Winwinwin – 5 NYX Round Lipglosses naar keuze


De kans is groot dat je het al hebt meegekregen – NYX mag niet meer verkocht worden door webshops in de Benelux, op Douglas na. Balen! Veel webshops hebben ‘t nu dan ook met fikse korting om hun voorraad kwijt te kunnen raken en zo ook Pink Lady Make-up. Naast dat ze korting geeft, hebben we een leuke winactie voor jullie opgesteld!

Ik mag van Pink Lady Make-up namelijk een setje van 5 NYX Round Lipglosses weggeven aan een van jullie en de winnaar mag zelf uit het assortiment kiezen welke dat zullen zijn! Leuke actie toch? Kan je toch nog op een leuke manier profiteren van dat NYX straks niet meer verkocht wordt.

Wat je moet doen:

  • laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
  • like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook (let op, liken op Facebook is dus ook verplicht!).

Wat je mag doen:

  • Mijn volgen via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (dan vind ik je lief!).

Deze winactie loopt tot en met zondag 21 oktober 22:00, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail. Zijn lipglosses niet zo je ding of wil je zeker weten dat je nog wat NYX spulletjes kunt scoren? Tot en met zondag kun je de producten met lekker veel korting kopen bij Pink Lady Make-up!