Nail-art – mixing it up


Misschien is deze nail-art net iets te vrolijk en zomers voor dit najaar, maar ik vind hem wel leuk! Het is een mix van blauw, een patroontje en glitter en daarmee leuk voor bijvoorbeeld een feestje! Benieuwd wat ik hiervoor heb gebruikt?Twee nagels lakte ik met Manhunt van China Glaze, een knallend blauwe kleur. Op m’n ringvinger bracht ik Models Own Juicy Jules aan, die helaas wel pas dekkend is met drie laagjes. Op m’n middelvinger ging ik voor een zigzag-patroontje, die eigenlijk nog wel iets netter had gekund. Maar goed, ik vind hem wel prima zo!Zo’n soort combo kun je natuurlijk ook makkelijk met andere kleurtjes doen, afhankelijk van wat je zelf leuk lijkt! Misschien is hij nu wat beter met wat meer herfstige kleurtjes, haha ;). Hopelijk vinden jullie hem in ieder geval leuk om te zien!

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Lifesplash 5 november 2012

  HEY – daar is ie dan, je nieuwe header en lay-out. 🙂 Excuse moi, dat ik gisteravond niet meer was komen opdagen, er was een heel gedoe waardoor het niet kon. By the way, I like it! Ook het letterype en de rondjes aan de zijkant vind ik heel erg mooi!
  Maar over de nailart: ik vind deze er echt leuk uit zien! Mooie kleur blauw die leuk staat bij die prachtige glitters. Like! Oh en die streepjes op je wijsvinger of course. Weetje, ik vind nails monday best leuk.

 2. Christel 5 november 2012

  Ja heel leuk om te zien!
  Dat Models Own lakje is echt super mooi! Jammer van de drie lagen.

 3. MySuperSweetLife 5 november 2012

  Ik vind hem super leuk! Vooral met een zo`n glitter nagel erbij!
  Liefs

 4. Maaike 5 november 2012

  Supergave nailart! Die streepjes zijn leuk!

 5. Nadine 5 november 2012

  Meestal ben ik niet zo van de verschillende nailarts door elkaar maar deze vind ik echt te cute aaaaah. ;d

 6. Lisa 5 november 2012

  Mooi! En hij is helemaal niet te zomers hoor! 🙂

 7. Esmay 5 november 2012

  Waarom heeft Models Own zulke mooie glitterlakjes? En die van CG is echt pretty! Stiekem had ik deze nail-art al gezien maarja, haha! Nee, ik vind ’t tof =D

 8. Helen 5 november 2012

  Dat glitterlakje vind ik echt prachtig.. wauw <3
  Leuke nail art, vind hem niet te zomers hoor!

 9. showmesomestyle 5 november 2012

  Leuk! lekker vrolijk!!

 10. Milou 5 november 2012

  Ziet er gaaf uit!

 11. Alyssa 5 november 2012

  Wat een schattige nail-art! Me like 🙂

 12. femketje 5 november 2012

  ik ben nu al verliefd op die models own lak 😀 mooi!

 13. Laura 5 november 2012

  Woww, models own juicy jule is echt prrrrachtig! 😀

 14. Marjolein 5 november 2012

  Wat leuk, gewoon zó lekker random, maar toch past alles perfect bij elkaar 😀

 15. Maaike 5 november 2012

  super leuk bedacht, beetje speels en het past wel bij elkaar 🙂

 16. Lies 5 november 2012

  Heel erg leuk gedaan! Ik vind hem ook niet te vrolijk of zomers, maar juist heel erg leuk voor deze tijd van het jaar.

 17. Esmée 5 november 2012

  Ik vind je layout super leuk! (oké dat moest ik eventjes zeggen)
  Je nagels zien er ook heel erg leuk uit <3

 18. Eline 5 november 2012

  Tof!
  Ps. Je vorige lay-out vond ik eigenlijk mooier…

 19. Aisha 5 november 2012

  Oh, dit is echt leuk! Binnekort maar eens doen 🙂

 20. Maud 5 november 2012

  Mooi! Gaaf dat zig-zag patroon, erg mooi gelukt. Je nieuwe lay-out is ook heel mooi, love the header & sidebar 😀

 21. Anna 5 november 2012

  Mooi! Vind je layout ook mooi!

 22. Mariel 5 november 2012

  Het models own lakje is mooi!

 23. Michelle 5 november 2012

  Wauw ik vind het Models Own lakje écht mooi! Alleen jammer dat glitternagellak zo moeilijk van je nagels af te slopen is hahaha.

 24. jana 5 november 2012

  Erg leuk gedaan 😀 x

 25. Sharon 5 november 2012

  Verrah pretty <3

 26. sisier 7 november 2012

  leuke nail art! En ach, zomers kan altijd wel toch 😛

 27. Safannah 7 november 2012

  Oeeeh die glitters, ik ben verliefd. ik zou deze combineren met een bruine nailart voro het najaar. Iemand een mooi alternatief die in de winkels te koop is?

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén