Inspiration – Hair


Echt experimenteren met mijn kapsel of haarkleur doe ik niet – en eigenlijk ben ik vaak ook te lui om er meer mee te doen dan alleen wat serum erin en in een staart of knotje. Eigenlijk zou ik vaker de moeite moeten nemen om het te stijlen of krullen (het is van nature gekruld maar vrij wild, waardoor los dragen niet erg charmant is), maar dat kost nogal wat tijd als je lang en dik haar hebt haha! En ombre haar vind ik ook nog steeds super tof, maar echt goede ervaringen met verven heb ik niet. Hierboven zie je in ieder geval een boel inspirerende en toffe kapsels, waarvan ik er wel een paar zou willen proberen!

Ben jij blij met je haar/kapsel/kleur? Wat zou je weleens willen doen ermee?

  1. Aaaaah lovely om te zien! Ik ben la knottenmeisje, haha no, ik draag bijna altijd een knot. Maar heb ook ombre, heeeeeel subtiel en wil ’t volgende keer gewoon veel duidelijker doen! 🙂 Vind ombre net als jou namelijk wel heel tof en nÊt wat anders dan de rest, hihi.

  2. Ahh leuke inspiratie! Ik ben echt gek op knotten en krullen en eigenlijk alles :’) Ik heb alleen heel dik en stijl haar, dus bij mij zakt vrijwel alles uit.. :’) Toch leuk!!

  3. Leuk artikel! Ik ben over het algemeen wel blij met mijn haar, maar ik heb het pas 1 tintje donkerder geverfd en misschien wil ik mijn haar verven zoals op een van die foto’s ( rij 6, 3e foto )! Maar ik twijfel, omdat blonderen je haar droog maakt en de onderkant van me haar is al zo droog.. en ik doe eigenlijk ook vrij weinig op dit moment met mijn haar, heel af en toe los en anders een hoge staart of een donut knot, maar ik wil ook iets meer met mijn haar gaan doen!

  4. Likeylikey! Ik ben redelijk tevreden met mijn eigen haar, maar ik vind het soms jammer dat ik dit soort dingen niet kan doen doordat het te kort is. Maar lang haar staat me weer niet, dus deal ik ermee!

  5. Hele mooie kapsels! Ik ben een hele tijd tevreden geweest met mijn haar, maar ik begin het nu toch wel een beetje saai te vinden. Ik heb eigenlijk altijd hetzelfde kapsel de laatste tijd en ik denk dat het eens tijd gaat worden voor iets anders. Alleen het verven zal ik denk ik niet doen, want ik ben wel heel tevreden over mijn eigen kleur haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *