New in – mascara & nagellak van Freshmint Cosmetics


Dol op mooie make-upjes voor fijne prijzen? Misschien ken je de shop Freshmint Cosmetics al en zo niet, dan raad ik je zeker aan om er eens een kijkje te nemen. Deze webshop verkoopt namelijk cosmetica voor goede prijzen en ik heb twee items ontvangen die ik jullie ga laten zien in deze blogpost!


Misschien kun je je het Technic Electric palette nog herinneren – een fijne Sleek dupe! Freshmint Cosmetics verkoopt naast 2 versies van dit palette ook nog andere items van dit merk, waaronder deze “Sk-EYE High Lashes” mascara. Ellenlange wimpers wil ik best, dus was ik hier zeker benieuwd naar! Hij heeft in ieder geval een borsteltje waar ik blij van word – met haartjes en licht gebogen.


En lange wimpers krijg ik er zeker van! Ook blijven ze goed gescheiden, de mascara is precies goed qua “natheid”. Veel volume krijg ik er niet echt van, maar dat belooft de mascara ook niet. Het effect oogt vrij natuurlijk, wat ik fijn vind! Maar helaas gaat deze mascara bij mij heel snel van m’n wimpers af, hij brokkelt echt eraf en na een uur of twee zaten er allemaal stukjes boven en onder m’n ogen. Bummer! Niet echt een aanrader dus wat betreft houdbaarheid op de wimpers… Deze mascara kost €3,19.


Met glitternagellak maak je me sowieso gelukkig en deze van het merk Saffron is erg leuk! Hij bevat kleine, gouden glitters en grotere hexagons in blauw, rood en paars. Ik raad je wel aan om hem over een andere kleur aan te brengen, hij is niet vol genoeg om los te gebruiken. De glitters verdeelden zich prima en zien er leuk uit! Deze glitternagellak kost slechts €1,59 (en bekijk zeker ook de andere lakjes van dit merk, nog meer chunky glitters!).

Hoewel de mascara tegenvalt, ben ik wel blij met het leuke nagellakje. Freshmint Cosmetics verkoopt nog veel meer leuke merken en items, neem dus zeker een kijkje in de webshop! De prijzen zijn heel schappelijk en ik denk dat er ook veel leuks tussen zit om weg te geven met de feestdagen! Heb jij al wat leuks gespot in de webshop?

  1. DIE GLITTERS!!!!!!!! Hallo, kom maar bij mama haha! Ik vind ze zΓ³ gorgeous, super pretty en mooi. De mascara nah, die is niet zo. De webshop ken ik al, hij is leuk! Lekker cheap en ze verkopen leuke spulletjes. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *