Ontstressen met beauty en wellness


Zelf ben ik groot voorstander van jezelf af en toe goed belonen. Na de tentamens zul je me dan ook zeker aantreffen in bijvoorbeeld Kruidvat (of Sephora, ssst) om mezelf te belonen met wat leuks en even een paar daagjes niet aan school denken is ook echt een must voor mij! En hoewel ik het zelf niet vaak doe, lijkt het me heerlijk om na een stressvolle periode te genieten van bijvoorbeeld een wellness behandeling.


Maar goed, ik ben maar een armoedige student en als iets goedkoper (en makkelijker) kan, dan doe ik dat graag! Jullie zijn vast wel bekend met online veilingsites zoals Groupon, waar je makkelijk en goedkoop leuke uitjes en deals kunt scoren. En natuurlijk ook fijne wellness arrangementen en goede beautydeals! Een handige manier om jezelf eens fijn te belonen, of juist om weer eens wat leuks te doen met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt.

Dit artikel is geschreven in opdracht van Groupon.

  1. Als ik mijn toetsweek gehad heb, verveel ik me eerst kapot omdat ik dan niet meer hoef te leren, en het zo’n ‘onderdeel van mijn leven’ is op dat moment… Maar ik vind het heerlijk om gewoon een dag te lezen, bloggen, naar buiten gaan en chillen πŸ˜€

  2. Helemaal mee eens! Ik had een bon om samen met m’n moeder naar een kuuroord te gaan, maar nou heb ik precies die dag nog een tentamen :(. Nouja, m’n zus blij haha, want die gaat nu met m;n moeder mee. X

  3. Het is inderdaad heerlijk om jezelf af en toe eens goed in de watten te leggen. Ik denk dan aan een badje met een Lush bruisbal, een body butter van The Body Shop, een lekker parfum, een homemade gezichtsmaskertje, een goed boek en een grote mok met een lekkere thee. Oh, the good life!

  4. Ik doe dit soort dingen veel te weinig voor mezelf, iets leuks kopen lukt wel, maar even lekker in bad of maskertjes nope daar neem ik de tijd niet voor πŸ™
    Groupon is wel heel handig voor goedkope uitjes πŸ™‚

  5. Ik heb hier zΓ³’n behoefte aan, echt niet normaal! Ik heb net de proefwerkweek achter de rug en ik heb nog geen enkel moment rust gehad, omdat alles gelijk weer doorging, an blegh. Ik denk dat ik vrijdag lekker een ontspanmiddagje ga doen (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *