All I Want For Christmas… – mooie make-up collecties!


Jingle bells, jingle bells… Goed, het duurt nog even voordat het Γ©cht Kerst is, maar de Kerstcollecties liggen al in de winkels! En stiekem sta ik al bij ze te kwijlen, haha. Hier thuis vieren we wel Kerst met cadeautjes dus ik ben al een beetje aan het bedenken wat ik zelf wel graag zou willen en wat wel leuk is om te geven. Benieuwd welke collecties ik wel zie zitten? Kijk verder!


Waar te koop: Illamasqua – online shop, CK One Color Christmas set – Douglas online shop en Douglas Kalverstraat Amsterdam, China Glaze Holiday Joy – Enchantra, Pretty Polish etc, Eye Shadow Palettes – Sephora.

  1. Dude hahahah dankzij jou luister ik nu All I want for Christmas. By the way, geef mij alles van het plaatje en je ziet mij lachen. Yeah baby, ik krijg nu al zin in kerst. Vooral die China Glaze lakjes vind ik prettieh en die palettes, wiehhh. Lieve kerstman.. mag ik dit hele lijstje? πŸ™‚

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het er laatst met een vriendin over had dat we de kerstcollecties leuker vinden dan kerst zelf. O, ooh. Anyways, mooie producten!

  3. I want Bon Bons and Holiday Joy KTNXBYE πŸ™‚

    Maar even serieus het Bon Bons palette heeft een hoge kans om mijn eerste Too Faced palette te worden. Ik vind hem erg mooi het enige nadeel is dat er geen Sephora bij mij om de hoek zit maar ik sowieso een treinreis van 30 a 45 minuten er aan moet wagen. Helaas is de NS niet een van de goedkoopste en zal het Bon Bons palette er voor mij niet inzitten πŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *