MAX – magnetics nagellak


Ietwat excited liep ik vorige week de Action binnen – ik wist dat ze iets nieuws in het assortiment hadden en ik hoopte dat het ook al binnen was bij mijn Action. En ja, het was er! Wat dat was? Nou, setjes met 2 magnetische nagellakjes en een magneetje, verkrijgbaar in verschillende combinaties en vormen. Ik besloot een setje mee te nemen wat me qua kleuren en vorm het meeste aansprak en uiteraard heb ik ‘m inmiddels geprobeerd!
Ik koos het setje met een paars en grijs lakje en een sterretjesvorm, omdat ik zelf al een setje van Pupa heb met streepjes en diagonale streepjes. In de lakjes zitten ijzerdeeltjes die reageren op het magneetje, waardoor je het patroontje op je nagels zult zien!Als eerste probeerde ik de grijze kleur. Wat me direct opviel is dat hij vrij dik was en daardoor nou niet erg bepaald lekker lakte, maar het lukte gelukkig wel. Ook dekte hij eigenlijk nog niet helemaal egaal in 1 laagje, een extra kon zeker geen kwaad. Ik merkte dat het ’t beste werkt als je het magneetje er vrij lang boven houdt, een halve minuut. Deed ik het korter, dan leek het patroontje weer te verdwijnen!Het effect bij het paarse kleurtje was minder opvallend, maar in het kleurtje zelf zitten wel leuke glitters. Ook deze was wat dikkig en ik deed hier twee laagjes op in plaats van 1.


Als laatste probeerde ik het magneetje bij een blauw magnetic lakje van Pupa en daar werkte hij ook bij! Voor m’n gevoel is het magneetje minstens zo goed als die Essence verkoopt, misschien zelfs wel beter. Wel raad ik je dus aan om ‘m er vrij lang boven te houden! Het ontwerp ervan is best handig trouwens, met het langere steeltje en aan de bovenkant zit ook nog een stukje plastic waardoor je hem kunt laten rusten op net onder je nagelriem zonder dat je je nagel aan raakt met ’t magneetje!


Dit setje bevalt me dus prima en ik ga ervan uit dat de andere setjes vergelijkbaar zijn! De nagellak is wel wat dikkig, maar er valt wel mee te smeren. En als je toevallig al een magnetic nagellakje hebt, kun je het magneetje ook daar voor gebruiken. Er zijn dus verschillende setjes te koop en ik raad je om er zeker even naar te kijken als je bij Action bent. Ze kosten €1,49 per setje!

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Lifesplash 2 november 2012

  Oh, die lijken me prima! Action make-up is soms niet eens zo slecht, haha. Dit zijn wel cute hebbedingetjes, sowieso omdat de magneetjes ook bij andere gebruikt kunnen worden! Ik heb zelf die van Pupa, but, shame on me, nog nooit gebruikt. Gewoon nog niet aan toe gekomen, muuh. Best jammer maar oké. Deze wil ik dus ook nog ’s testen!

 2. Yara 2 november 2012

  Wat een gave lakjes!

 3. MySuperSweetLife 2 november 2012

  Erg leuk maar deze sla ik toch over! De kleuren zijn niet helemaal mijn ding!
  Liefs

 4. Charile 2 november 2012

  Wat een leuk ‘patroontje’! Die heb ik nog niet eerder gezien!

 5. Jennifer 2 november 2012

  Wat vet! Eigenlijk alleen het patroontje is al tof. Daarvoor zou ik de setjes wel willen kopen, zodat ik het eventueel bij andere lak kan gebruiken van bv. Sally Hanson.

 6. beautybysandra 2 november 2012

  Het geeft een leuk effect!

 7. Paola 2 november 2012

  Ik heb ook zo’n setje gekocht! Vind het er leuk uitzien!

 8. Mandy 2 november 2012

  Ziet er goed uit! bij mij lukte het niet echt met de ster, de streepjes gingen beter;)

 9. Esmay 2 november 2012

  Dat printje vind ik best tof 😀 Je ziet het ook wel goed!

 10. femketje 2 november 2012

  ik vind het wel een leuk idee maar ben al een beetje uitgekeken op die magnetische lakjes >.<

  de kleurtjes zijn wel erg mooi 😀 ik zou ze dan gewoon zonder dat magnetische gebeuren dragen :3

 11. Maaike 2 november 2012

  Magnetische lakjes spraken me nooit zo aan, maar voor dat geld wil ik ze best proberen want ze zien er heel tof uit! 😀

 12. Sophie 2 november 2012

  Ik zag ze gisteren ook bij de Action, maar ik heb zo’n slechte ervaring met die van Essence dat ik het niet aandurfde haha. Bij jou is het trouwens wel goed gelukt!

 13. Maaike 2 november 2012

  aah dat ziet er echt leuk uit & zoals altijd niet zo duur ^^
  Deze ga ik ook zeker even kopen!

 14. kimberly 2 november 2012

  Heee wat leuk Action heeft weer nieuwe speeltjes? 🙂

 15. Kimberly 2 november 2012

  Ze zien er gaaf uit zeg! Over de lakjes van de action hoor ik vaak wel goede dingen, ik moet het snel meer een keertje gaan uittesten!

 16. Lies 2 november 2012

  Ik vind ze zelf ook heel erg leuk en ben blij dat ik ze gekocht heb. Alleen in het begin kon ik wel heel vaak overnieuw beginnen dan hield ik de magneet de dichtbij en plakte die aan de nagellak vast haha.

 17. Annelie 2 november 2012

  Ik vind ze wel wat hebben maar zal ze zelf niet zo snel kopen. Ik ben niet zo van het magnetische effect. De paarse kleur is wel mooi 🙂

 18. Mariel 2 november 2012

  Wat leuk! De set ziet er best chique uit in de verpakking!

 19. Nicole 2 november 2012

  het rode kleurtje vind ik wel heel mooi, maar het magnetische effect is niet mijn ding..

 20. Maaike 2 november 2012

  Ik heb de blauwe, de rode en de groen/bruine. De rode en de blauwe wilde ik echt hebben, maar ik wilde ook de magneet met het sterretje. Dus moest ik de groen/bruine er ook bij doen. 😛

 21. jana 2 november 2012

  Ziet er best mooi uit 😀 x

 22. Bianca 3 november 2012

  Spotgoedkoop, en echt mooie kleuren!

 23. Marije 3 november 2012

  Leuk motief! En zeker voor die prijs zou ik het niet laten 🙂

 24. Stell 3 november 2012

  Ow wauw! Laatste tijd komt Action met best goede producten als je naar de prijs kijkt.. ook al de nailart pens ontdekt? 😀 werken heel fijn!

 25. Sharon 4 november 2012

  Oh zo’n sterretje is best nice eigenlijk, ik heb alleen streepjesdinges.

 26. Gea 7 november 2012

  Wat een prachtige lakjes!! 😀

 27. Isabel 9 november 2012

  Ohh die wil ik ook zeker proberen! Ik vind het een leuk idee, zo met dat patroontje en ook lekker makkelijk. Weer een reden om naar de action te gaan hihi!

 28. Danielle 13 november 2012

  OMG, die moet ik hebben! Dat patroontje is geweldig!

 29. Evelien 16 november 2012

  Haha dat patroontje is echt grappig, is weer anders dan de eeuwige streepjes 😛

 30. Coccinel 12 januari 2013

  Vandaag bij Big Bazar toevallig 2 Magnetic lakjes gekocht en 2 stripers.En hele toffe reactie’s gekregen.
  Zal toch de Action maar wederom gaan bezoeken….Zucht…zo ben ik in no time failliet! 😉

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén