Fotografie – inspirational


Zoals ik in deze blogpost al vertelde, wil ik me toch weer wat meer gaan focussen op fotografie. En dan niet persé echt gemaakte of specifieke scènes, maar meer everyday life. Ik volg meerdere blogs die dit doen en ik vind het altijd de leukste foto’s om te zien! Ik ben wat blogs afgegaan om inspiratie op te doen en deze ga ik vandaag met jullie delen!
Bronnen: 1-2, 3-6, 7-10, 11-14, 15-17.

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Lifesplash 8 november 2012

  Ik dacht eerst: WHUUUT heb jij die foto’s gemaakt? haha. Ik wil ook nog ’s een poging voor fotografie wagen. De vader van mijn beste vriendin is er goed in, dus aan hem kan ik ook altijd nog iets vragen. Vooral stil leven vind ik prachtig – yes, dat zijn deze foto’s for sure. Die met dat dienblad en dat ontbijtje en die paraplu eronder zijn mijn favorites! Gotta loooove them. Ik wil ook die fotoskills man.

 2. Charile 8 november 2012

  Mooie afbeeldingen!

 3. beautybysandra 8 november 2012

  wauw, wat een mooie foto’s =)

 4. Floor 8 november 2012

  Oooh ja wat leuk! Mijn fotografie heeft echt een dikke break nu, geen idee hoe dat komt 🙁 . Misschien moet ik ook maar weer eens beginnen, en dan ook dit soort foto’s!

 5. Tara - KittehsCupcakes 8 november 2012

  Hele mooie inspiratie fotos :)’De bomen op het plein en degene in de keuken zijn mijn faav’s. Maar ook die banaan op crackebrot, hmmm makes me wonder… xx

 6. Lies 8 november 2012

  Hele mooie foto’s. Ik vind het ook zo leuk om dit soort foto’s te zien bij anderen. Zelf krijg ik helaas nog niet zulke mooie foto’s met de camera die ik nu heb.

 7. Kelly 8 november 2012

  Wat een prachtige inspiratie foto’s!

 8. Maaike 8 november 2012

  Mooie inspiratie foto’s, die kat is echt een droppie & de foto’s zijn zo mooi scherp & gefocusd! Zo zie je ook weer hoe mooi simpele dingen / alledaagse dingen in het leven kunnen zijn 🙂 Ik maak best vaak foto’s met mn telefoon voor alledaagse dingen, maar met een camera is dat toch weer leuker! Misschien ga ik dit ook wel eens doen 🙂

 9. Chantal 8 november 2012

  Wauw, wat een prachige foto’s allemaal, heerlijk om naar te kijken!

 10. Naomi 8 november 2012

  Wow! Echt super mooie foto’s allemaal! Heb gelijk een aantal sites toegevoegd aan mijn favorieten.

 11. Laura 8 november 2012

  Wauw, hele mooie inspiratie foto’s! Ik ben heel erg van de stillevens en de close-ups! 🙂

 12. Mariska 8 november 2012

  Hele mooie foto’s om te zien!

 13. Peggy Timmermans Visagie 8 november 2012

  Super leuke foto’s! Ik krijg eigenlijk meer zin in lente nu!

 14. Charlotte 8 november 2012

  Wauw wat een mooie inspiratie!
  Ik krijg helemaal zin om een foto cursus te volgen en er met Nikon op uit te gaan.
  Vooral food foto’s vind ik prachtig<3
  xxxx

 15. Lisa 8 november 2012

  Ik vind dit ook erg leuk om naar te kijken; en er zitten zulke ‘simpele’ dingen tussen! Blaadjes, kussens! En toch heel mooi 🙂

 16. Marjolein 8 november 2012

  CUUUUUTE. Gewoon echt van die leuke, simpele dingen. Blije dingen van het leven, vooral die aardbeien en dat broodje banaan <3

 17. Esmay 8 november 2012

  Sommige foto’s zijn echt jaloersmakend mooi!

 18. Fashionique 8 november 2012

  Er zitten echt hele mooie foto’s tussen! Dank je wel voor de inspiratie!

 19. Masha 8 november 2012

  Prachtige foto’s!

 20. Sophie 8 november 2012

  Er zitten echt hele mooie foto’s bij! Ik wou dat ik ook zulke mooie foto’s kon maken! 🙂

 21. Claudia 8 november 2012

  Schitterende foto’s inderdaad! <3 Prachtig!

 22. Josephine 8 november 2012

  oh wow, die zijn zeker inspirerend!

 23. TimeForBlues 8 november 2012

  Pracht foto’s!
  Ik heb net al je posts terug gelezen! 🙂
  Geweldig! Je hebt een nieuwe follower! 😀 xx

 24. jana 8 november 2012

  Prachtige foto’s 🙂 x

 25. Gerrianne 9 november 2012

  Dat is heerlijk om te zien! Pracht van een foto’s!

 26. Evelien 16 november 2012

  Prachtige foto’s, wordt er helemaal heppie van haha!

 27. Kelly 18 november 2012

  Mooie foto’s, Ik moet ook echt weer meer tijd gaan besteden aan mijn fotografie, door alle drukte en schoolwerk komt het er vaak gewoon niet van. Ik ben benieuwt naar meer foto’s van jou, zou je eens wat willen posten als je nieuwe hebt?
  xx

  P.s. heb je blog net ontdekt, vind het een leuke blog!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén