All I Want For Christmas… – nog veel meer moois!


Laatst liet ik jullie al wat mooie producten zien die wel een plekje verdienen op mijn Christmas wishlist, maar er is meer, veel meer! 😉 Prachtige collecties zijn natuurlijk mooi, maar helaas vaak ook prijzig. Vandaag dus wat meer betaalbare opties, die mij in ieder geval net zo blij zullen maken!


Waar te koop:
Trind sets – meeste winkels van DA, Etos, Douglas en DIO (kijk voor de exacte verkooppunten op trind.com)
Sieraden – Lauzz (tip: vul bij afrekenen code marjolean12 in voor 15% korting op je hele bestelling!)
Neon nagellak – Catrice NEONaturals collectie, vanaf half december bij Kruidvat & Trekpleister (NL + België)
Lush Kerstgoodies – Lush vestigingen en online shop

  1. JAAA! Nu wil ik ook heel veel hebben, haha dankjewel Mayo. :/ Maar er zitten wel hele leuke dingen tussen! Die sterretjes ring, aaah love. Oh en Lush prullies zijn altijd welkom onder de kerstboom, haha. En die Trind lakjes zien er ook niet verkeerd uit, hoor… Ik krijg nu ook de kerstkriebels – terwijl ’t nota bene Sinterklaas is. lol.

  2. Ah, ik krijg helemaal zin in kerst zo door die eerste plaatjes. Wat een gezelligheid!
    Die snow fairy lijkt me zoooo lekker he van Lush. Hij ziet er ook zo lekker zoet uit. ;p

  3. Wat een supertoffe collage heb je gemaakt, veel tijd in gezeten als ik het gisteren las op twitter? Het resultaat is wel heel mooi. Snow fairy lijkt mij zo lekker, die heb ik vorig jaar gemist, echt net, maar dit jaar wil ik hem wel!

  4. De Neon nagellak van Catrice vind ik heel vet. Maar meer iets voor in de zomer dan met kerst. Ik snap daarom niet helemaal waarom ze nu met die kleuren komen, maar ja. Is ook een keer iets anders dan rode glitter nagellak etc.

  5. Wat een teeee leuke collage!! 😀 EN die Perfect Nail Set iets ding van Trind heb ik 😀 Hahha, sorry, ik maak je jaloers ^^ Nee kidding. anyways: toffe wishlist!

  6. Er staat dat prachtige collecties mooi, maar ook prachtig zijn. Ik dacht:’Huuuuhhhh???’ Maar denk dat dat ‘prijzig’ moet zijn.

    Dat 1e setje van Trind is trouwens leuk :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *