Five current random favorites

Mijn Urban Decay Vice palette – hoe kan het ook anders! Morgen komen de swatches en looks online, en ik kan je vast verklappen dat er erg veel mooie kleurtjes tussen zitten ;).

Hmm.. Wellicht heb ik nog wat meer stripers gekocht bij Action ja, haha! Maar ze zijn zo heerlijk goedkoop (3 voor €1,35) en er zijn aardig wat verschillende kleurtjes. Ik besloot m’n assortiment maar even iets uit te breiden, ze zijn erg fijn en altijd handig!

Mijn huid is going crazy op het moment.. Het is er nog niet helemaal uit of het nou een goed idee is om heel droog, heel vet of heel puisterig te zijn. Laatst had ik ineens allemaal droge plekjes en vooral rondom m’n neus, wat niet erg charmant was. M’n Vitamin E serum is al tijden op, maar ik had nog ergens dit serum van Kruidvat liggen. Normaal veel te vet en te voedend, nu een wondermiddel voor m’n droge plekjes! In no time waren ze als sneeuw voor de zon verdwenen.Ik ben niet zo dol meer op alle Nederlandse talentenjachten, maar ik vind het wel leuk om Britse en Amerikaanse te volgen! Op dit moment volg ik van beide landen X-Factor, al vind ik de Britse het leukst. En m’n favo is James Arthur, de jongen die je hierboven in actie kunt zien. Ik vind hem ZO goed, want hij zingt echt met gevoel. Al vind ik Lucy ook erg goed, maar zij schrijft haar eigen nummers en dat moet ze vooral blijven doen (bekijk deze video maar eens, vanaf 1:10).

Een tijdje geleden schreef ik over de piercings van eBay en hierna bestelde ik nog een setje met rhinestone piercings voor je neus (die ik dus in m’n oren doe). De spikes heb ik destijds een weekje gedragen, toen was ik ze wel zat. Maar dit vind ik leuker, zeker omdat ze net iets groter zijn en iets normaler eruit zien! Gekocht bij deze verkoper.

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Emilia 3 november 2012

  Wauw, dat palette ziet er prachtig uit zeg! Ben benieuwd naar je artikel van morgen :).
  En die piercings van Ebay zien er ook mooi uit! X

 2. Lifesplash 3 november 2012

  JA! De Britse X Factor is veel leuker – stiekem ook door de accenten, haha ja ik wil zo een lovely accent. 🙁 Ben ik een hopeloze kluns die hoopt dat X Factor mij a little bit Cockney kan laten praten. (a). Oh en ik wil die swatches en looks zien. UD Vice is prettieh, ahw.

 3. Mariska 3 november 2012

  De nailstripers van de Action zijn inderdaad helemaal goed 🙂

 4. Charile 3 november 2012

  Leuk artikel en mooie favorieten 🙂

 5. MySuperSweetLife 3 november 2012

  Wauw dat palette is echt prachtig!
  Liefs

 6. Moniek 3 november 2012

  Vice… 😀 Ik wil em ook!

 7. Laura 3 november 2012

  Ohh I neeeeeeeed het Urban Decay Vice palette.. En ik wil looks zien met het palette, haha!

 8. Lotte 3 november 2012

  Leuke favorieten allemaal! maare STOP MET DAT PRACHTIGE VICE PALETTE TE LATEN ZIEN! Ik wil hem, maarja ik wil ook Too Faced Bon Bons en Too Faced Return of Sexy!

 9. Annelie 3 november 2012

  Prachtig urben decay palette, ik snap dat diat een van je favorieten is 😀

 10. femketje 3 november 2012

  ik ben ook echt gek op die stripers ;D

 11. Milou 3 november 2012

  Dat palette van Urban Decay: <3 <3 <3!!

 12. Esmay 3 november 2012

  Jaaaaaa je UD palette omgomgomg <3

 13. Tara - KittehsCupcakes 3 november 2012

  Het palette is sowieso echt, prachtig. De stripers lijken me ook heel fijn, echt goedkoop woow! Misschien maar weer eens een tripje naar de action plannen… En DAYAMNN mijn huid is de laatste tijd ook crazy aan het doen. Niet relaxt, komt waarschijnlijk door het weer… xx

 14. showmesomestyle 3 november 2012

  mm, hd de stripers nog niet gzien… toch eens naar de Action dan…

 15. Lotte 3 november 2012

  Die stripers van Action moet ik ook echt nog eens gaan proberen! En jaaa, James Arthur, hij is echt super goed. Al vind ik Ella ook onwijs goed joh!

 16. Anne vdh 3 november 2012

  Wat leuk dat bakje met piercings! Ziet er heel cute uit:D
  Ooh dat vice pallete, zo mooi!

 17. Wiktoria 3 november 2012

  Dat palette ziet er goed uit, ben benieuwd naar het artikel! (:

 18. Tedje 3 november 2012

  Oooh het palette zo mooI!

 19. Lizzy 3 november 2012

  Echt zo leuk artikel om te lezen! Ik wil de nagellakjes van de Action ook! Ze zien er zo tof uit en ik ben benieuwd naar de kwaliteit.

 20. Nicole 3 november 2012

  hele mooie/fijne favorieten! ben heel benieud naar je artikel over het urban decay palette 🙂

 21. Lies 3 november 2012

  Heel leuk om te zien! De serum van Kruidvat klinkt wel heel erg fijn, want ik heb heel snel last van droge plekjes in mijn gezicht.

 22. Gerrianne 3 november 2012

  000h, ik kan niet wachten op de swatches van het palette!

 23. Angelique 3 november 2012

  Leuk dat je dit zo met ons deelt:-)

 24. jana 3 november 2012

  Wat leuk! dat palette is zo mooi 😀 x

 25. Esther - Mango Sorbetto 4 november 2012

  Mooi palette is dat toch van Urban Decay 🙂

 26. Sharon 4 november 2012

  X FACTOR!!1! En haha piercingverslaafde! 😛 Ben benieuwd hoe ze uitvallen.

 27. Pauline 5 november 2012

  Handig idee, van die piercings op ebay bestellen! binnenkort toch maar paypal aanmaken. Ik heb een tragus piercing waar ik altijd neuspiercings in draag, maar die raak ik regelmatig kwijt snachts in bed etc. en in winkels betaal je al snel 2 euro per stuk, met pech nog meer.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén