Essence Twilight LE – Edward’s Love & Jacob’s Protection


Bij het Kruidvat event stond hij er al; de nieuwe collectie van Essence. En nu ook eindelijk in de winkels! Ik ben niet echt fan van Twilight, ik heb de films wel gezien maar het is niet iets waar ik voor naar de bios ga of naar uitkijk. Toch keek ik wel uit naar de Breaking Dawn Part II collectie van Essence, vanwege de mooie nagellakjes! Uiteindelijk nam ik er twee mee en die ga ik jullie laten zien vandaag.


De collectie bestaat onder andere uit 4 lakken en ik besloot er 2 mee te nemen, de andere 2 kleuren spraken me niet echt aan. Logischerwijs passen de namen bij de film en toevallig kan ik net als Bella nu tussen de twee boys gaan kiezen en dus tussen Edward’s Love of Jacob’s Protection ;).
Edward’s Love is duister en het nagellakje dan ook. Het is een zwarte kleur met zilveren flecks. In normaal daglicht valt dat nauwelijks op en is hij vooral zwart, wat wel jammer is maar ook wel weer vampy! Dekt in 2 laagjes, lakt prima en het platte, ronde kwastje van alle lakjes uit deze collectie vind ik ook prettig lakken.
Jacob’s Protection is een diepblauwe, bijna zwarte kleur met groene en blauwe flecks. In normaal licht is ook dit lakje wat minder opvallend, maar met een beetje zon zie je de mooie glitter er wel in! Wel is deze aan de dikke kant en dat heb ik ook al bij anderen gehoord, ik denk dat ik hem nog maar ga verdunnen. Dekt wel goed in 2 laagjes!


Ik vind het mooie en duistere kleuren, ik ben zeker fan! Wel is het jammer dat de shimmer in normaal licht minder opvalt, maar daardoor zijn ze wel weer extra speciaal in zonlicht. Ik moet wel zeggen dat ze slecht drogen en ook met een sneldrogende topcoat bij mij niet echt hard lijken te worden, waardoor ze bij mij snel eraf gaan. Maar dat neem ik voor de prijs van €1,99 per stuk wel voor lief! De collectie is deze maand te koop bij Kruidvat, maar ik raad je aan om snel op zoek te gaan voordat de collectie uitverkocht is!

  1. Ik hou van deze collectie. Vooral Jacob’s Protection vind ik mooi (sowieso Taylor Lautner FTW!) Al die shimmers er in.. wauw. Van dit soort lakjes word ik nou vrolijk. 🙂 Wel balen dat ze dan weer slecht drogen..

  2. Ik vind de lakjes uit deze collectie echt zo mooi. Zelf heb ik alle 3 de glitterlakjes gekocht. Alleen het gouden lakje heb ik nog niet, maar hoop hem nog wel ergens tegen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *