Current Favorite Songs

One Afternoon – Scott & Brendo. Niet echt een officiële video voor het nummer, maar de combo van het nummer en de video zorgt voor ultieme summerfeelings wat geen kwaad kan! 😀 Maar of ik nou ook van die baan af was gegaan… Ik houd ’t wel bij kijken, haha!

See You Again – Loreen. Wellicht ken je d’r nog van het Eurovisie Songfestival en inmiddels heeft ze een album uit genaamd Heal. Natuurlijk staat Euphoria erop, maar ik vind See You Again ook wel erg fijn! En eigenlijk alle nummers op het album, ze luisteren lekker weg en er staan zeker wat powernummers op. Aanrader!

Switzerland – The Last Bison. Hoewel mijn muzieksmaak best breed is, blijf ik een zwak houden voor heerlijke folknummers met mooie stemmen. Dit nummer is daar het perfecte voorbeeld van en ik vind ‘m heerlijk! De bijbehorende video vind ik ook erg mooi gemaakt.

Candy – Robbie Williams. Op het randje van verschrikkelijk irritant en heerlijk verslavend, maar voor nu zing ik gezellig mee met het refrein haha! Ik vind het wel leuk om te zien dat Robbie nu weer muziek maakt en echt zijn best doet om weer een plekje te veroveren in de hitlijsten!

Mumford & Sons Live @ Letterman. Mijn liefde voor M&S is nog niet vervlogen en ik geniet nog steeds van het nieuwe album. En live optredens, er zijn meerdere volledige optredens op youtube te vinden en ik vind het heerlijk om er eentje op te zetten terwijl ik bijvoorbeeld aan het bloggen ben. Helaas heb ik geen ticket voor het concert in Nederland, maar misschien gebeurt er nog een wonder haha!

Wat zijn jouw favoriete nummers op het moment?

  1. Haha dat eerste nummer kende ik nog niet, geweldig met die clip erbij! En jaaa Candy van Robbie Williams had ik laatst ook in een artikeltje genoemd, gewéldig nummer. Beetje irritant inderdaad haha, maar ik word er echt vrolijk van 😀
    X

  2. Ik heb he liefde voor M&S helemaal over genomen, ik kon ze niet en door jou ben ik nu helemaal verliefd op ze, wat een leuke maffe mannen zijn het. Met echte passie voor muziek, Jaaa ik vind het geweldig, (hij achter de keybord AMAZING haha )

  3. Op Robbie Williams na kende ik eigenlijk geen van deze nummers, maar vind ze wel erg mooi. Vooral Switzerland – The Last Bison vind ik wel erg leuk en ook een hele mooie clip erbij.

  4. Mumford & Sons! <3 Ik ben één van de gelukkige die wel kaartjes heeft weten te scoren! 🙂 Kan echt niet wachten om hun live mee te maken in plaats van live youtube filmpjes te bekijken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *