China Glaze – stash + wishes


China Glaze – een van mijn favoriete nagellakmerken! Niet eens persé omdat ze nou zo fijn lakken (het kwastje is smal, doe mij maar een OPI kwastje!), maar vooral omdat er gewoon ontzettend veel toffe kleurtjes zijn en er veel collecties uit komen. Het leek me leuk om eens te laten zien welke lakjes ik heb van dit merk én welke ik nog wel aan mijn collectie toe wil voegen!


Winter Holly – I’m Not Lion – Dorothy Who – Champagne Kisses – Tinsel Town – Glitter All The Way

Gotta love glitter! Die van China Glaze zijn echt fijn, ze zitten vaak bomvol met glitter waardoor ze in 2-3 laagjes dekkend zijn en ze verdelen vaak ook goed. Zeker aanraders dus! Eigenlijk vind ik alle glitterlakjes die ik heb erg leuk, allemaal favoriet dus :).


Emerald Fitzgerald – Frostbite – Joy – Foxy

Mooie lakjes met een glansje erin! Mijn favoriet is Frostbite, een super felle, blauwe kleur met shimmer erin. Staat heel tof en opvallend!


Jingle Bells – Little Drummer Boy – Mommy Kissing Santa – TMI

Speciale collecties hebben een zilveren in plaats van zwarte dop, wat ik stiekem erg irritant vind omdat dan niet meer alles bij elkaar past haha! De eerste drie kleurtjes komen uit een kerstcollectie en TMI is een holografische kleur, en dan ook mijn favoriet! Maar ook Little Drummer Boy pak ik vaak, omdat deze donkerblauwe kleur in 1 laagje dekt.


Crimson – Call Of The Wild – Heli-Yum – Jungle Queen

Heli-Yum is het eerste CG lakje wat ik gekocht heb en omdat het toen zomer was, vond ik roze een prima idee. Het is eigenlijk het meest vrolijke kleurtje van m’n hele collectie, haha! Crimson & Call Of The Wild zijn overigens echt mijn ding, ik ben dol op donkere lakken namelijk.


En dat was het! Het zijn er op dit moment 18, maar ik gok dat er snel weer wat uitbreiding komt.. Ik krijg er vooral veel van Ilja namelijk haha, in ruil voor swatches! Maar als ik ze zelf koop, doe ik dat het liefst op eBay (bij deze verkoper), omdat dat relatief goedkoop is als ik maar 1 à 2 kleurtjes wil bestellen.


Een wishlist heb ik zeker nog, die zie je hierboven! Vooral Pizzazz en Luxe & Lush wil ik graag nog, die lijken me heel mooi. En Ghoulish Glow, want glow in the dark!

Heb je China Glaze lakjes in je bezit? Welke zou je nog wel willen hebben?

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Charile 30 november 2012

  Mooie lakjes allemaal 😀

 2. Lifesplash 30 november 2012

  Aaaahw, die zijn pretty! Ik heb zelf geen China Glaze, maar wil ze wel hebben. Glitter All The Way blijf ik stunning vinden en STMI is wauw! Some like it haute wil ik ook… Eyecandy dit hahaha :’) En 18, vind ik best veel, true, ik weet zeker dat jij er heeeeel veel hebt later..

 3. Paola 30 november 2012

  Je hebt echt mooie kleurtjes! Ik heb zelf een roze lak van dit merk.

 4. Miss Sentinelli 30 november 2012

  Hele mooie lakjes lijken me dat :)!

 5. Maartje 30 november 2012

  Mooie stash heb je! Ik heb helaas geen china glaze lakjes! Ik zou luxe and lush wel willen, die zit er bijzonder uit zeg!

 6. Josephine 30 november 2012

  Oooh pretty stash! Liquid Cristal die op je wishlist staat is ook moi!

 7. Madelon 30 november 2012

  Mooie collectie! Ik vind de kwastjes van OPI ook fijner, maar CG heeft wel bijzondere kleurtjes ja! Ik heb trouwens Luxe & Lush maar ik vind hem een beetje tegen vallen. Hij is heel grof, waardoor er echt stukjes uitsteken. Pizzaz krijg ik van de Sint, die lijkt me ook heel mooi! 🙂

 8. Mariska 30 november 2012

  Ik word een beetje hebberig als ik dit zo allemaal zie haha! Erg mooie kleuren zitten er tussen!

 9. femketje 30 november 2012

  luxe & lush ziet er pretty uit 😀

 10. Laura 30 november 2012

  Mooimooimooi! <3

 11. Esmay 30 november 2012

  Hallo mooiheid qua lakjes en kleuren en glitters.
  En je wishlist is ook to die for <3

 12. Vera 30 november 2012

  Mooie stash heb je zeg! Ik heb een stuk of 13 China Glaze lakjes geloof ik 🙂

 13. Danielle 30 november 2012

  Wauw, veel kleurtjes! Mooie kleurtjes ook.

 14. Lotte 30 november 2012

  Je hebt er aardig wat! Ze zijn ook echt heel fijn, ik heb er ook een aantal. Waar koop jij ze?

 15. Miranda 30 november 2012

  Er zitten echt prachtige lakken tussen. Ik heb er zelf twee van CG en ik vind ze erg prettig werken;D

 16. Charlotte 30 november 2012

  Leuke lakken:D
  inderdaad irritant met die doppen hehe
  Mommy kissy santa is pretty!
  xxx

 17. Wendy (B) 30 november 2012

  Gisteren heb ik mijn eerste China Glaze nagellak ontvangen 😀
  Als ik zo jouw artikel bekijk, denk ik wel dat er in de toekomst nog zullen volgen!

 18. Esther - Mango Sorbetto 30 november 2012

  Mooie kleurtjes heb je! Ik heb eerlijk gezegd helemaal geen lakjes van china glaze.. *shame on me* ik vind de flesjes niet zo mooi haha. Doe mij maar Essie!

 19. Nicole 30 november 2012

  hele mooie lakken!
  ondaks dat ik china glaze helemaal niet zo fijn vind lakken horen ze toch echt bij mijn favorieten. ze zijn gewoon zo mooi!

 20. Marjolein 30 november 2012

  Wow jo, super veel heb jij van CG! Ik vind de lakjes erg fijn, ik heb alleen Electric Pineapple, Ruby Pumps en de Crackle.

 21. Marieke 30 november 2012

  Dorothy Who en Little Drummer Boy staan nog op mijn wishlist! Samen met nog wat andere lakjes, zoals de blauwe uit de komende kerstcollectie… En die met rode en gouden glitters, Pure Joy. En zo kan ik nog wel even doorgaan! <3

 22. Lotte 30 november 2012

  Mooie lakjes! Ik vind de kleuren prachtig, maar ze mogen het kwastje idd wel vervangen!

 23. Bianca 30 november 2012

  Heel mooie stash, ik ben jaloers!

 24. Lies 30 november 2012

  Ah wat een mooie lakjes allemaal! Echt heel leuk om je stash te zien. Zelf heb ik nog geen China Glaze lakjes, maar als ik er 1 zou kopen zou het zeker een glitterlakje zijn of the Ghoulish Glow.

 25. jana 30 november 2012

  Prachtige lakjes heb je 😀 x

 26. Angelique 1 december 2012

  Klein maar zeer fijne collectie zitten mooie kleurtje tussen!

 27. Evelien 1 december 2012

  Mooie stash heb je! Ik snap dat je Pizzaz graag wilt, die is écht heel mooi!

 28. Renate 7 december 2012

  Ik heb tot nu toe 2 lakjes van china glaze ( i’m not lion & i herd that ) maar alle lakjes die je hebt laten zien zijn wel mooi en bij je wishlist liquid crystal is pretty <3 en die glow in the dark ( ghoulish glow ) vind ik ook wel gaaf!

 29. Marike 18 december 2012

  De lakjes die jij nog wilt hebben, staan ook op mijn wishlist! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén