Konad Professional Nail Polish


De kans is groot dat je ooit weleens van Konad gehoord hebt – ik ken het vooral van de toffe imageplates waarmee je leuke nail-art kunt maken. Maar Konad heeft nog meer, waaronder een lijn met Professional Nail Polish. En vandaag ga ik er drie aan jullie laten zien!
Deze nagellakjes komen in mooie doosjes – lekker chic! Volgens de verpakking heeft deze nagellak al meerdere prijzen gewonnen en met een assortiment van ruim 100 kleuren en verschillende finishes is er eigenlijk voor iedereen wel wat wils. De nagellakjes bevatten elk 15 ml!Dark Grey is zoals de naam al zegt een diepgrijze kleur. Past goed bij druilerige herfstdagen, haha ;). Deze crème lakt dekt goed in 2 laagjes en ziet er mooi uit, zeker niet streperig of ongelijk! Ook mooi als basis onder zilveren glitters.Real Green is een middengroene kleur, een beetje als heel vers gras! Maar ook wel leuk buiten de zomer om, omdat hij wat donkerder groen is. Dekt ook in 2 laagjes!En oeh, glitter! Dit is Diamond Grey Pearl en het is een mix van zilver en grotere, holografische glitters. Dekt op zich in 2 laagjes, al kan een derde geen kwaad. Ik vind hem heel tof, zo’n mix heb ik nog niet eerder gezien!Ik vind ze erg mooi op m’n nagels, maar ik moet zeggen dat ze wel een beetje aan de dikke kant zijn in vergelijking met andere lakjes. Aan de andere kant vind ik ze daardoor wel weer mooier aanbrengen en het is verder niet storend! Ik raad je in ieder geval zeker aan om het assortiment Konad Professional lakken eens te bekijken, er zit veel moois tussen :D. Ze zijn te koop bij Enchantra en kosten €7,95 per stuk.

  1. Jaaaa, Konad! Daar heb ik een coole eenden nagellakdroger van FTW, haha. Diamond Grey Pearl vind ik erg mooi, de andere twee zijn niet echt mijn ding, maar die zien er wel kwalitatief heel goed uit. Wel vraag ik me af hoe ze dan lakken, als ze dikker zijn. :p

  2. De groene <3 Ik heb er zelf een licht mintgroen lakje van die is ook erg mooi.
    PS Konad is in de aanbieding, 25% sintershopfestijn korting, dus nu betaal je nog maar 6,36 πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *