China Glaze – stash + wishes


China Glaze – een van mijn favoriete nagellakmerken! Niet eens persé omdat ze nou zo fijn lakken (het kwastje is smal, doe mij maar een OPI kwastje!), maar vooral omdat er gewoon ontzettend veel toffe kleurtjes zijn en er veel collecties uit komen. Het leek me leuk om eens te laten zien welke lakjes ik heb van dit merk én welke ik nog wel aan mijn collectie toe wil voegen!


Winter Holly – I’m Not Lion – Dorothy Who – Champagne Kisses – Tinsel Town – Glitter All The Way

Gotta love glitter! Die van China Glaze zijn echt fijn, ze zitten vaak bomvol met glitter waardoor ze in 2-3 laagjes dekkend zijn en ze verdelen vaak ook goed. Zeker aanraders dus! Eigenlijk vind ik alle glitterlakjes die ik heb erg leuk, allemaal favoriet dus :).


Emerald Fitzgerald – Frostbite – Joy – Foxy

Mooie lakjes met een glansje erin! Mijn favoriet is Frostbite, een super felle, blauwe kleur met shimmer erin. Staat heel tof en opvallend!


Jingle Bells – Little Drummer Boy – Mommy Kissing Santa – TMI

Speciale collecties hebben een zilveren in plaats van zwarte dop, wat ik stiekem erg irritant vind omdat dan niet meer alles bij elkaar past haha! De eerste drie kleurtjes komen uit een kerstcollectie en TMI is een holografische kleur, en dan ook mijn favoriet! Maar ook Little Drummer Boy pak ik vaak, omdat deze donkerblauwe kleur in 1 laagje dekt.


Crimson – Call Of The Wild – Heli-Yum – Jungle Queen

Heli-Yum is het eerste CG lakje wat ik gekocht heb en omdat het toen zomer was, vond ik roze een prima idee. Het is eigenlijk het meest vrolijke kleurtje van m’n hele collectie, haha! Crimson & Call Of The Wild zijn overigens echt mijn ding, ik ben dol op donkere lakken namelijk.


En dat was het! Het zijn er op dit moment 18, maar ik gok dat er snel weer wat uitbreiding komt.. Ik krijg er vooral veel van Ilja namelijk haha, in ruil voor swatches! Maar als ik ze zelf koop, doe ik dat het liefst op eBay (bij deze verkoper), omdat dat relatief goedkoop is als ik maar 1 à 2 kleurtjes wil bestellen.


Een wishlist heb ik zeker nog, die zie je hierboven! Vooral Pizzazz en Luxe & Lush wil ik graag nog, die lijken me heel mooi. En Ghoulish Glow, want glow in the dark!

Heb je China Glaze lakjes in je bezit? Welke zou je nog wel willen hebben?