W.I.C by Herôme – Stylish Russia


Herôme brengt in november met wederom een mooie collectie, genaamd Stylish Russia. Deze collectie bevat niet alleen kleuren die passen bij dit bijzondere land, maar kleuren die tevens goed passen bij de aankomende feestdagen! Vandaag laat ik jullie swatches zien van deze nagellakken, kijk vooral verder!


Samara is een berry-achtige kleur behorend bij de bruisende en gelijknamige miljoenenstad. Een van mijn favorieten, omdat het een heerlijk herfstlakje is! Dekt goed in 2 laagjes. Kazan is een lichtroze parelmoer welke volgens Herôme doet denken aan lipgloss. Ik ben er geen fan van (ook niet van lipgloss trouwens, haha!), maar ik weet dat sommige meiden juist dol zijn op dit soort kleurtjes! Dekt in 2-3 laagjes, lakt wel wat streperig.


St. Petersburg schreeuwt Kerst – een diepgouden kleur die erg chique staat! Ik had eigenlijk nog niet zo’n diepe versie van goud, dus hij is zeer welkom. Dekt goed in 2 laagjes. Perm is wat mij betreft het tofste lakje van de hele collectie, dit is een mix van verschillende kleuren glitter. De stad Perm staat bekend om haar theaters en de glitterige lak is dan ook een goede keus vind ik! Dekt wel pas mooi in 3 laagjes, of je brengt hem aan over Samara.


Volgograd is wat mij betreft een typische Russische kleur, op een of andere manier denk ik toch al snel aan rood als ik aan Rusland denk! Toch is het niet zomaar rood, er zit een mooie shimmer in. Hij dekt alleen niet super, ik had 3 laagjes nodig om het witte randje van m’n nagels niet meer te zien. Ook ernstig naar parelmoer neigt Yekaterinburg. Ik heb 3 laagjes op, maar als je 1 laagje aanbrengt kan het als topcoat over een ander nagellakje of gewoon als onopvallend tintje.


Mijn persoonlijke favorieten zijn Perm, St. Petersburg en Samara, maar ik vind alle kleuren wel leuk voor dit najaar en de feestdagen! De Stylish Russia collectie ligt vanaf vandaag (1 november) in de winkel en de lakjes kosten €7,95 per stuk of 2 voor €12,50!

  1. Wow, doe mij Perm maar! De rest vind ik ook prachtig trouwens, ik hou wel van parelmoerlakjes en rode tinten. De gouden zou ook leuk zijn voor Konad nailart denk ik.

  2. Ah wauw, ken je dat dat je helemaal in love bent met nagellak? Ja. Mijn hart klopt gewoon sneller hierdoor. Vooral bij Perm, ooooh die is freakin’ gorgeous! Alhoewel Samara ik ook niet verkeerd vindt hoor, like them both! Hele mooie lakjes voor de feestdagen en het najaar inderdaad. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *