Essence Twilight LE – Edward’s Love & Jacob’s Protection


Bij het Kruidvat event stond hij er al; de nieuwe collectie van Essence. En nu ook eindelijk in de winkels! Ik ben niet echt fan van Twilight, ik heb de films wel gezien maar het is niet iets waar ik voor naar de bios ga of naar uitkijk. Toch keek ik wel uit naar de Breaking Dawn Part II collectie van Essence, vanwege de mooie nagellakjes! Uiteindelijk nam ik er twee mee en die ga ik jullie laten zien vandaag.


De collectie bestaat onder andere uit 4 lakken en ik besloot er 2 mee te nemen, de andere 2 kleuren spraken me niet echt aan. Logischerwijs passen de namen bij de film en toevallig kan ik net als Bella nu tussen de twee boys gaan kiezen en dus tussen Edward’s Love of Jacob’s Protection ;).
Edward’s Love is duister en het nagellakje dan ook. Het is een zwarte kleur met zilveren flecks. In normaal daglicht valt dat nauwelijks op en is hij vooral zwart, wat wel jammer is maar ook wel weer vampy! Dekt in 2 laagjes, lakt prima en het platte, ronde kwastje van alle lakjes uit deze collectie vind ik ook prettig lakken.
Jacob’s Protection is een diepblauwe, bijna zwarte kleur met groene en blauwe flecks. In normaal licht is ook dit lakje wat minder opvallend, maar met een beetje zon zie je de mooie glitter er wel in! Wel is deze aan de dikke kant en dat heb ik ook al bij anderen gehoord, ik denk dat ik hem nog maar ga verdunnen. Dekt wel goed in 2 laagjes!


Ik vind het mooie en duistere kleuren, ik ben zeker fan! Wel is het jammer dat de shimmer in normaal licht minder opvalt, maar daardoor zijn ze wel weer extra speciaal in zonlicht. Ik moet wel zeggen dat ze slecht drogen en ook met een sneldrogende topcoat bij mij niet echt hard lijken te worden, waardoor ze bij mij snel eraf gaan. Maar dat neem ik voor de prijs van €1,99 per stuk wel voor lief! De collectie is deze maand te koop bij Kruidvat, maar ik raad je aan om snel op zoek te gaan voordat de collectie uitverkocht is!

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Lifesplash 11 november 2012

  Ik hou van deze collectie. Vooral Jacob’s Protection vind ik mooi (sowieso Taylor Lautner FTW!) Al die shimmers er in.. wauw. Van dit soort lakjes word ik nou vrolijk. 🙂 Wel balen dat ze dan weer slecht drogen..

 2. Mandy 11 november 2012

  Ze zijn heel mooi, heb er 3 gekocht

 3. Paola 11 november 2012

  Heel erg mooi! Ik heb de paarse en gouden lak gekocht!

 4. LaraLaurentia 11 november 2012

  Bij mij is Edwards love heel erg dik, heb er gelijk maar wat nagellak verdunner bij gedaan want anders viel er niet mee te werken.

 5. Mariska 11 november 2012

  Vind de kleuren echt super mooi!

 6. Tedje 11 november 2012

  Ik vind de blauwe mooi!

 7. Juudith 11 november 2012

  Ik vind ze beide erg mooi!!

 8. Esmay 11 november 2012

  Edward’s Love <3 Maar eigenlijk vind ik die blauwe ook wel erg tof.
  Beetje jammer dat ik zelf de lakjes nog niet gespot heb 🙁

 9. Charlotte 11 november 2012

  Wauw! Jacobs’ protection is zo mooi! Hihi er staat daar een klein ini mini spelfouten 😉
  Ik ga deze zeker halen! <3
  xxxx

 10. Josephine 11 november 2012

  Jacbo’s Protection is zo mooi!

 11. Lisanne 11 november 2012

  Leuke lakjes zijn het! Ik heb de blauwe en de paarse.

 12. Laura 11 november 2012

  Ik heb ze gisteren ook gehaald! <3 Ze zijn prachtig

 13. Milou 11 november 2012

  Wat mooi zeg! Ik wil ze nu ook! Ga morgen eens kijken of ze er nog zijn 🙂

 14. Christel 11 november 2012

  Ik heb ze nog steeds nergens gezien maar ik wil ze zo graag hebben! En de Alice had a vision, again lak ook.

 15. Danique 11 november 2012

  Ik vind ze allebei supaaaah mooi!

 16. femketje 11 november 2012

  ik vind ze echt super pretty ;D

 17. Nicole 11 november 2012

  hele mooie lakjes! zelf ben ik voor de paarse en blauwe gegaan 🙂

 18. Myrna 11 november 2012

  Oeh ze zijn echt prachtig!!

 19. Lies 11 november 2012

  Ik vind de lakjes uit deze collectie echt zo mooi. Zelf heb ik alle 3 de glitterlakjes gekocht. Alleen het gouden lakje heb ik nog niet, maar hoop hem nog wel ergens tegen te komen.

 20. Anne-Floor 11 november 2012

  Wauw wat zijn ze toch mooi! Zelf heb ik de paarse variant, maar de blauwe spreekt me ook aan.

 21. Curls and Bags 11 november 2012

  Ziet er erg fijn uit! Vooral de blauwe! Ik volg je nu op bloglovin :-).

 22. jana 11 november 2012

  Mooie nagellakjes 😀 x

 23. Sharon 11 november 2012

  Oeh I like de blauwe!

 24. Gerrianne 11 november 2012

  Jacob’s protection, ohlike! 😀

 25. Marjet 12 november 2012

  Ooh, die lakjes; moet ik hebben! Bedankt voor je mooie artikel. 🙂

 26. Peggy Timmermans Visagie 12 november 2012

  Ik ben eigenlijk niet zo voor de flecks maar in een donkere kleur valt het best mee!

 27. Angelique 12 november 2012

  prachtige kleurtjes!

 28. Evelien 16 november 2012

  Damn jouw nagels, jaloers! En wat een prachtige nagellakjes zijn het toch :O

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén