New in – kalender van Pixum


Het huis hier hangt vol met foto’s en kunstwerken van m’n ouders – het nadeel (of voordeel) van een creatieve vader en moeder. Helaas hangt er niets van mij tussen en daar moest natuurlijk weleens verandering in komen! Van Pixum mocht ik een fotokalender maken en heel 2013 hangt er dus een stukje kunst aan de muur, made by moi!Ik besloot 4 foto’s per maand te doen en een thema erin te houden. Voor januari heb ik bijvoorbeeld mijn inmiddels al bijna 2 jaar oude sneeuwfoto’s erbij gepakt en voor juli de vrolijke foto’s van het Zomercarnaval in Rotterdam! Omdat ik 4 liggende foto’s per maand wilde, koos ik voor een liggende A3 kalender. De kalender kon ik gemakkelijk online maken op de website van Pixum en voor de kalender kon ik een algeheel thema kiezen (ik koos voor strak en zwart) en een indeling per maand (in mijn geval elke maand dus 4 foto’s). Hierna kon ik de foto’s uploaden en slepen in de vakken, waardoor ze altijd goed uitgelijnd waren! Ik heb eigenlijk geen enkel probleem gehad met het maken van de kalender, het ging snel en toen ik klaar was kon ik ‘m gelijk bestellen.Ik heb foto’s gemaakt met verschillende camera’s gebruikt en eigenlijk zijn alle foto’s goed scherp afgedrukt. Ik koos ervoor om nabewerking van de foto’s uit te schakelen, omdat ik ze zelf al bewerkt had met Photoshop. Heb je onbewerkte foto’s die nog wel een extra lift kunnen gebruiken, dan kun je het uiteraard wel aanvinken! Ongeveer een week later bracht de pakketpostbode m’n kalender, wat ik een prima tijd vind en ook aangegeven stond bij m’n bestelling.Wederom ben ik ontzettend tevreden met wat Pixum heeft geleverd! De kalender ziet er mooi uit, de afwerking en kwaliteit zijn goed en ik had ‘m vrij snel in huis. Inmiddels hangt hij in de gang aan het prikbord en 1 minpuntje is dat hij wel vrij zwaar is (al komt dat natuurlijk wel weer doordat de pagina’s van goede en dikke kwaliteit zijn), dus ik had even wat punaises nodig om hem op te hangen haha!

Deze liggende A3 kalender met glanzend papier kost €25,99 exclusief verwerking- en verzendkosten (inclusief kom je iets boven de €30 uit), een prima prijs voor een mooi afgewerkte kalender waar je een jaar van kunt genieten! En ik denk dat dit ook echt een leuk en persoonlijk cadeau kan zijn voor bijvoorbeeld je ouders of een goede vriendin, leuk voor de feestdagen :). Ook een kalender maken? Kijk voor alle opties op de site van Pixum!

  1. Normaal vind ik fotokalenders altijd een beetje cheesy maar deze vind ik wel echt heel gaaf! De manier waarop je de nummers van de dagen zegmaar ziet vind ik heel mooi, past goed bij je klassieke foto’s:D en Damn, je maakt echt mooie foto’s:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *