Verslag – Kruidvat Beauty Event


Afgelopen dinsdag ben ik weer afgereisd naar Amsterdam, voor mijn favo persevent van Kruidvat! Toen ik de uitnodiging in m’n mail ontving had ik er al helemaal zin in, de Kruidvat events zijn altijd erg leuk en gezellig én er worden eigenlijk altijd wel nieuwe producten gepresenteerd. Ik heb er wat fotootjes gemaakt en ik wil natuurlijk graag alle leuke nieuwtjes met jullie delen! Lees dan ook vooral verder.


Deze keer werden we niet in groepjes rondgeleid, maar was het meer een inloop-event met verschillende hoekjes. Wat toch wel gezelliger is, bij een event hoort natuurlijk ook gezellig kletsen met de mensen van het PR bureau en met de medebloggers! Bovendien mochten we deze keer zelf onze goodiebag vullen, waardoor ik producten mee kon nemen waar ik erg benieuwd naar ben, en in de goede kleur haha *bleekscheetje*!Al vaker heb ik positieve verhalen gehoord over de “bruin glas” lijn van Kruidvat – een lijn met vrij klassieke producten. Het ietwat stoffige uiterlijk van deze flessen heeft een vernieuwing gehad, de labels ogen nu lekker fris en eigenlijk vind ik het nog best chique! Ik ben erg benieuwd naar het Rozenwater, het schijnt een fijn reinigingsproduct voor het gezicht te zijn dus dat ga ik zeker uitproberen.Hoewel het event natuurlijk om alle fijne verzorgingsproducten en make-upjes ging, heeft Kruidvat ook best leuke fashionitems en praktisch ondergoed in het assortiment! De winteritems komen er natuurlijk aan, maar ook glinsterende accessoires voor de feestdagen. Ik zag een mooie, bronskleurige sjaal en bijpassende horloges, erg leuk! En in de herfst en winter mag je jezelf natuurlijk wel extra verwennen met fijne producten voor onder de douche! Voor de droge huid heeft Kruidvat een douche olie, waardoor je na het douchen jezelf niet hoeft in te smeren en je huid niet uitdroogt. De zoete geuren van de douche crème en scrub vind ik heerlijkErg fijn zijn de Kruidvat Professional haarverzorgingsproducten en stylingsproducten, zeker een aanrader! Ik heb er al eerder producten van gebruikt en deze keer ging ik naar huis met een Heat Protection en een droogshampoo waar ik ontzettend benieuwd naar ben. Ze zijn in ieder geval goed betaalbaar, de droogshampoo kost €2,29 en de Heat Protection €2,39!Hoewel m’n huid meestal wel rustig is, begint het nu het herfst wordt toch alweer vervelend te doen.. En dan zijn bovenstaande producten wel welkom! Een nieuw merk bij Kruidvat is Formula 10.0.6, niet van Kruidvat zelf maar wel erg interessant! De verpakkingen zagen er leuk uit en deze lijn is speciaal gericht op de jonge probleemhuid. Zelf nam ik het masker mee, maar er zullen bijvoorbeeld ook neusporiestrips en andere verzorgings- en reinigingsproducten te koop zijn. Prijzen zullen variëren van €5,99-€7,99. Vergelijkbaar is de Young Pure lijn van Kruidvat, waar je ook allerlei producten zult vinden voor de jonge, wat vettere huid. Ik ben zelf altijd wel fan van de 3in1 cleansers, dus die moest zeker mee en gaat binnenkort getest worden! Prijzen van deze lijn variëren van €2,99-€3,79 én ze bevatten salicylzuur, een hulpzame stof tegen onzuiverheden.
Vorige keer presenteerde Kruidvat de nieuwe Master Perfumer parfums en deze keer mochten we stemmen voor de twee nieuwe dames- en herengeuren! En er zaten zeker lekkere geuren bij, ik ben erg benieuwd welke uiteindelijk toegevoegd zullen worden aan het assortiment. Tot die tijd kunnen we in ieder geval genieten van de 6 huidige geuren en voor de aankomende feestdagen zijn er van een aantal geuren sets gemaakt met een douchegel erbij (€9,99 per set), leuk om cadeau te doen! Mijn vader is in ieder geval fan van de Black Wood mannengeur en nu kan hij weer volop spuiten met een nieuwe 100 ml fles! Natuurlijk is het ook belangrijk om lekker fris onder de okseltjes te ruiken en met de Kruidvat Fem’X producten kun je dit gemakkelijk doen, zonder de okselhuid te belasten met alcohol. Hoewel ik normaal voor spuitdeo’s ga, nam ik deze keer de stick mee. Deze stick is speciaal bedoeld voor overmatige transpiratie en tja, soms heb ik ook wel klotsende oksels ;). Die ga ik dus zeker proberen!Nog meer interessante producten – verzorgende lipbalms, voedende handcrème, fijne reinigingsdoekjes.. En een BB Cream! Ook Kruidvat durft een poging te wagen met een BB Cream (te koop vanaf week 42) en die ga ik snel uitproberen, zo op het eerste oog lijkt de lichte kleur ook echt licht genoeg voor mij! En met een prijs van €4,99 kun je al eigenlijk niet fout zitten.

Maar stiekem was ik natuurlijk vooral bij de make-up te vinden ;). Bij het event stonden volle schappen van Essence, Catrice, Gosh en NYC, en dat is altijd zo leuk om te zien haha! Heel tof vond ik dat de nieuwe Essence Limited Edition – Twilight Breaking Dawn – er al stond! Deze komt in november naar de winkels en hoewel ik geen grote fan ben van de films, ga ik sowieso wel de blush, de highlighter en wat nagellakjes scoren! En ik greep het moment aan om eens een goede foundation te zoeken in mijn kleur, samen met een van de visagisten. Heel wat kleurtjes werden op mijn gezicht gesmeerd, maar uiteindelijk bleek Porcelain van Gosh de beste kleur. Ik ga zeker nog een look maken met de make-upjes op de laatste foto en een review van de foundation volgt vast ook nog!
En natuurlijk is het altijd leuk om je medebloggers weer eens te zien! Deze keer waren onder andere Vera, Desirée, de meiden van Live Life Gorgeous, Serena en Nena, Kelly, Chantal, Jennifer en Silja en Sanaz er, leuk om jullie gezien en gesproken te hebben!

Een geslaagd event was het dus zeker en wat mij betreft waren de hoogtepunten zeker de BB Cream van Kruidvat, het nieuwe merk Formula 10.0.6, het stemmen op de geuren en natuurlijk de nieuwe LE van Essence! Ik ga in ieder geval zeker aan het testen, en hopelijk vonden jullie het leuk om dit verslagje te lezen! Laat zeker in de comments weten waar jij het meest benieuwd naar bent :).

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Charile 4 oktober 2012

  Lijkt me heel gezellig! Wat een mooie producten allemaal 😀

 2. MySuperSweetLife 4 oktober 2012

  Ziet er heel leuk uit! Ben benieuwd naar de BB cream van de Kruidvat
  Liefs

 3. beautybysandra 4 oktober 2012

  wat een leuke foto’s!

 4. Charlotte 4 oktober 2012

  Waaauw! te leuk verslag! <3
  Mooie foto's! ik ben benieuwd naar de bb Cream en de droogshampoo.
  liefsx

 5. Lifesplash 4 oktober 2012

  Leuk verslag! Ik ben wel benieuwd naar veel dingen. 🙂 Het event ziet er heel gezellig uit! En dat jij het meest bij de make-up te vinden was verbaast mij toch niets.. :p (is stiekem ook de beste plek van alles, right?!)

 6. Milou 4 oktober 2012

  Leeeuk! Ik ben vooral benieuwd naar de BB cream en dat Pure masker!

 7. Lisa 4 oktober 2012

  Leuk verslag! Ben benieuwd hoe de BB Cream je bevalt 🙂 Xoxo

 8. Paola 4 oktober 2012

  Leuk verslag! Er zitten fijne producten aan te komen..

 9. Eline 4 oktober 2012

  Leuk verslag! Ik ben heel erg benieuwd naar de BB Cream.
  Het lipproduct met de appeltjes van NYC wat ik op je foto’s zag is in elk geval een aanrader, net als rozenwater (dat nu wel in een heel leuk jasje zit).

 10. Yak Man 4 oktober 2012

  Io ben zo benieuwd naar die nieuwe lijn zeg! 😮

 11. Desirée 4 oktober 2012

  Wat een leuk verslag heb je ervan gemaakt ^^ (En BAM mijn face zo dik in beeld LOL). Was gezellig meis! X

 12. Mieke 4 oktober 2012

  Leuk om te lezen! Lijkt me idd een gaaf event!

 13. Helen 4 oktober 2012

  Dat ziet er gezellig uit zeg! Vond het jammer dat ik niet uitgenodigd was, lijkt me een gezellig event!

 14. Joyce 4 oktober 2012

  Ziet er veel belovend uit!

 15. Kimberly 4 oktober 2012

  Leuk om te zien zeg! De Kruidvat events zien er altijd gezellig uit. Ik ben heel benieuwd naar die BB cream van Kruidvat!!

 16. Annelie 4 oktober 2012

  Super gaaf dat je daar heen bent geweest. Lijkt me best interessant om mee te maken. Ik ben ook best benieuwd naar de BB cream van de kruidvat zelf.

 17. Lotte 4 oktober 2012

  Het ziet er superleuk uit! Ik ben benieuwd naar Formula 10.0.6! Het ziet er leuk uit!

 18. Laurien 4 oktober 2012

  Leuk! Ben erg benieuwd naar de droogshampoo en het rozenwater!

 19. Esmay 4 oktober 2012

  Ah superleuk zeg! Gezellig ook met allemaal bloggers ^^
  En ik ben echt superbenieuwd naar al die nieuwe producten, jeetje!

 20. Mariel 4 oktober 2012

  Leuk om te zien! Veel producten zeg!

 21. Nicole 4 oktober 2012

  ziet er heel gezellig uit! volgens mij komen er hele leuke producten aan!

 22. Pauline 4 oktober 2012

  Wauw, ziet er tof uit. Mooie producten!
  Rozenwater van Kruidvat gebruik ik nu al 2 jaar als toner/tonic, ideaal! 🙂

 23. Lotte 4 oktober 2012

  Lekker veel foto’s heb je gemaakt! Was een leuk event, zo te lezen en te zien. Fijne nieuwe producten komen er uit, ik ben echt heel benieuwd naar die van Kruidvat eigen merk!

 24. Danique 4 oktober 2012

  Aaah super leuk verslag! Dat ziet er zeker gezellig uit en ik ben heel benieuwd naar de reviews van de producten!

 25. Chantal 4 oktober 2012

  Leuk verslag heb je er van gemaakt! Vond het erg leuk jou nu ook eindelijk eens in levende lijve gezien te hebben! 😀

 26. Tialda 4 oktober 2012

  Ik ben benieuwd naar de pure wascreme van kruidvat. maar dat masker van 10.0.6 is dus niet te koop bij kruidvat??

  xxx

  • Marjolein 4 oktober 2012 — Berichtauteur

   Het merk 10.0.6 wordt wel te koop bij Kruidvat! 🙂 Het is alleen niet van Kruidvat zelf of iets dergelijks, in tegenstelling tot de meeste producten die er gepresenteerd werden.

 27. Vera 4 oktober 2012

  Er komen dus weer mooie nieuwe producten aan! Ik ben heel erg benieuwd naar de twilight collectie van Essence!

 28. BeautyLoves 4 oktober 2012

  Veel nieuwe, leuke producten precies! Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar dat mud mask en ook de eigen BB cream van het Kruidvat prikkelt mijn nieuwsgierigheid.

 29. Samantha 4 oktober 2012

  Ah wat super leuk om te zien! Ik ben zo benieuwd naar sommige producten. 🙂 Zoals gewoonlijk zijn je foto’s weer prachtig, hihi!

 30. Sanne 4 oktober 2012

  Ziet er erg leuk uit! Ik ben vooral benieuwd naar de bb cream, voor 5 euro wil ik die zeker eens uitproberen 🙂 xxx

 31. Sharon 4 oktober 2012

  Ah nice! Ziet er ook heel gezellig uit 🙂 Ben benieuwd naar de BB Cream haha en de andere make-uppies!

 32. Laralaurentia 5 oktober 2012

  Ik ben benieuwd naar de BB Cream 😀 Ik ben nu helemaal weg van de Garnier BB cream.

 33. Maaike 5 oktober 2012

  Ziet er weer leuk uit 🙂 Gaaf dat je daar bij mag zijn zeg!

 34. Zoë 5 oktober 2012

  Leuk verslagje! Ziet er naar uit dat er veel fijne producten aankomen 🙂

 35. jana 5 oktober 2012

  Ziet er tof uit, ik ben benieuwd naar de nieuwe dingen 😀 x

 36. Moniek 11 oktober 2012

  Ziet eruit als een tof event! Ik hou van de kruidvat.

 37. Evelien 16 oktober 2012

  Wat leuk zo’n event, wil ik ook echt nog eens meemaken! ^_^ Leuke nieuwe producten hebben ze ook, erg fijn dat ze toevoegen aan het assortiment.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén