Advertorial: Ben jij een coole player of een kalme afwachter? Een directe diva of charmante casanova?


Sta jij stevig in je schoenen als het op liefde en daten aankomt, of kijk je liever eerst de kat uit de boom? Either way – het is belangrijk om te weten welk type je bent zodat je duidelijk je grenzen aan kunt geven! De NO or Go game helpt je met het bepalen welk type je bent door verschillende herkenbare situaties te laten zien. Wat doe je bijvoorbeeld als die ene toch niet zo leuke date ineens je hand vast pakt? Of wat als je vriendje wel een stapje verder wilt, maar jij twijfelt?


Romantisch, een player, of toch een kalme afwachter? Doe de NO or Go game en vind uit welk type je bent!

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Evelien 20 november 2012

    Romantische ben ik!

  2. Charlotte 21 november 2012

    Wat leuk!
    ik ga vanmiddag gelijk de test doen!
    xxx

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén