Nail-art – flowers for dark days


Iets wat altijd mislukt bij mij is een nail-art met roosjes, maar bovenstaande nail-art mét bloemetjes is aardig failure-proof. En dus deel ik hem erg graag met jullie! Hij is misschien wat fleurig, maar juist daarom vind ik hem leuk en lekker vrolijk voor tijdens donkere dagen. Lees verder als je wilt zien hoe je hem kunt maken!
Als basis gebruikte ik een blauwe lak van Trind, maar je kunt natuurlijk elke kleur gebruiken! Laat dit drogen en maak hierna met wit en een vrij dikke dottingtool een soort mini wolkjes, waar straks de bloemetjes op komen. Hieromheen maak je kleine stipjes, ook met wit. Laat dit even drogen en maak hierna bloemetjes op de grotere witte stukjes. Dit doe je door eerst de donkerroze nagellak aan te brengen met een dottingtool of dun kwastje, daarna de lichtroze en daarna met een satéprikker of dunne dottingtool de twee kleuren voorzichtig iets door elkaar te roeren. Dit laat je weer even drogen, waarna je met het dunne kwastje of een dottingtool nog groene blaadjes maakt. Topcoat erover en klaar!Ik vind hem zelf super schattig, jullie hopelijk ook! Deze nail-art kost wel iets meer tijd omdat je steeds stukjes moet laten drogen, maar heel moeilijk is het op zich niet. En zeker het proberen waard als je wel wat vrolijkheid kunt gebruiken ;)!