Fotografie – inspirational


Zoals ik in deze blogpost al vertelde, wil ik me toch weer wat meer gaan focussen op fotografie. En dan niet persé echt gemaakte of specifieke scènes, maar meer everyday life. Ik volg meerdere blogs die dit doen en ik vind het altijd de leukste foto’s om te zien! Ik ben wat blogs afgegaan om inspiratie op te doen en deze ga ik vandaag met jullie delen!
Bronnen: 1-2, 3-6, 7-10, 11-14, 15-17.

  1. Ik dacht eerst: WHUUUT heb jij die foto’s gemaakt? haha. Ik wil ook nog ’s een poging voor fotografie wagen. De vader van mijn beste vriendin is er goed in, dus aan hem kan ik ook altijd nog iets vragen. Vooral stil leven vind ik prachtig – yes, dat zijn deze foto’s for sure. Die met dat dienblad en dat ontbijtje en die paraplu eronder zijn mijn favorites! Gotta loooove them. Ik wil ook die fotoskills man.

  2. Oooh ja wat leuk! Mijn fotografie heeft echt een dikke break nu, geen idee hoe dat komt 🙁 . Misschien moet ik ook maar weer eens beginnen, en dan ook dit soort foto’s!

  3. Hele mooie foto’s. Ik vind het ook zo leuk om dit soort foto’s te zien bij anderen. Zelf krijg ik helaas nog niet zulke mooie foto’s met de camera die ik nu heb.

  4. Mooie inspiratie foto’s, die kat is echt een droppie & de foto’s zijn zo mooi scherp & gefocusd! Zo zie je ook weer hoe mooi simpele dingen / alledaagse dingen in het leven kunnen zijn 🙂 Ik maak best vaak foto’s met mn telefoon voor alledaagse dingen, maar met een camera is dat toch weer leuker! Misschien ga ik dit ook wel eens doen 🙂

  5. Mooie foto’s, Ik moet ook echt weer meer tijd gaan besteden aan mijn fotografie, door alle drukte en schoolwerk komt het er vaak gewoon niet van. Ik ben benieuwt naar meer foto’s van jou, zou je eens wat willen posten als je nieuwe hebt?
    xx

    P.s. heb je blog net ontdekt, vind het een leuke blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *