New in – kalender van Pixum


Het huis hier hangt vol met foto’s en kunstwerken van m’n ouders – het nadeel (of voordeel) van een creatieve vader en moeder. Helaas hangt er niets van mij tussen en daar moest natuurlijk weleens verandering in komen! Van Pixum mocht ik een fotokalender maken en heel 2013 hangt er dus een stukje kunst aan de muur, made by moi!Ik besloot 4 foto’s per maand te doen en een thema erin te houden. Voor januari heb ik bijvoorbeeld mijn inmiddels al bijna 2 jaar oude sneeuwfoto’s erbij gepakt en voor juli de vrolijke foto’s van het Zomercarnaval in Rotterdam! Omdat ik 4 liggende foto’s per maand wilde, koos ik voor een liggende A3 kalender. De kalender kon ik gemakkelijk online maken op de website van Pixum en voor de kalender kon ik een algeheel thema kiezen (ik koos voor strak en zwart) en een indeling per maand (in mijn geval elke maand dus 4 foto’s). Hierna kon ik de foto’s uploaden en slepen in de vakken, waardoor ze altijd goed uitgelijnd waren! Ik heb eigenlijk geen enkel probleem gehad met het maken van de kalender, het ging snel en toen ik klaar was kon ik ‘m gelijk bestellen.Ik heb foto’s gemaakt met verschillende camera’s gebruikt en eigenlijk zijn alle foto’s goed scherp afgedrukt. Ik koos ervoor om nabewerking van de foto’s uit te schakelen, omdat ik ze zelf al bewerkt had met Photoshop. Heb je onbewerkte foto’s die nog wel een extra lift kunnen gebruiken, dan kun je het uiteraard wel aanvinken! Ongeveer een week later bracht de pakketpostbode m’n kalender, wat ik een prima tijd vind en ook aangegeven stond bij m’n bestelling.Wederom ben ik ontzettend tevreden met wat Pixum heeft geleverd! De kalender ziet er mooi uit, de afwerking en kwaliteit zijn goed en ik had ‘m vrij snel in huis. Inmiddels hangt hij in de gang aan het prikbord en 1 minpuntje is dat hij wel vrij zwaar is (al komt dat natuurlijk wel weer doordat de pagina’s van goede en dikke kwaliteit zijn), dus ik had even wat punaises nodig om hem op te hangen haha!

Deze liggende A3 kalender met glanzend papier kost €25,99 exclusief verwerking- en verzendkosten (inclusief kom je iets boven de €30 uit), een prima prijs voor een mooi afgewerkte kalender waar je een jaar van kunt genieten! En ik denk dat dit ook echt een leuk en persoonlijk cadeau kan zijn voor bijvoorbeeld je ouders of een goede vriendin, leuk voor de feestdagen :). Ook een kalender maken? Kijk voor alle opties op de site van Pixum!

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Charile 18 november 2012

  Ziet er heel mooi uit!

 2. Alyssa 18 november 2012

  Wat leuk gedaan zeg! Ziet er erg mooi uit, zo met je eigen foto’s πŸ™‚

 3. Maud 18 november 2012

  Ziet er gaaf uit! Je hebt de foto’s erg mooi bij elkaar gekozen. Die op de laatste foto, pagina van november denk ik, vind ik schitterend <3

 4. Josephine 18 november 2012

  Haha, die drie punaises! Hij is tof, ook helemaal persoonlijk en gaaf dat je alle foto’s zelf hebt gemaakt πŸ˜€

 5. Mieke 18 november 2012

  Wat kan jij toch goed fotograferen! Erg leuk om je favoriete foto’s in een kalender te hebben!

 6. Masha 18 november 2012

  Heel mooi! En ook echt prachtige foto’s!

 7. Mariska 18 november 2012

  Wat een mooie foto’s heb je ervoor gebruikt!

 8. Lotte 18 november 2012

  wauw, supermooie foto’s heb je gebruikt <3

 9. Paola 18 november 2012

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je er op gedaan!

 10. Naomi 18 november 2012

  WAUW! Mooie foto’s heb je gebruikt!!! Je hebt echt oog voor fotografie.
  De kalender ziet er zo mooi uit!

 11. Marieke 18 november 2012

  Wauw, deze kalender ziet er zo mooi uit! Echt prachtige foto’s, ik ben helemaal fan! πŸ˜€

 12. Miranda 18 november 2012

  Mooie foto’s ;D

 13. Laura 18 november 2012

  Heel mooi gemaakt! πŸ˜€

 14. Debbie 18 november 2012

  Je kalender ziet er erg mooi uit…

 15. Myrthe 18 november 2012

  Wauw, wat ziet de kalender er mooi uit! Je hebt echt prachtige foto’s gebruikt en ook erg leuk gedaan met die thema’s πŸ˜€

 16. Esmay 18 november 2012

  Ah zooo cool is de jouwe πŸ˜€

 17. Sharon 18 november 2012

  Ah ziet er heel nice uit!

 18. LaraLaurentia 18 november 2012

  Echt heel erg leuk gedaan πŸ˜€

 19. Anne vdh 18 november 2012

  Normaal vind ik fotokalenders altijd een beetje cheesy maar deze vind ik wel echt heel gaaf! De manier waarop je de nummers van de dagen zegmaar ziet vind ik heel mooi, past goed bij je klassieke foto’s:D en Damn, je maakt echt mooie foto’s:D

 20. Sabine 18 november 2012

  Ziet er prachtig uit! Bij mijn kalender was er iets misgegaan met de positionering van de foto’s in de kaders van de kalender… Dat was wel jammer. πŸ™

 21. Yak Man 18 november 2012

  wauw! Super gave kalender zeg ^^.

 22. jana 18 november 2012

  Mooie kalender πŸ˜€ x

 23. Charlotte 18 november 2012

  Wauw wat een prachtige kalender!
  Al die foto’s. Zo leuk!
  xxx

 24. Renate 19 november 2012

  Wauw heel erg mooi, ook hele mooie foto’s!

 25. Evelien 19 november 2012

  Ohh wat een leuk iets om te geven ook! Wat een prachtige foto’s heb je trouwens gemaakt & uitgekozen voor de kalender, leuk πŸ˜€

 26. Peggy Timmermans Visagie 19 november 2012

  Ziet er super leuk uit! Goed gedaan van Pixum!

 27. Touch of Buddha 24 november 2012

  Heel mooi! Ik heb laatst ook een kalender mogen maken via pixum! πŸ™‚

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén