Current Favorite Songs

One Afternoon – Scott & Brendo. Niet echt een officiële video voor het nummer, maar de combo van het nummer en de video zorgt voor ultieme summerfeelings wat geen kwaad kan! 😀 Maar of ik nou ook van die baan af was gegaan… Ik houd ‘t wel bij kijken, haha!

See You Again – Loreen. Wellicht ken je d’r nog van het Eurovisie Songfestival en inmiddels heeft ze een album uit genaamd Heal. Natuurlijk staat Euphoria erop, maar ik vind See You Again ook wel erg fijn! En eigenlijk alle nummers op het album, ze luisteren lekker weg en er staan zeker wat powernummers op. Aanrader!

Switzerland – The Last Bison. Hoewel mijn muzieksmaak best breed is, blijf ik een zwak houden voor heerlijke folknummers met mooie stemmen. Dit nummer is daar het perfecte voorbeeld van en ik vind ‘m heerlijk! De bijbehorende video vind ik ook erg mooi gemaakt.

Candy – Robbie Williams. Op het randje van verschrikkelijk irritant en heerlijk verslavend, maar voor nu zing ik gezellig mee met het refrein haha! Ik vind het wel leuk om te zien dat Robbie nu weer muziek maakt en echt zijn best doet om weer een plekje te veroveren in de hitlijsten!

Mumford & Sons Live @ Letterman. Mijn liefde voor M&S is nog niet vervlogen en ik geniet nog steeds van het nieuwe album. En live optredens, er zijn meerdere volledige optredens op youtube te vinden en ik vind het heerlijk om er eentje op te zetten terwijl ik bijvoorbeeld aan het bloggen ben. Helaas heb ik geen ticket voor het concert in Nederland, maar misschien gebeurt er nog een wonder haha!

Wat zijn jouw favoriete nummers op het moment?