Nail-art – mixing it up


Misschien is deze nail-art net iets te vrolijk en zomers voor dit najaar, maar ik vind hem wel leuk! Het is een mix van blauw, een patroontje en glitter en daarmee leuk voor bijvoorbeeld een feestje! Benieuwd wat ik hiervoor heb gebruikt?Twee nagels lakte ik met Manhunt van China Glaze, een knallend blauwe kleur. Op m’n ringvinger bracht ik Models Own Juicy Jules aan, die helaas wel pas dekkend is met drie laagjes. Op m’n middelvinger ging ik voor een zigzag-patroontje, die eigenlijk nog wel iets netter had gekund. Maar goed, ik vind hem wel prima zo!Zo’n soort combo kun je natuurlijk ook makkelijk met andere kleurtjes doen, afhankelijk van wat je zelf leuk lijkt! Misschien is hij nu wat beter met wat meer herfstige kleurtjes, haha ;). Hopelijk vinden jullie hem in ieder geval leuk om te zien!

  1. HEY – daar is ie dan, je nieuwe header en lay-out. 🙂 Excuse moi, dat ik gisteravond niet meer was komen opdagen, er was een heel gedoe waardoor het niet kon. By the way, I like it! Ook het letterype en de rondjes aan de zijkant vind ik heel erg mooi!
    Maar over de nailart: ik vind deze er echt leuk uit zien! Mooie kleur blauw die leuk staat bij die prachtige glitters. Like! Oh en die streepjes op je wijsvinger of course. Weetje, ik vind nails monday best leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *