MAX – magnetics nagellak


Ietwat excited liep ik vorige week de Action binnen – ik wist dat ze iets nieuws in het assortiment hadden en ik hoopte dat het ook al binnen was bij mijn Action. En ja, het was er! Wat dat was? Nou, setjes met 2 magnetische nagellakjes en een magneetje, verkrijgbaar in verschillende combinaties en vormen. Ik besloot een setje mee te nemen wat me qua kleuren en vorm het meeste aansprak en uiteraard heb ik ‘m inmiddels geprobeerd!
Ik koos het setje met een paars en grijs lakje en een sterretjesvorm, omdat ik zelf al een setje van Pupa heb met streepjes en diagonale streepjes. In de lakjes zitten ijzerdeeltjes die reageren op het magneetje, waardoor je het patroontje op je nagels zult zien!Als eerste probeerde ik de grijze kleur. Wat me direct opviel is dat hij vrij dik was en daardoor nou niet erg bepaald lekker lakte, maar het lukte gelukkig wel. Ook dekte hij eigenlijk nog niet helemaal egaal in 1 laagje, een extra kon zeker geen kwaad. Ik merkte dat het ‘t beste werkt als je het magneetje er vrij lang boven houdt, een halve minuut. Deed ik het korter, dan leek het patroontje weer te verdwijnen!Het effect bij het paarse kleurtje was minder opvallend, maar in het kleurtje zelf zitten wel leuke glitters. Ook deze was wat dikkig en ik deed hier twee laagjes op in plaats van 1.


Als laatste probeerde ik het magneetje bij een blauw magnetic lakje van Pupa en daar werkte hij ook bij! Voor m’n gevoel is het magneetje minstens zo goed als die Essence verkoopt, misschien zelfs wel beter. Wel raad ik je dus aan om ‘m er vrij lang boven te houden! Het ontwerp ervan is best handig trouwens, met het langere steeltje en aan de bovenkant zit ook nog een stukje plastic waardoor je hem kunt laten rusten op net onder je nagelriem zonder dat je je nagel aan raakt met ‘t magneetje!


Dit setje bevalt me dus prima en ik ga ervan uit dat de andere setjes vergelijkbaar zijn! De nagellak is wel wat dikkig, maar er valt wel mee te smeren. En als je toevallig al een magnetic nagellakje hebt, kun je het magneetje ook daar voor gebruiken. Er zijn dus verschillende setjes te koop en ik raad je om er zeker even naar te kijken als je bij Action bent. Ze kosten €1,49 per setje!