Current Favorite Songs

One Afternoon – Scott & Brendo. Niet echt een officiële video voor het nummer, maar de combo van het nummer en de video zorgt voor ultieme summerfeelings wat geen kwaad kan! 😀 Maar of ik nou ook van die baan af was gegaan… Ik houd ’t wel bij kijken, haha!

See You Again – Loreen. Wellicht ken je d’r nog van het Eurovisie Songfestival en inmiddels heeft ze een album uit genaamd Heal. Natuurlijk staat Euphoria erop, maar ik vind See You Again ook wel erg fijn! En eigenlijk alle nummers op het album, ze luisteren lekker weg en er staan zeker wat powernummers op. Aanrader!

Switzerland – The Last Bison. Hoewel mijn muzieksmaak best breed is, blijf ik een zwak houden voor heerlijke folknummers met mooie stemmen. Dit nummer is daar het perfecte voorbeeld van en ik vind ‘m heerlijk! De bijbehorende video vind ik ook erg mooi gemaakt.

Candy – Robbie Williams. Op het randje van verschrikkelijk irritant en heerlijk verslavend, maar voor nu zing ik gezellig mee met het refrein haha! Ik vind het wel leuk om te zien dat Robbie nu weer muziek maakt en echt zijn best doet om weer een plekje te veroveren in de hitlijsten!

Mumford & Sons Live @ Letterman. Mijn liefde voor M&S is nog niet vervlogen en ik geniet nog steeds van het nieuwe album. En live optredens, er zijn meerdere volledige optredens op youtube te vinden en ik vind het heerlijk om er eentje op te zetten terwijl ik bijvoorbeeld aan het bloggen ben. Helaas heb ik geen ticket voor het concert in Nederland, maar misschien gebeurt er nog een wonder haha!

Wat zijn jouw favoriete nummers op het moment?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Floor 11 november 2012

  HAHAHA die waterbaan, geweldig! En jaaa dat liedje van Robbie Williams, inderdaad op het randje van irritant en leuk 😉

 2. femketje 11 november 2012

  dat nummer van loreen kende ik nog niet 😀 wel een mooi nummer!

 3. Emilia 11 november 2012

  Haha dat eerste nummer kende ik nog niet, geweldig met die clip erbij! En jaaa Candy van Robbie Williams had ik laatst ook in een artikeltje genoemd, gewéldig nummer. Beetje irritant inderdaad haha, maar ik word er echt vrolijk van 😀
  X

 4. Nancy 11 november 2012

  Ik heb he liefde voor M&S helemaal over genomen, ik kon ze niet en door jou ben ik nu helemaal verliefd op ze, wat een leuke maffe mannen zijn het. Met echte passie voor muziek, Jaaa ik vind het geweldig, (hij achter de keybord AMAZING haha )

 5. Denise 11 november 2012

  Hahaha, die clip! De muziek is niet helemaal mijn ding, maar moet er wel om lachen.

 6. Denise 11 november 2012

  Oh, ik zag de rest eerst niet! Ik vind het album van Loreen geweldig!

 7. Lies 11 november 2012

  Op Robbie Williams na kende ik eigenlijk geen van deze nummers, maar vind ze wel erg mooi. Vooral Switzerland – The Last Bison vind ik wel erg leuk en ook een hele mooie clip erbij.

 8. Tedje 11 november 2012

  Candy is leeeuk!

 9. Fashiable 11 november 2012

  Heerlijke songs allemaal!

 10. jana 11 november 2012

  Leuke nummers 😀 x

 11. Sharon 11 november 2012

  Ah ik vind Robbie ook leuk 😀 En ik ga nu even Loreen luisteren.

 12. Elise 12 november 2012

  Mumford & Sons! <3 Ik ben één van de gelukkige die wel kaartjes heeft weten te scoren! 🙂 Kan echt niet wachten om hun live mee te maken in plaats van live youtube filmpjes te bekijken. 🙂

 13. Esmée 12 november 2012

  I love candy! Ik vind het echt een heerlijk nummer 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén