4 things that make me smell great


Ik hecht best veel waarde aan persoonlijke verzorging. Nee, je hoeft er niet compleet geplamuurd bij te zitten en je haar hoeft niet elke dag perfect te zitten (want dat doet dat van mij ook niet, haha!), maar ik vind het wel belangrijk om fris te ruiken. En vaak om niet alleen fris te ruiken, maar ook nog eens extra lekker! Benieuwd welke producten ik op dit moment erg fijn vind vanwege hun geur?


De basis is wat mij betreft een fijne deodorant die niet alleen lekker ruikt, maar ook bescherming biedt tegen zweten. Ik zweet niet persé erg veel, maar met het rennen voor de trein en constant van buiten naar binnen gaan (ofwel een normale schooldag voor mij) kan ik wel wat extra zekerheid gebruiken ;). Op het Kruidvat Event nam ik deze deo mee en dit is niet echt een stick, maar er zitten gaatjes in waar een crème uit komt. Meestal ben ik meer van de spuitdeo omdat crèmes en sticks altijd zo nattig blijven, maar bij deze valt het mee! Bovendien werkt hij echt goed tegen zweten en het heeft een fris maar toch vrij neutraal geurtje (beetje Nivea-achtig). Ik ben fan!


Parfum is natuurlijk het middel om lekker te ruiken en ik kies in de zomer het liefst voor frisse en fruitige geuren, maar nu vind ik wat warmere geuren toch lekkerder. Ik heb m’n twee Yves Rocher parfums er dan ook weer bij gepakt, dit zijn So Elixer en Comme Une Evidence. Allebei ruiken ze warm en vol en blijven ze ook nog eens lang hangen!


Als ik niet zo’n zin heb in parfum, is een geurige bodybutter of -lotion natuurlijk ook ideaal! En mijn favoriete merk is dan toch The Body Shop. Zelf hebben die ook parfums in het assortiment en daarbij ook bodylotions, die ik stiekem nog lekkerder vind om te gebruiken! Ook niet verkeerd zijn de bodybutters, niet alleen verkrijgbaar in zoete geurtjes maar ook in warmere, zoals kokos en shea. Maar doe mij maar een lekker zoete!


En het makkelijkste is misschien nog wel een douchegel die een lekker geurtje achterlaat op je huid! Ik merk dit het meest bij douchegels van The Body Shop en van Lush, die blijf je gedurende de dag ook nog ruiken. Ik ben dol op m’n nieuwe appeldouchegel, al vinden mijn ouders het minder geslaagd dat na het douchen ook de hele badkamer en gang ernaar ruikt haha!

Welke producten gebruik jij het liefst om lekker te ruiken?

  1. Prima ruiken vind ik ook nog wel een van de dit-hoort-wel-een-beetje dingen. Serieus, pas stond ik in de winkel in de rij en damn, het stonk. Afschuwelijk. De geur kwam van de man voor me, ieeeeks. Ranzig. En bodybutters zijn jummie! Like bodylotion en douchegel.. die van TBS zijn altijd fijn ja! Ook diegene die jij mij gaf roken delicious! 😀

  2. De bodyshop bodybutter lijkt me zo heerlijk ruiken! Ik die van met chocola, hij ruikt wel lekker maar niet super van wauw. De douchegels van TBS lijken me ook heerlijk 😀

  3. Fris ruiken vind ik zelf ook altijd wel belangrijk en ook erg leuk om met al die producten bezig te zijn. De deo stick van Kruidvat lijkt mij wel erg fijn die ga ik een keer proberen. Comme Une Evidence van Yves Rocher ruikt echt zo lekker!

  4. Green Apple douchegel <3 Die wil ik nog steeds supergraag proberen. En omg ik wil ook die body butter! Ik heb er al heel wat, maar de frambozenvariant heb ik nog nooit gezien in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *