NOTD – glitter & girly


Momenteel ben ik even volledig verslaafd aan glitternagellak, haha! En omdat ik deze combo toch wel erg geslaagd en lekker girly vind, moet ik ‘m wel met jullie delen. Ik ben vooral dol op donkere kleuren, maar hier word ik zelfs wel happy van!

Mijn favo nude kleur blijft Iced Frappe van Ciaté en in dit geval heb ik 2 laagjes ervan aangebracht, en een laagje Champagne Kisses van China Glaze. Het glitterlakje kan je ook wel dekkend krijgen met 3 laagjes, maar met deze combo is hij niet al te glitterig en iets meer roze, wat ik zelf leuker vind!

  1. Oh, Mayo, die combi. Die is écht ge-wel-dig. Het staat echt supermooi bij elkaar en sowieso die glitters van China Glaze zijn gorgeous. Ook dat kleurtje van Ciaté, oeh pretty. Ik vind het echt heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *