Five current random favorites

Mijn Urban Decay Vice palette – hoe kan het ook anders! Morgen komen de swatches en looks online, en ik kan je vast verklappen dat er erg veel mooie kleurtjes tussen zitten ;).

Hmm.. Wellicht heb ik nog wat meer stripers gekocht bij Action ja, haha! Maar ze zijn zo heerlijk goedkoop (3 voor €1,35) en er zijn aardig wat verschillende kleurtjes. Ik besloot m’n assortiment maar even iets uit te breiden, ze zijn erg fijn en altijd handig!

Mijn huid is going crazy op het moment.. Het is er nog niet helemaal uit of het nou een goed idee is om heel droog, heel vet of heel puisterig te zijn. Laatst had ik ineens allemaal droge plekjes en vooral rondom m’n neus, wat niet erg charmant was. M’n Vitamin E serum is al tijden op, maar ik had nog ergens dit serum van Kruidvat liggen. Normaal veel te vet en te voedend, nu een wondermiddel voor m’n droge plekjes! In no time waren ze als sneeuw voor de zon verdwenen.



Ik ben niet zo dol meer op alle Nederlandse talentenjachten, maar ik vind het wel leuk om Britse en Amerikaanse te volgen! Op dit moment volg ik van beide landen X-Factor, al vind ik de Britse het leukst. En m’n favo is James Arthur, de jongen die je hierboven in actie kunt zien. Ik vind hem ZO goed, want hij zingt echt met gevoel. Al vind ik Lucy ook erg goed, maar zij schrijft haar eigen nummers en dat moet ze vooral blijven doen (bekijk deze video maar eens, vanaf 1:10).

Een tijdje geleden schreef ik over de piercings van eBay en hierna bestelde ik nog een setje met rhinestone piercings voor je neus (die ik dus in m’n oren doe). De spikes heb ik destijds een weekje gedragen, toen was ik ze wel zat. Maar dit vind ik leuker, zeker omdat ze net iets groter zijn en iets normaler eruit zien! Gekocht bij deze verkoper.

  1. JA! De Britse X Factor is veel leuker – stiekem ook door de accenten, haha ja ik wil zo een lovely accent. 🙁 Ben ik een hopeloze kluns die hoopt dat X Factor mij a little bit Cockney kan laten praten. (a). Oh en ik wil die swatches en looks zien. UD Vice is prettieh, ahw.

  2. Leuke favorieten allemaal! maare STOP MET DAT PRACHTIGE VICE PALETTE TE LATEN ZIEN! Ik wil hem, maarja ik wil ook Too Faced Bon Bons en Too Faced Return of Sexy!

  3. Het palette is sowieso echt, prachtig. De stripers lijken me ook heel fijn, echt goedkoop woow! Misschien maar weer eens een tripje naar de action plannen… En DAYAMNN mijn huid is de laatste tijd ook crazy aan het doen. Niet relaxt, komt waarschijnlijk door het weer… xx

  4. Handig idee, van die piercings op ebay bestellen! binnenkort toch maar paypal aanmaken. Ik heb een tragus piercing waar ik altijd neuspiercings in draag, maar die raak ik regelmatig kwijt snachts in bed etc. en in winkels betaal je al snel 2 euro per stuk, met pech nog meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *