MAX – Broadway Blue


Ik ben een echte Action-addict. Dat hij letterlijk 100 meter van mijn huis zit draagt er ook zeker aan bij, maar al die goedkope spulletjes kan ik gewoon niet laten liggen, haha! Zo was ik er laatst om weer eens een voorraadje shampoos en wattenschijfjes in te slaan en toen zag ik dat het vak met nagellakjes weer eens aangevuld was. Een diepblauwe kleur staarde me aan…

And damn, it’s pretty! Dit is Broadway Blue, een diepblauwe maar alsnog opvallende kleur met een prachtige shimmer. Niet echt metallic, waardoor hij niet streperig lakt. Dekt helaas bij mij wel na 3 laagjes pas omdat hij aan de waterige kant is, maar dat heb ik er eigenlijk best wel voor over! Het is eigenlijk een donkerdere variant van Frostbite, een van m’n favo China Glaze nagellakjes. En voor โ‚ฌ0,49 is het zeker een aanrader!

  1. 50 cent? Bitch, are uuuu kiddin’ me?!?!?!?!?!? Die is pretty en ah, ik vind hem mooi. Dat ie 3 laagjes is vind ik voor die 50 cent niet zo erg. Daarnaast is het echt typisch zo’n kleurtje die ik mezelf wel zie dragen, yes, like! Ik vind hem echt heel erg mooi… en wil ‘m wel hebben. ๐Ÿ˜€

  2. Mooie kleur! Het lijkt me alleen dat zo’n goedkope nagellak nooit lang mooi op je nagels kan blijven zitten, is het niet de volgende dag al weer gaan chippen?

  3. vind hem heel mooi, maar op mijn eigen nagels vind ik blauw de laatste tijd wat minder.. als het er net op zit vind ik het erg mooi, maar een paar uur later ben ik er al weer op uitgekeken ๐Ÿ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *