Himalaya Herbals – Neem Foaming Face Wash


Make-up is een heel fijn middel om jezelf er frisser en mooier uit te laten zien, maar de basis van een stralende look ligt toch echt bij de huidverzorging en -reiniging. De laatste tijd heb ik een nieuwe facewash uitgeprobeerd en ik vind het zeker belangrijk om mijn huid te reinigen, zodat ik hem kan ontdoen van make-up en ander vuil! Mijn mening weten over deze facewash van het merk Himalaya Herbals? Lees dan zeker verder.Deze Neem Foaming Face Wash van Himalaya Herbals belooft je huid niet alleen een schoon en fris gevoel te geven, maar ook onzuiverheden te verminderen door het antibacteriële Neem – extract uit de blaadjes van de neemboom. Helaas kun je ook wat slechtere ingrediënten vinden in de lijst, waaronder ALS en parfum. Ik merkte dat mijn huidje hier toch niet zo vrolijk van werd. ALS is milder dan SLS (wat je vaak in shampoos vindt, maar ook in reinigingsproducten), maar helaas was de facewash bij mij wel iets uitdrogend. Nu is deze facewash ook meer bedoeld voor een wat vettere uit en waarschijnlijk zul je het uitdrogende effect hierbij minder ervaren! Van parfum in huidverzorgingsproducten ben ik echt geen fan, omdat mijn huid hier meer dan eens slecht op reageert. Gelukkig viel het bij deze facewash mee en reageerde mijn huid er niet op, maar hij ruikt wel vrij sterk naar iets wat me het meest doet denken aan een zepige geur.


Naast deze twee minpuntjes kan ik gelukkig ook wel pluspunten noemen! Zo merk ik zeker dat mijn huid schoon aanvoelt en onzuiverheden rustiger werden, wat natuurlijk erg fijn is. Ook vind ik het leuk dat de facewash als schuim uit de verpakking komt! Het is niet alleen eens iets anders dan een vloeibare of crème-achtige reiniger, maar ik vind het ook wel handiger omdat ik normaal zeker het talent heb om met het reinigen van m’n gezicht m’n facewash in m’n haar te laten eindigen. Dit schuim is toch wat beter in controle te houden, haha!


Vind ik deze reiniger een aanrader? Als je gevoelig bent voor parfum en/of een droge huid hebt, dan niet. Heb je juist een vettige huid met wat onzuiverheden, dan is het zeker ’t proberen waard! Mijn huid heeft nogal de neiging om ineens van droog naar vet te gaan, dus ik houd ‘m zeker bij de hand voor dat soort momenten. De facewash kost €6,95 en van deze lijn zijn ook nog een aantal andere reinigingsproducten verkrijgbaar, zoals een scrub en een masker. Himalaya Herbals kun je onder andere vinden in de webshop van dit merk en bij De Tuinen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. beautybysandra 10 november 2012

  Lijkt me een fijn product!

 2. Mandy 10 november 2012

  Klinkt toch wel goed!

 3. femketje 10 november 2012

  deze vind ik echt zo fijn 😀 maakt m’n huid echt super schoon maar zacht 😀

 4. Yak Man 10 november 2012

  Klinkt erg goed zeg! 🙂

 5. Kelly 10 november 2012

  Ik gebruik hem ook regelmatig, maar baalde ook wel dat er parfum in zit.
  Gelukkig merk ik er ook niet veel van, en werkt hij goed voor mijn soms wat vette huid.

 6. Milou 10 november 2012

  Ondanks de minpuntjes klinkt het best goed, voor mij dan met een wat vettere huid. En de prijs valt ook erg mee.. die ga ik eens proberen!

 7. Alyssa 10 november 2012

  Nog nooit van dit merk gehoord, maar klinkt wel goed 🙂

 8. Femke 10 november 2012

  Deze heb ik ook, ik vind ‘m erg fijn werken! Goede review hoor 😀

 9. Lizzy 10 november 2012

  Dit lijkt mij echt een fijn product! Ik kende het nog niet. Ik heb een vettige huid met wat onzuiverheden dus ik wil hem hebben hihi! 🙂

 10. Esmay 10 november 2012

  Ik herken ’t wel in jouw mening! Mijn huidje word er ook niet mega blij van , maar op zich vind ik ‘m ook wel heel erg fijn! 😀

 11. Angelique 10 november 2012

  Deze had ik ook maar ik vond hem zelf niet zo heel fijn, hij trekte mijn gezicht heel erg zeg maar

 12. jana 10 november 2012

  Deze lijkt niet zo goed voor mijn huid 🙁 x

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén