Tag: Why do you wear makeup


Laatst ben ik getagged door Sharon met de “why do you wear makeup”-tag en omdat ik die wel erg leuk vond, ga ik die vandaag doen! Hierbij leg je uit waarom je make-up draagt en wat voor waarde je eraan hecht, wat denk ik wel goed is om eens jezelf af te vragen, haha! Lees verder voor mijn antwoorden.1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Volgens mij toen ik een jaar of 13-14 was, ik denk de tweede klas van de middelbare school. Met alle bijbehorende fails overigens, denk aan te donkere foundation, oogpotlood op alle plekken behalve waar het hoort enzovoorts. Ik was sowieso niet echt een beauty haha, en mijn gebrek aan make-up skills droeg daar ook niet aan bij! ๐Ÿ˜‰

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Hmm, een beetje kaal? Wat vooral komt doordat ik er ook best kaal uit zie zonder make-up op haha. Mijn ogen spreken dan veel minder en het rood in m’n gezicht valt veel meer op. Ik vind mijn gezicht zonder make-up overigens niet persรฉ lelijk, ik heb eigenlijk bijna nooit echt grote puistjes of wondjes van puistjes en over dat rode kom ik ook wel heel als ik gewoon naar de supermarkt ga of iets dergelijks.


3. Wat vind je leuk aan make-up?
Dat een klein beetje make-up al zo’n verschil kan maken! Met een likje mascara, wat concealer en wat poeder ziet mijn gezicht er veel frisser uit, zonder gelijk erbij te lopen als een dichtgeplamuurde barbie haha. En ik vind het ook gewoon leuk om ooglooks te maken of iets nieuws te kopen en dat dan weken achter elkaar te gebruiken omdat het zo fijn is.

4. Wat zijn je 3 โ€˜holy grailโ€™ items?
Mascara, omdat het bij mij al echt wonderen doet. Ik heb niet echt een voorkeur, zolang hij maar goed zwart is, volume geeft en niet gaat vlekken. Verder de Stay All Day concealer van Essence die ik als foundation gebruik, omdat hij een beetje gel-achtig is en daardoor niet zo’n droge plak gaat vormen. Bovendien is het precies genoeg dekking voor mijn rode wangetjes en eventuele puistjes. En als derde denk ik lippenbalsem, ik ben geen fan van lipsticks of lipglosses maar lippenbalsems vind je echt overal in m’n kamer en tassen, haha!

Bedankt Sharon voor het taggen! Ik vond het erg leuk om hem in te vullen :). Ik ga geen specifieke mensen taggen maar neem hem zeker over als je hem ook wilt invullen!

  1. Je ogen spreken wel meer indeed! Maar da’s bij vrijwel iedereen zo, tenzij je van nature lange, zwarte wimpers hebt haha ๐Ÿ˜›
    Ik “moet” m ook nog doen .. (en ik ben een beetje bang, make-uploos is niet zo mijn ding op foto’s enzo)

  2. Erg leuke tag! Zonder make-up kan je ook gewoon ove straat ๐Ÿ™‚ ik vind mascara ook zeker een holy grail. Het geeft de ogen net wat extra’s en een wakkere uitstraling ๐Ÿ™‚

  3. Je antwoord bij nummer 3, dat je een product koopt en dat weken kan gebruik dan.. Komt me zo bekend voor:D Zo leuk vind ik dat, dan koop je iets waar je super blij mee bent en dan de komende weken echt blij elke ochtend weer pakt:D

  4. Ik vind deze tag leuk! En wat andere al zeggen; je bent een beauty met en zonder make-up. En achhh, die fails had iedereen wel eens gemaakt toch? Te donkere foundation en zo, hahah lol. Oh en hey die lippenbalsem is herkenbaar.. alleen mist voor mij het stukje: ‘maar lippenbalsems vind je echt overal in mโ€™n kamer en tassen, haha! En de volgende dak zijn ze weer verdwenen.’ whooops.

  5. Heel erg leuk om te lezen! De make-up fails zijn ook zo herkenbaar. Als ik daar aan terugdenk hoe ik er soms bijgelopen heb dat was echt verschrikkelijk haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *