4 things that make me smell great


Ik hecht best veel waarde aan persoonlijke verzorging. Nee, je hoeft er niet compleet geplamuurd bij te zitten en je haar hoeft niet elke dag perfect te zitten (want dat doet dat van mij ook niet, haha!), maar ik vind het wel belangrijk om fris te ruiken. En vaak om niet alleen fris te ruiken, maar ook nog eens extra lekker! Benieuwd welke producten ik op dit moment erg fijn vind vanwege hun geur?


De basis is wat mij betreft een fijne deodorant die niet alleen lekker ruikt, maar ook bescherming biedt tegen zweten. Ik zweet niet persé erg veel, maar met het rennen voor de trein en constant van buiten naar binnen gaan (ofwel een normale schooldag voor mij) kan ik wel wat extra zekerheid gebruiken ;). Op het Kruidvat Event nam ik deze deo mee en dit is niet echt een stick, maar er zitten gaatjes in waar een crème uit komt. Meestal ben ik meer van de spuitdeo omdat crèmes en sticks altijd zo nattig blijven, maar bij deze valt het mee! Bovendien werkt hij echt goed tegen zweten en het heeft een fris maar toch vrij neutraal geurtje (beetje Nivea-achtig). Ik ben fan!


Parfum is natuurlijk het middel om lekker te ruiken en ik kies in de zomer het liefst voor frisse en fruitige geuren, maar nu vind ik wat warmere geuren toch lekkerder. Ik heb m’n twee Yves Rocher parfums er dan ook weer bij gepakt, dit zijn So Elixer en Comme Une Evidence. Allebei ruiken ze warm en vol en blijven ze ook nog eens lang hangen!


Als ik niet zo’n zin heb in parfum, is een geurige bodybutter of -lotion natuurlijk ook ideaal! En mijn favoriete merk is dan toch The Body Shop. Zelf hebben die ook parfums in het assortiment en daarbij ook bodylotions, die ik stiekem nog lekkerder vind om te gebruiken! Ook niet verkeerd zijn de bodybutters, niet alleen verkrijgbaar in zoete geurtjes maar ook in warmere, zoals kokos en shea. Maar doe mij maar een lekker zoete!


En het makkelijkste is misschien nog wel een douchegel die een lekker geurtje achterlaat op je huid! Ik merk dit het meest bij douchegels van The Body Shop en van Lush, die blijf je gedurende de dag ook nog ruiken. Ik ben dol op m’n nieuwe appeldouchegel, al vinden mijn ouders het minder geslaagd dat na het douchen ook de hele badkamer en gang ernaar ruikt haha!

Welke producten gebruik jij het liefst om lekker te ruiken?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Charile 1 november 2012

  Die deo ga ik zeker halen, lijkt me fijn 😀

 2. MySuperSweetLife 1 november 2012

  Heel leuk atikel en erg herkenbaar. Als je maar lekker ruikt is zowat mijn motto ;)!
  Ik gebruik vaak de beautifying oil van the bodyshop en een van mijn parfums.
  Liefs

 3. beautybysandra 1 november 2012

  Wat een leuk artikel!

 4. Charlotte 1 november 2012

  Ik heb vooral veel Guess geurtjes(a) love them!
  En of course een heerlijke bodybutter

  xx

 5. Lizzy 1 november 2012

  Erg leuk artikel! Het leest echt heel fijn! 🙂

 6. Lifesplash 1 november 2012

  Prima ruiken vind ik ook nog wel een van de dit-hoort-wel-een-beetje dingen. Serieus, pas stond ik in de winkel in de rij en damn, het stonk. Afschuwelijk. De geur kwam van de man voor me, ieeeeks. Ranzig. En bodybutters zijn jummie! Like bodylotion en douchegel.. die van TBS zijn altijd fijn ja! Ook diegene die jij mij gaf roken delicious! 😀

 7. Moniek 1 november 2012

  Deo en een lekker luchtje!

 8. Annelie 1 november 2012

  De bodyshop bodybutter lijkt me zo heerlijk ruiken! Ik die van met chocola, hij ruikt wel lekker maar niet super van wauw. De douchegels van TBS lijken me ook heerlijk 😀

 9. Esmay 1 november 2012

  Mmm, die showergel van TBS lijkt me yummeh 😀

 10. Kimberly 1 november 2012

  Die appel shower gel lijkt me heeeerlijk!

 11. Naomi 1 november 2012

  Die geurtjes van Yves Rocher zijn echt lekker! En met de geurtjes van TBS kan je vrijwel nooit mis gaan.

 12. Lies 1 november 2012

  Fris ruiken vind ik zelf ook altijd wel belangrijk en ook erg leuk om met al die producten bezig te zijn. De deo stick van Kruidvat lijkt mij wel erg fijn die ga ik een keer proberen. Comme Une Evidence van Yves Rocher ruikt echt zo lekker!

 13. keava 1 november 2012

  ik vind het ook echt belangrijk om lekker te ruiken

 14. Nicole 1 november 2012

  wat een fijne producten! love TBS!

 15. Fashionique 1 november 2012

  Leuk artikel! De producten van TBS zijn heerlijk

 16. jana 1 november 2012

  Ooh die douchegel lijkt me heerlijk 😀 x

 17. Sharon 1 november 2012

  Klinkt allemaal goed! Stiekem wil ik ook een body butter.

 18. Kelly 2 november 2012

  Hmmm ik ben erg gevoelig voor de lekkere dingen van de TBS <3 Ik ben er gister nog geweest, maar de douchegel lijkt mij heerlijk en gaat op mijn wishlist.

 19. Lotte 2 november 2012

  Green Apple douchegel <3 Die wil ik nog steeds supergraag proberen. En omg ik wil ook die body butter! Ik heb er al heel wat, maar de frambozenvariant heb ik nog nooit gezien in de winkel.

 20. Pauline 5 november 2012

  Haha, je draagt exact dezelfde parfums als mijn moeder 🙂 die ik ook graag zou willen haha.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén