Inspiration – Hair


Echt experimenteren met mijn kapsel of haarkleur doe ik niet – en eigenlijk ben ik vaak ook te lui om er meer mee te doen dan alleen wat serum erin en in een staart of knotje. Eigenlijk zou ik vaker de moeite moeten nemen om het te stijlen of krullen (het is van nature gekruld maar vrij wild, waardoor los dragen niet erg charmant is), maar dat kost nogal wat tijd als je lang en dik haar hebt haha! En ombre haar vind ik ook nog steeds super tof, maar echt goede ervaringen met verven heb ik niet. Hierboven zie je in ieder geval een boel inspirerende en toffe kapsels, waarvan ik er wel een paar zou willen proberen!

Ben jij blij met je haar/kapsel/kleur? Wat zou je weleens willen doen ermee?

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Lifesplash 29 november 2012

  Aaaaah lovely om te zien! Ik ben la knottenmeisje, haha no, ik draag bijna altijd een knot. Maar heb ook ombre, heeeeeel subtiel en wil ’t volgende keer gewoon veel duidelijker doen! 🙂 Vind ombre net als jou namelijk wel heel tof en nÊt wat anders dan de rest, hihi.

 2. beautybysandra 29 november 2012

  Wat een leuke foto’s!

 3. Mariska 29 november 2012

  Ah leuk om te zien! Ik vind vooral die rommelige knotjes en vlechtjes altijd erg leuk!

 4. Miss Sentinelli 29 november 2012

  Zitten wel hele leuke kapsel tussen :).

 5. Peggy Timmermans Visagie 29 november 2012

  Ik zie heel graag van die hoge dots, maar mijn haar is er helaas te kort voor.

 6. Milou 29 november 2012

  Wat een fijne inspiratie! Ik ga volgende week mijn haar ombre verven: van donker naar licht!

 7. Miranda 29 november 2012

  Er zitten echt mooie kapsels tussen;D

 8. Laura 29 november 2012

  Ahh leuke inspiratie! Ik ben echt gek op knotten en krullen en eigenlijk alles :’) Ik heb alleen heel dik en stijl haar, dus bij mij zakt vrijwel alles uit.. :’) Toch leuk!!

 9. Renate 29 november 2012

  Leuk artikel! Ik ben over het algemeen wel blij met mijn haar, maar ik heb het pas 1 tintje donkerder geverfd en misschien wil ik mijn haar verven zoals op een van die foto’s ( rij 6, 3e foto )! Maar ik twijfel, omdat blonderen je haar droog maakt en de onderkant van me haar is al zo droog.. en ik doe eigenlijk ook vrij weinig op dit moment met mijn haar, heel af en toe los en anders een hoge staart of een donut knot, maar ik wil ook iets meer met mijn haar gaan doen!

 10. Danielle 29 november 2012

  Leuke inspiratiefoto’s zeg!

 11. Safannah 29 november 2012

  Leuk, ik heb gisteren geprobeerd me haar in 2 kleuren te verven maar het verschil is zo minimaal dat je het bijna niet ziet, Volgende keer beter 🙂

 12. Esmay 29 november 2012

  Hallo mooi haar.
  EN OF COURSE ben ik blij met mijn eigen haar, halllleu! Dik en gezond Ên rood. <3 hihi!

 13. Marjolein 29 november 2012

  Likeylikey! Ik ben redelijk tevreden met mijn eigen haar, maar ik vind het soms jammer dat ik dit soort dingen niet kan doen doordat het te kort is. Maar lang haar staat me weer niet, dus deal ik ermee!

 14. Esther - Mango Sorbetto 29 november 2012

  Heerlijke inspiratie! Nu nog zelf leren haha

 15. Lies 29 november 2012

  Hele mooie kapsels! Ik ben een hele tijd tevreden geweest met mijn haar, maar ik begin het nu toch wel een beetje saai te vinden. Ik heb eigenlijk altijd hetzelfde kapsel de laatste tijd en ik denk dat het eens tijd gaat worden voor iets anders. Alleen het verven zal ik denk ik niet doen, want ik ben wel heel tevreden over mijn eigen kleur haar.

 16. sisier 29 november 2012

  Als ik dit zo zie denk ik ook, moet vaker iets met m’n haar doen! Alleen verven zou ik niet snel doen, of het kort knippen 😛

 17. Floor 29 november 2012

  Soms wilde ik wel eens dat ik met mijn hoofd mooi lang haar kon hebben waar ik dan vanalles mee kon doen. Helaas 😛

 18. Josephine 29 november 2012

  *liked* Omgg allemaal zo mooi!

 19. Kelly 29 november 2012

  Wat een prachtige plaatjes!

 20. Anne-Floor 29 november 2012

  Lovely haarstijlen, ze zijn allemaal zo mooi!

 21. Marijke 29 november 2012

  Allemaal erg mooie haarlooks! Geeft me zeker inspiratie. Ik doe namelijk ook elke dag hetzelfde met mijn haar.

 22. jana 29 november 2012

  Mooie kapsels 😀 x

 23. Evelien 1 december 2012

  Moooi, die laatste foto is prachtig! Ik doe ook vrij weinig met m’n haar (alleen verven haha). Meestal zit het in een knotje of los ^^

 24. Jolien 1 december 2012

  Ik hou echt van zulke foto’s. Op dit moment wil ik mijn haar graag rood kleuren, maar ik weet nog niet zeker of ik het wel durf!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén