MAX – Broadway Blue


Ik ben een echte Action-addict. Dat hij letterlijk 100 meter van mijn huis zit draagt er ook zeker aan bij, maar al die goedkope spulletjes kan ik gewoon niet laten liggen, haha! Zo was ik er laatst om weer eens een voorraadje shampoos en wattenschijfjes in te slaan en toen zag ik dat het vak met nagellakjes weer eens aangevuld was. Een diepblauwe kleur staarde me aan…

And damn, it’s pretty! Dit is Broadway Blue, een diepblauwe maar alsnog opvallende kleur met een prachtige shimmer. Niet echt metallic, waardoor hij niet streperig lakt. Dekt helaas bij mij wel na 3 laagjes pas omdat hij aan de waterige kant is, maar dat heb ik er eigenlijk best wel voor over! Het is eigenlijk een donkerdere variant van Frostbite, een van m’n favo China Glaze nagellakjes. En voor โ‚ฌ0,49 is het zeker een aanrader!