voor mij! En hoewel ik het zelf niet vaak doe, lijkt het me heerlijk om na een stressvolle periode te genieten van bijvoorbeeld een wellness behandeling.


Maar goed, ik ben maar een armoedige student en als iets goedkoper (en makkelijker) kan, dan doe ik dat graag! Jullie zijn vast wel bekend met online veilingsites zoals Groupon, waar je makkelijk en goedkoop leuke uitjes en deals kunt scoren. En natuurlijk ook fijne wellness arrangementen en goede beautydeals! Een handige manier om jezelf eens fijn te belonen, of juist om weer eens wat leuks te doen met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt.

Dit artikel is geschreven in opdracht van Groupon.