EOTD – in a hurry


Het fenomeen “ochtendmens” komt in mijn woordenboek niet voor en om half 7 mijn bed uit om me naar college te slepen is dan ook een van mijn minst favoriete bezigheden. Helaas moet het soms wel en om van half 7 iets rond 7 uur te maken, probeer ik ’s ochtends zo efficiënt mogelijk te werken. Kleertjes liggen al klaar, schooltasje al gevuld en de route naar m’n deur loopt langs onder andere oorbellen en parfum. Benieuwd wat ik op zo’n ochtend qua make-up op doe? Kijk dan verder!

Ondanks dat ik het zo snel mogelijk wil, kan ik het niet laten om toch relatief veel op te brengen. Ik begin altijd met eyeliner (GOSH long lasting eyeliner pen of Catrice Waterproof liquid liner), gevolgd door het krullen van m’n wimpers en een likje mascara (MAX Waterproof). Hierna breng ik de Sephora primer aan met erover m’n Essence concealer als foundation (alleen op m’n wangen, neus en kin). Afpoederen doe ik met de Catrice Skin Finish en na een beetje blush (Etos) ben ik klaar! Hier doe ik ongeveer 10 minuten over, alsnog niet bijzonder kort maar ik ben ’s ochtends niet erg snel haha.


De foto’s maakte ik overigens pas ’s avonds na een kleine touch-up en ik had een verschrikkelijke bad hairday (had het gestijld met teveel producten erin dus werd het vaag, vet en alsnog krullerig haha). Mijn look is verder dus eigenlijk vrij neutraal en het valt niet echt op dat ik make-up op heb, maar dat vind ik altijd wel prima! Zonder make-up naar school doe ik eigenlijk nooit, naast dat ik me dan nogal naakt voel zorgt make-up opdoen er voor m’n gevoel ook wel voor dat ik iets wakkerder word ;).

Wat smeer jij meestal op je gezicht als je haast hebt? Of neem je ’s ochtends ruim de tijd voor je make-up?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Charile 27 november 2012

  Mooie producten! Als ik echtecht haast heb, doe ik mijn wenkbrauwen, lippen en mascara 🙂

 2. LounaBeauty 27 november 2012

  Mooi meid,! Eigenlijk sla ik heel vaak mijn wenkbrauwen over. Hihihihi, dat is ook omdat ik niet de juiste kleur vind. Irritant + lijken ze altijd enorm! ;(

 3. Charlotte 27 november 2012

  Toch vind ik deze routine heel leuk! Simpel maar het staat je 🙂
  Mooie wenkbrauwen!
  Ik smeer altijd snel foundation, poedertje, eyeliner, mascara en blush^^
  xxx

 4. Jessica 27 november 2012

  Simpel maar effectief. Ik skip mijn ontbijt altijd en dat eet ik in de trein, en daardoor gewoon mijn normale dagelijkse makeup. Geen oogschaduw maar verder wel het complete foundation, blush, eyeliner en mascara verhaaltje 😉

 5. Marah 27 november 2012

  Heeft niet zo veel met dit stukje te maken, maar wat een mooie haarkleur heb jij zeg! WAUW!

 6. Lifesplash 27 november 2012

  Simpel en dat moet ook best snel kunnen toch? haha. Ik doe er ’s ochtends vaak ook lang over, maar oké ik ben een vroege vogel. Like vaak ben ik rond 6 uur al wakker, ik voel me dan gewoon véél en véél prettiger. Mijn make-up duurt ’s ochtends 10 tot 20 minuten. Ligt eraan of mijn wing meewerkt of niet, haha, en mijn haar die is soms in 1x keer gedaan en de andere keren mislukt alles. Dus het verschilt wel, nadeel is dat ik over mijn ontbijt vaak wat langer doe. :’) Maar oké, ondertussen blogs lezen tijdens mijn ontbijt en dan gaat de tijd wel iets sneller. 8D
  En ooh ik vind die blush pretty! <3

 7. Manon 27 november 2012

  Mooie neutrale look! Zo ga ik ook het liefst de deur uit.. Less is more ^.^

 8. Mayara Esther 27 november 2012

  Als ik haast heb breng ik alleen maar mascara of anders ga ik zonder niets de deur uit.

 9. femketje 27 november 2012

  als ik haast heb gebruik ik niks, of misschien een klein beetje mascara XD

 10. Xaviera 27 november 2012

  Staat je goed zo’n neutrale look, lekker fris! Als ik haast ga ik vaak zonder make-up de deur uit, of hooguit met een beetje mascara 🙂

 11. Lenneke 27 november 2012

  Als ik vroeg op moet staan, doe ik niet heel veel. Lik foundation, wat mascara, concealer op oneffenheden die wel heel erg in het oog springen en wat blush en highlighter. En dat alles in 5 – 7 minuten, want anders ben ik te laat, haha.

 12. Esmay 27 november 2012

  Helllo cutiefaaaaace :D! En ik vind je look pretty, simpel en snel 😀

 13. Miranda 27 november 2012

  Leuk om te zien:D Je look ziet er erg mooi natuurlijk uit.

 14. Annelie 27 november 2012

  Mooie naturel look heb je gemaakt! Als ik haast heb gebruik ik meestal een beetje concealer, poeder, oogpodlood en mascara. that’s it 🙂

 15. Lotte 27 november 2012

  Tien minuten, wajeuuu, ik ben jaloers. Ik sta echt veel langer voor de spiegel ’s ochtends, haha 🙁 Ik ben ook zo’n treuzelkind. Mooie look, love de eyelinerrrr.

 16. Silvy 27 november 2012

  Ik zorg er altijd voor dat ik geen haast heb, maar mocht dit voorkomen, dan moét ik foundation, mascara en oogpotlood sowieso opdoen. Anders voel ik me de hele dag zo naakt, haha.

 17. Esmee 27 november 2012

  Leuke naturele look!

 18. Anne-Floor 27 november 2012

  Mooie look! Ik doe ook altijd in de ochtend hurry hurry make-up op, hoewel ik best genoeg tijd heb :’)

 19. jana 27 november 2012

  Mooi! leuk om te zien 😀 x

 20. Stella 27 november 2012

  leuk om te zien! Ik heb de blush (Etos) ook, nadat ik de review bij Ilja had gezien,…….

 21. Angelique 28 november 2012

  Als ik haast heb pak ik inderdaad ook de zelfde spulletjes haha

 22. Evelien 1 december 2012

  Mooie, neutrale look! Die Max mascara is fijn hé? ^_^

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén