China Glaze – stash + wishes


China Glaze – een van mijn favoriete nagellakmerken! Niet eens persé omdat ze nou zo fijn lakken (het kwastje is smal, doe mij maar een OPI kwastje!), maar vooral omdat er gewoon ontzettend veel toffe kleurtjes zijn en er veel collecties uit komen. Het leek me leuk om eens te laten zien welke lakjes ik heb van dit merk én welke ik nog wel aan mijn collectie toe wil voegen!


Winter Holly – I’m Not Lion – Dorothy Who – Champagne Kisses – Tinsel Town – Glitter All The Way

Gotta love glitter! Die van China Glaze zijn echt fijn, ze zitten vaak bomvol met glitter waardoor ze in 2-3 laagjes dekkend zijn en ze verdelen vaak ook goed. Zeker aanraders dus! Eigenlijk vind ik alle glitterlakjes die ik heb erg leuk, allemaal favoriet dus :).


Emerald Fitzgerald – Frostbite – Joy – Foxy

Mooie lakjes met een glansje erin! Mijn favoriet is Frostbite, een super felle, blauwe kleur met shimmer erin. Staat heel tof en opvallend!


Jingle Bells – Little Drummer Boy – Mommy Kissing Santa – TMI

Speciale collecties hebben een zilveren in plaats van zwarte dop, wat ik stiekem erg irritant vind omdat dan niet meer alles bij elkaar past haha! De eerste drie kleurtjes komen uit een kerstcollectie en TMI is een holografische kleur, en dan ook mijn favoriet! Maar ook Little Drummer Boy pak ik vaak, omdat deze donkerblauwe kleur in 1 laagje dekt.


Crimson – Call Of The Wild – Heli-Yum – Jungle Queen

Heli-Yum is het eerste CG lakje wat ik gekocht heb en omdat het toen zomer was, vond ik roze een prima idee. Het is eigenlijk het meest vrolijke kleurtje van m’n hele collectie, haha! Crimson & Call Of The Wild zijn overigens echt mijn ding, ik ben dol op donkere lakken namelijk.


En dat was het! Het zijn er op dit moment 18, maar ik gok dat er snel weer wat uitbreiding komt.. Ik krijg er vooral veel van Ilja namelijk haha, in ruil voor swatches! Maar als ik ze zelf koop, doe ik dat het liefst op eBay (bij deze verkoper), omdat dat relatief goedkoop is als ik maar 1 à 2 kleurtjes wil bestellen.


Een wishlist heb ik zeker nog, die zie je hierboven! Vooral Pizzazz en Luxe & Lush wil ik graag nog, die lijken me heel mooi. En Ghoulish Glow, want glow in the dark!

Heb je China Glaze lakjes in je bezit? Welke zou je nog wel willen hebben?

  1. Aaaahw, die zijn pretty! Ik heb zelf geen China Glaze, maar wil ze wel hebben. Glitter All The Way blijf ik stunning vinden en STMI is wauw! Some like it haute wil ik ook… Eyecandy dit hahaha :’) En 18, vind ik best veel, true, ik weet zeker dat jij er heeeeel veel hebt later..

  2. Mooie collectie! Ik vind de kwastjes van OPI ook fijner, maar CG heeft wel bijzondere kleurtjes ja! Ik heb trouwens Luxe & Lush maar ik vind hem een beetje tegen vallen. Hij is heel grof, waardoor er echt stukjes uitsteken. Pizzaz krijg ik van de Sint, die lijkt me ook heel mooi! 🙂

  3. Gisteren heb ik mijn eerste China Glaze nagellak ontvangen 😀
    Als ik zo jouw artikel bekijk, denk ik wel dat er in de toekomst nog zullen volgen!

  4. Dorothy Who en Little Drummer Boy staan nog op mijn wishlist! Samen met nog wat andere lakjes, zoals de blauwe uit de komende kerstcollectie… En die met rode en gouden glitters, Pure Joy. En zo kan ik nog wel even doorgaan! <3

  5. Ah wat een mooie lakjes allemaal! Echt heel leuk om je stash te zien. Zelf heb ik nog geen China Glaze lakjes, maar als ik er 1 zou kopen zou het zeker een glitterlakje zijn of the Ghoulish Glow.

  6. Ik heb tot nu toe 2 lakjes van china glaze ( i’m not lion & i herd that ) maar alle lakjes die je hebt laten zien zijn wel mooi en bij je wishlist liquid crystal is pretty <3 en die glow in the dark ( ghoulish glow ) vind ik ook wel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *