Winwinwin – 5 NYX Round Lipglosses naar keuze


De kans is groot dat je het al hebt meegekregen – NYX mag niet meer verkocht worden door webshops in de Benelux, op Douglas na. Balen! Veel webshops hebben ’t nu dan ook met fikse korting om hun voorraad kwijt te kunnen raken en zo ook Pink Lady Make-up. Naast dat ze korting geeft, hebben we een leuke winactie voor jullie opgesteld!

Ik mag van Pink Lady Make-up namelijk een setje van 5 NYX Round Lipglosses weggeven aan een van jullie en de winnaar mag zelf uit het assortiment kiezen welke dat zullen zijn! Leuke actie toch? Kan je toch nog op een leuke manier profiteren van dat NYX straks niet meer verkocht wordt.

Wat je moet doen:

 • laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
 • like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook (let op, liken op Facebook is dus ook verplicht!).

Wat je mag doen:

 • Mijn volgen via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (dan vind ik je lief!).

Deze winactie loopt tot en met zondag 21 oktober 22:00, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail. Zijn lipglosses niet zo je ding of wil je zeker weten dat je nog wat NYX spulletjes kunt scoren? Tot en met zondag kun je de producten met lekker veel korting kopen bij Pink Lady Make-up!

 1. Haaay! Oh wat leuk! Ik doe zeker mee. Ik heb geliked op facebook en ik volg je al best lang op bloglovin en heb ook dit artikel geliked.
  Hopen dat ik win!
  XX

 2. TOP! Helaas mag het niet meer online, en de douglas bij mij verkoopt t niet, erg jammer..
  Dus dit zou echt een mooie kans zijn!
  Ik was al ‘fan’ van de facebook van Pink Lady Make-up, en volg je al een tijdje op Bloglovin’. Dit artikel wordt geliked!

 3. Hallo!
  Natuurlijk doe ik mee met deze leuke winactie!
  Ik heb de facebook pagina geliked van pinkladymakeup, ook heb ik daar een berichtje achter gelaten dat ik mee doe. Facebook – Gea van de werf.
  Ook volg ik je op bloglovin! 🙂

  Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar de lipglossjes van nyx daarom doe ik graag mee <3

  Liefs Gea

 4. Super leuke winactie <3 Lipgloss, en heb helaas nog niks van NYX.
  – facebookpagina van PinkLadyMakeup geliked
  – Volgde je al op Bloglovin'
  – Dit bericht geliked via bloglovin'

  Liefs, Nancy

 5. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik had Pink Lady Make-up al geliked op Facebook, dus ik volg ze daar al (Lies Klomp). Ook volg ik jou al op Bloglovin en heb natuurlijk dit bericht geliked.

 6. Leuke winactie, want wat stom dat ze niet meer verkocht mogen worden. Dus hier doe ik graag aan mee! Ik likede hun facebook pagina al en volgde jou uiteraard ook al. Heb het bericht geliked 🙂

 7. Ik doe graag mee, ik ben altijd al nieuwschierig geweest naar de lipglos van NYX. Erg jammer dat ze niet meer verkocht mogen worden.

  Ik heb de facebookpagina geliked en het bericht geliked over de winactie op facebook mijn naam op facebook is Esmée Justlikealovelyfairytale.

  Ik heb het artikel geliked op bloglovin. Ik volg je natuurlijk ook.

  X Esmée

 8. Ik doe mee en ik vond de pagina al leuk.

  Roselindeisabelle Buijsman kan je me op vinden 🙂
  heb ook de blogpost via bloglovin geliked.

  xxxx

 9. Leuk! Ik doe ook mee!
  Ik heb de FB pagina geliked (Danièlle Ho. , ik zet mijn achternaam liever niet in comments) en op Bloglovin volg ik je ook!

  Ik moet zeggen dat ik het heel jammer vind dat NYX hier niet meer verkocht mag worden. Het is 1 van mijn favo budgetmerken. ):

 10. Echt een super leuke winactie! Ik ben normaal meer een lipstick meisje, maar ik heb zoveel goede dingen gehoord over deze lipglossjes, dat ik zeker mee doe! Vooral nu het alweer een stuk kouder is in Nederland, zijn lipglossjes fijner, omdat mijn drogere lippen dan minder opvallen. 🙂 Ik baal echt dat NYX niet meer online verkocht mag worden in de Benelux. Ik had nog niet echt veel van NYX en Douglas verkoopt niet alles. Daarbij is het daar uiteindelijk duurder. Ik volg je natuurlijk allang op BlogLovin en ik heb ook het bericht geliked. ^_^

 11. Ik vind het zo balen! Ik vind het namelijk een super leuk merk!
  Dan maar mee doen met deze leuke winactie haha. Ik heb al wel eens een NYX lipgloss gehad (al een hele tijd terug) en vond hem super fijn!

  Ik volg en like op bloglovin
  Ik heb de FB pagina geliked (Anouk van der Zee)

  Fingers crossed!

  Liefs,
  Anouk

 12. Zo jammer! 🙁
  De lipglosses zijn zo mooi, vooral de nude.
  Ik doe dus mee! Ik volgde je al, had de FB van PinkLadyMakeup al geliked, en heb nu deze post geliked.
  Hoop echt dat ik win! Xx

 13. Wat jammer dat het niet meer mag! Weet toevallig ook waarom?
  Ik doe mee met de leuke winactie! Ik heb de fb p geliked, ik volg je al een poos op bloglovin en heb deze post geliked!
  Heel veel liefs, Jae

 14. Wat jammer dat Nyx niet meer in webshops wordt verkocht! Ik wil graag mee doen. Ik ben dol op de Round lipsticks, dus de lipglosses zijn vast ook heel fijn! 🙂

 15. Super leuke winactie! Ik doe graag mee om de lipglosjes te winnen 🙂 Ik like de pagina van pinkladymakeup al een tijdje en volgde je ook al op bloglovin. Spannend 🙂
  Liefs

 16. Leuke actie, ik doe mee! Ik heb de pagina op facebook geliked en volgde je al op bloglovin’. En ik ben lief 🙂 (lees: ik heb het artikel geliked op bloglovin’).

 17. Wat een leuke winactie! Ik heb nog nooit wat van NYX gehad, iets wat ik wel al tijden wil. Dus dit is misschien wel dé manier om kennis te maken met NYX make-up. Ik heb al veel goeds gehoord over de lipgloss van het merk, dus ik ben benieuwd! 🙂

  Mijn facebook is runawaykid0193, dacht ik, haha!

  xx

 18. oeeh mooi lipgloss! Zelf heb ik helemaal niks van NYX heb wel vaak bij een webshop getwijfeld om daarvan iets te kopen nooit gedaan. Nu krijg ik er toch wat spijt van.. Erg jammer dat het niet meer verkocht mag worden want het is ook een merk wat niet vaak te vinden is in de winkels.. Ik doe graag mee. Mijn FB naam is liselotte.hannewijk. En ik volg je ook met Bloglovin 😉 Hopen dat NYX ooit nog terug komt bij de webshop!

  liefs

 19. Leuke winactie!
  Ik doe mee 🙂 ik heb al zoveel goeds gehoord over NYX lipglosses, goede dekking, mooie kleuren naturel en fel, ik heb er nog geen van NYX, dus daar moet verandering in komen! :p
  ♥Ik heb geliked op facebook
  ♥Ik volg je op bloglovin’ en heb geliked
  ♥e-mail: karen.groeneveld@live.nl
  ♥fb: Karen Groeneveld
  xx

 20. Wat leuk zeg! Nyx heeft me altijd aangesproken als merk maar ik heb er eigenlijk niks van. Wel zonde dat het niet meer verkocht mag worden in de benelux! Anyways, ik doe mee!

  Ik heb de facebook pagina geliked (ik ben Sophie van het blog hihi)
  Ik volg je op bloglovin en heb de post geliked
  en mijn email is: myveryownlookbook@gmail.com

  xoxo

 21. Echt gave kleuren, leuke winactie! Ik heb de Facebookpagina van PinkLadyMakeup geliked. Mijn e-mail bestaat uit mijn voor en achternaam, dus je kunt er uit halen wie ik ben, haha! Verder volg ik je op Bloglovin’ en heb deze blogpost geliked!

 22. Superleuk! Ik doe mee (: Ik heb de FB pagina geliked (Linda de Zoete)
  Ik volg ook via Bloglovin en heb dit bericht geliked!

  Groetjes Linda.

 23. Super ik doe mee! ik wil al een tijdje iets van dit merk 🙂

  – Ik heb het geliked op facebook (jana raveydts)
  – Ik volg je op bloglovin en heb het geliked (nu ben ik lief hihi :p)

  Liefs,Jana.x

 24. Ah leuke winactie! Ik likede Pink Lady Make Up al op Facebook onder de naam Esmee Agterberg, en mijn emailadres heb ik het hiervoor bestemde vakje ingevuld. Fingers Crossed! Liefs.

 25. Ohhhhh er zitten toch gave kleurtjes tussen, leuk, leuk, helemaal leuk. Ik volg en like je op facebook en bloglovin. Ook Pink Lady make -up geliked.

 26. Super leuke winacti ;D
  Ik doe zeker mee 🙂 Ik heb alles gedaan en mijn facebook naam is Lisa Pacque.
  En ik volgde je al op bloglovin 🙂
  Succes iedereen!

 27. Ik doe mee en ik heb je geliked op bloglovin en ik heb het verplichte deel natuurlijk ook gedaan! 🙂
  Het lijkt me superleuk om te winnen, dus ik ben benieuwd!

 28. Jeeej, ik doe mee! Ik heb heel veel goeds gehoord over de nyx lipglosjes dus ik wil zeker kans maken om te winnen! 😀 Ik heb de facebook pagina geliked! & Ik ben lief, want ik volg je op bloglovin & heb het artikel daar geliked! (: haha mr ik ga maar duimen dat ik word uitgekozen! (:

  Xxxxxxxxxx Renskee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *