W.I.C by Herôme – Stylish Russia


Herôme brengt in november met wederom een mooie collectie, genaamd Stylish Russia. Deze collectie bevat niet alleen kleuren die passen bij dit bijzondere land, maar kleuren die tevens goed passen bij de aankomende feestdagen! Vandaag laat ik jullie swatches zien van deze nagellakken, kijk vooral verder!


Samara is een berry-achtige kleur behorend bij de bruisende en gelijknamige miljoenenstad. Een van mijn favorieten, omdat het een heerlijk herfstlakje is! Dekt goed in 2 laagjes. Kazan is een lichtroze parelmoer welke volgens Herôme doet denken aan lipgloss. Ik ben er geen fan van (ook niet van lipgloss trouwens, haha!), maar ik weet dat sommige meiden juist dol zijn op dit soort kleurtjes! Dekt in 2-3 laagjes, lakt wel wat streperig.


St. Petersburg schreeuwt Kerst – een diepgouden kleur die erg chique staat! Ik had eigenlijk nog niet zo’n diepe versie van goud, dus hij is zeer welkom. Dekt goed in 2 laagjes. Perm is wat mij betreft het tofste lakje van de hele collectie, dit is een mix van verschillende kleuren glitter. De stad Perm staat bekend om haar theaters en de glitterige lak is dan ook een goede keus vind ik! Dekt wel pas mooi in 3 laagjes, of je brengt hem aan over Samara.


Volgograd is wat mij betreft een typische Russische kleur, op een of andere manier denk ik toch al snel aan rood als ik aan Rusland denk! Toch is het niet zomaar rood, er zit een mooie shimmer in. Hij dekt alleen niet super, ik had 3 laagjes nodig om het witte randje van m’n nagels niet meer te zien. Ook ernstig naar parelmoer neigt Yekaterinburg. Ik heb 3 laagjes op, maar als je 1 laagje aanbrengt kan het als topcoat over een ander nagellakje of gewoon als onopvallend tintje.


Mijn persoonlijke favorieten zijn Perm, St. Petersburg en Samara, maar ik vind alle kleuren wel leuk voor dit najaar en de feestdagen! De Stylish Russia collectie ligt vanaf vandaag (1 november) in de winkel en de lakjes kosten €7,95 per stuk of 2 voor €12,50!

Verder Bericht

Vorige Bericht

33 Reacties

 1. Saskia 31 oktober 2012

  Wow, die kleurtjes zijn echt heel mooi! <3

 2. Charlotte 31 oktober 2012

  Ze zijn echt pretty!
  ik had er gisteren een artikel over. Ik vind samara en Perm beautifull <3
  xxx

 3. MySuperSweetLife 31 oktober 2012

  Die tweede en vierde nagellak ga ik abssoluut halen! Vind ze zo leuk!
  liefs

 4. Marije 31 oktober 2012

  Wow, doe mij Perm maar! De rest vind ik ook prachtig trouwens, ik hou wel van parelmoerlakjes en rode tinten. De gouden zou ook leuk zijn voor Konad nailart denk ik.

 5. Lifesplash 31 oktober 2012

  Ah wauw, ken je dat dat je helemaal in love bent met nagellak? Ja. Mijn hart klopt gewoon sneller hierdoor. Vooral bij Perm, ooooh die is freakin’ gorgeous! Alhoewel Samara ik ook niet verkeerd vindt hoor, like them both! Hele mooie lakjes voor de feestdagen en het najaar inderdaad. 😀

 6. Laura 31 oktober 2012

  Ohh Perm is ZO mooi! Die moet ik echt in met collectie hebben hahah

 7. beautybysandra 31 oktober 2012

  Wat een mooie lakjes!

 8. Kelly 31 oktober 2012

  Wat een prachtige lakjes brengt Herome keer op keer toch weer uit! Ik vind de Perm en Samara echt perfecte decemberkleurtjes!

 9. Miss Mags 31 oktober 2012

  Ik vind dit echt hele mooie lakjes. Zou ze zelf ook wel in mijn collectie willen hebben.

 10. Mandy 31 oktober 2012

  Heb ze gister ook geswatched en perm is zo mooi!

 11. femketje 31 oktober 2012

  perm is zo mooi! 😀

 12. Paola 31 oktober 2012

  Ik vind Perm echt heel mooi en bijzonder!

 13. Paulien 31 oktober 2012

  Echt prachtige kleuren, ik heb nog een bon van de douglas, dus ik denk dat ik daarvan wat lakjes uit deze collectie ga kopen (:

 14. Sherr 31 oktober 2012

  Perm is pretty!! Ik heb Perm gewoon nodig in mijn leven, ja NODIG! 😀

 15. Annelie 31 oktober 2012

  Ik vind Perm een super gaaf lakje! Zeker mooi om in de herfst te dragen 😀

 16. Esther - Mango Sorbetto 31 oktober 2012

  Wauw ik vind die eerste, die donkerrode erg mooi! Zie ik nou goed dat hij een beetje mat is? Ik heb zo’n zelfde kleurtje van Essie op mijn nagels en die glanst echt véél meer.

 17. Tara - KittehsCupcakes 31 oktober 2012

  Samara en Perm zien er mooi uit zeg, met name samara 🙂 Pretty I like!

 18. Danielle 31 oktober 2012

  Wauw, dit vind ik een keer een mooie collectie! Ben wel jaloers dat je elke keer nagellak mag swatchen van WIC. Lijkt me echt super om hele collecties binnen te krijgen.

  • Marjolein 1 november 2012 — Berichtauteur

   Haha, dit was voor mij de eerste keer! Maar verkeerd is het zeker niet :). Al had ik Perm wel gekocht denk ik, it’s so pretty!

 19. Nicole 31 oktober 2012

  perm vind ik erg mooi!

 20. Esmay 31 oktober 2012

  Perm vind ik ook echt de mooiste uit de hele collectie! (En die heb ik niet, boehoe!)

 21. Charlotte 31 oktober 2012

  Prachtige lakken<3
  Ik vind Kazan en Perm zo mooi
  xxxx

 22. Lies 31 oktober 2012

  Hele mooie lakjes! Vooral St. Petersburg en Volgograd vind ik heel erg mooi.

 23. Angelique 31 oktober 2012

  de licht roze kleur is echt mooi!

 24. jana 31 oktober 2012

  Er zitten zoveel mooie kleurtjes tussen 😀 x

 25. Maaike 1 november 2012

  Ik vindt deze lijn zó mooi, vooral st.petersburg & Perm zijn heeeel mooi ! Me wantz! 🙁

 26. Mariska 3 november 2012

  Ze hebben allemaal wel iets, maar Perm vind ik zeker de mooiste!

 27. Ayla 3 november 2012

  oe, heel mooie kleuren allemaal! x

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén