Nail-art – Simple Party


Een goed idee voor deze nieuwe nail-art Monday had ik niet.. Dus is hij vrij simpel, maar wat mij betreft best wel Kerst-proof haha!

Ik gebruikte 2 favo lakjes hiervoor: Midnight In Moscow van OPI en Champagne Kisses van Chine Glaze. Onder het kleurtje van China Glaze gebruikte ik een gouden kleur van KOH, zodat hij zeker dekkend zou zijn. Met een dotting tool maakte ik stipjes van Champagne Kisses op m’n ringvingernagel, simpel maar feestelijk! Een topcoat erover en klaaaaar. Op mijn duimnagel had ik overigens ook de donkere kleur van OPI!

  1. Lekker simpel, maar wel heel erg leuk en mooi! Ik hou van je nail-art mondays. Ik houuuuu van dat gouden China Glaze kleurtje. Zoals jij zegt, perfect voor de kerstdagen. Whii, krijg spontaan die kerstkriebels!

  2. Mooi! Ik doe altijd mn best om net zo strak te lakken als jij πŸ˜‰ word er steeds beter in! Alleen vraag ik me af: waar zijn jouw nagelriemen? Heb je die weggehaald? Staat eigenlijk wel vele mooier, ik moet daardoor altijd verder weg van mn vingervlees (klinkt vies haha) lakken en dan lijkt het net alsof ze nagellak “uitgroeit”.

    Liefs merel

    1. Thanks! Hmm, je bedoelt zeker van dat meer droge velletjes spul tussen je nagelriem en je nagel? Ik heb dat niet echt nee.. Wat je kunt doen is het insmeren met een hele voedende crème of olie, even in laten trekken en dan met een bokkenpootje wat terug duwen. Of wegkrabben met je nagels, maar dat is niet zo goed ;).

    1. Ja precies! Dit is wel iets waar ik niet een hele zondagmiddag voor hoef te gaan zitten en sacherijnig eindig met nagellak-loze nagels πŸ˜‰

  3. Mooie nail art! Ik heb nu echt zin in kerst haha! En ik heb nu de china glaze im not lion binnen ( die op de champagne kisses lijkt ) ik kan hierdoor niet wachten om het lakje te gaan dragen! <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *