Nail-art – cherries on top


Misschien niet de meest originele nail-art, maar ik wilde hem toch eens proberen! Kersjes zijn natuurlijk super cute en ik heb ze expres vrij klein gemaakt, zodat het meer een patroontje zou worden dan losse en grote kersjes. Meer zien? Kijk verder!


Als basis gebruikte ik Iced Frappe van Ciaté en met een aantal stripers maakte ik de kersjes. Ik gebruikte de stripers omdat de kleuren goed dekken, maar bracht het op m’n nagels wel aan met een dottingtool en een smal kwastje omdat het wat makkelijk werkt! De witte plekjes lukten trouwens niet zo heel goed, die moesten ook wel erg klein worden haha. Maar zonder die vlekjes ziet het er nogal plat en raar uit! Als laatste bracht ik nog een topcoat aan zodat het mooi glanzend zou worden.. En klaar!

PS: Ik heb een Facebook pagina aangemaakt! Hierop ga ik vooral leuke linkjes en nieuwtjes delen, dus like de pagina als je op de hoogte wilt blijven :).

  1. Cuuuute! Toen ik de preview hiervan op Twitter zag, dacht ik dat je met die lakjes een appeltje of zo wilde maken, lol. Bijna goed. Ik vind die witte vlekjes trouwens gewoon goed hoor! Niet zo kritish zijn Mayo. Het is mooi. Punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *