Five current random favorites

Mijn Urban Decay Vice palette – hoe kan het ook anders! Morgen komen de swatches en looks online, en ik kan je vast verklappen dat er erg veel mooie kleurtjes tussen zitten ;).

Hmm.. Wellicht heb ik nog wat meer stripers gekocht bij Action ja, haha! Maar ze zijn zo heerlijk goedkoop (3 voor €1,35) en er zijn aardig wat verschillende kleurtjes. Ik besloot m’n assortiment maar even iets uit te breiden, ze zijn erg fijn en altijd handig!

Mijn huid is going crazy op het moment.. Het is er nog niet helemaal uit of het nou een goed idee is om heel droog, heel vet of heel puisterig te zijn. Laatst had ik ineens allemaal droge plekjes en vooral rondom m’n neus, wat niet erg charmant was. M’n Vitamin E serum is al tijden op, maar ik had nog ergens dit serum van Kruidvat liggen. Normaal veel te vet en te voedend, nu een wondermiddel voor m’n droge plekjes! In no time waren ze als sneeuw voor de zon verdwenen.Ik ben niet zo dol meer op alle Nederlandse talentenjachten, maar ik vind het wel leuk om Britse en Amerikaanse te volgen! Op dit moment volg ik van beide landen X-Factor, al vind ik de Britse het leukst. En m’n favo is James Arthur, de jongen die je hierboven in actie kunt zien. Ik vind hem ZO goed, want hij zingt echt met gevoel. Al vind ik Lucy ook erg goed, maar zij schrijft haar eigen nummers en dat moet ze vooral blijven doen (bekijk deze video maar eens, vanaf 1:10).

Een tijdje geleden schreef ik over de piercings van eBay en hierna bestelde ik nog een setje met rhinestone piercings voor je neus (die ik dus in m’n oren doe). De spikes heb ik destijds een weekje gedragen, toen was ik ze wel zat. Maar dit vind ik leuker, zeker omdat ze net iets groter zijn en iets normaler eruit zien! Gekocht bij deze verkoper.