Tag: Why do you wear makeup


Laatst ben ik getagged door Sharon met de “why do you wear makeup”-tag en omdat ik die wel erg leuk vond, ga ik die vandaag doen! Hierbij leg je uit waarom je make-up draagt en wat voor waarde je eraan hecht, wat denk ik wel goed is om eens jezelf af te vragen, haha! Lees verder voor mijn antwoorden.1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Volgens mij toen ik een jaar of 13-14 was, ik denk de tweede klas van de middelbare school. Met alle bijbehorende fails overigens, denk aan te donkere foundation, oogpotlood op alle plekken behalve waar het hoort enzovoorts. Ik was sowieso niet echt een beauty haha, en mijn gebrek aan make-up skills droeg daar ook niet aan bij! ๐Ÿ˜‰

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Hmm, een beetje kaal? Wat vooral komt doordat ik er ook best kaal uit zie zonder make-up op haha. Mijn ogen spreken dan veel minder en het rood in m’n gezicht valt veel meer op. Ik vind mijn gezicht zonder make-up overigens niet persรฉ lelijk, ik heb eigenlijk bijna nooit echt grote puistjes of wondjes van puistjes en over dat rode kom ik ook wel heel als ik gewoon naar de supermarkt ga of iets dergelijks.


3. Wat vind je leuk aan make-up?
Dat een klein beetje make-up al zo’n verschil kan maken! Met een likje mascara, wat concealer en wat poeder ziet mijn gezicht er veel frisser uit, zonder gelijk erbij te lopen als een dichtgeplamuurde barbie haha. En ik vind het ook gewoon leuk om ooglooks te maken of iets nieuws te kopen en dat dan weken achter elkaar te gebruiken omdat het zo fijn is.

4. Wat zijn je 3 โ€˜holy grailโ€™ items?
Mascara, omdat het bij mij al echt wonderen doet. Ik heb niet echt een voorkeur, zolang hij maar goed zwart is, volume geeft en niet gaat vlekken. Verder de Stay All Day concealer van Essence die ik als foundation gebruik, omdat hij een beetje gel-achtig is en daardoor niet zo’n droge plak gaat vormen. Bovendien is het precies genoeg dekking voor mijn rode wangetjes en eventuele puistjes. En als derde denk ik lippenbalsem, ik ben geen fan van lipsticks of lipglosses maar lippenbalsems vind je echt overal in m’n kamer en tassen, haha!

Bedankt Sharon voor het taggen! Ik vond het erg leuk om hem in te vullen :). Ik ga geen specifieke mensen taggen maar neem hem zeker over als je hem ook wilt invullen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Charlotte 20 oktober 2012

  Erg leuk om te lezen!
  Ik vind je er helemaal niet slecht uit zien zonder makeup hihi.
  Mascara is ook zeker een holy grail^^
  xxx

 2. Vera 20 oktober 2012

  Erg leuke tag! Je ziet er al mooi uit zonder make-up, maar met make-up spreken je ogen inderdaad wat meer ๐Ÿ™‚

 3. Charile 20 oktober 2012

  Leuke tag! Ik ga hem ook doen ๐Ÿ™‚

 4. Esmay 20 oktober 2012

  Je ogen spreken wel meer indeed! Maar da’s bij vrijwel iedereen zo, tenzij je van nature lange, zwarte wimpers hebt haha ๐Ÿ˜›
  Ik “moet” m ook nog doen .. (en ik ben een beetje bang, make-uploos is niet zo mijn ding op foto’s enzo)

 5. Miss Mags 20 oktober 2012

  Leuke tag , ga hem ook een keer doen denk ik. Altijd leuk om de antwoorden van verschillende bloggers te lezen.

 6. Lotte 20 oktober 2012

  Leuke TAG! Ik vind de derde foto erg leuk!

 7. Myrthe 20 oktober 2012

  Wat een leuke tag! Ik kan ook echt niet zonder mascara, haha ๐Ÿ™‚

 8. Annelie 20 oktober 2012

  Erg leuke tag! Zonder make-up kan je ook gewoon ove straat ๐Ÿ™‚ ik vind mascara ook zeker een holy grail. Het geeft de ogen net wat extra’s en een wakkere uitstraling ๐Ÿ™‚

 9. Anne vdh 20 oktober 2012

  Je antwoord bij nummer 3, dat je een product koopt en dat weken kan gebruik dan.. Komt me zo bekend voor:D Zo leuk vind ik dat, dan koop je iets waar je super blij mee bent en dan de komende weken echt blij elke ochtend weer pakt:D

 10. Maaike 20 oktober 2012

  Leuke tag! Ik ga hem denk ik overnemen!

 11. Pauline 20 oktober 2012

  Leuk! Wat heb je trouwens een mooie huid van jezelf, geen enkel puistje te bekennen!

 12. Chantal 20 oktober 2012

  Wat leuk om te lezen maar inderdaad, je bent ook prรกchtig zonder make-up!

 13. Priscilla 20 oktober 2012

  Je ziet er zonder make-up ook al prachtig uit maar je ogen lijken inderdaad iets meer te spreken als je (oog)make-up op hebt. Leuke tag!

 14. Lifesplash 20 oktober 2012

  Ik vind deze tag leuk! En wat andere al zeggen; je bent een beauty met en zonder make-up. En achhh, die fails had iedereen wel eens gemaakt toch? Te donkere foundation en zo, hahah lol. Oh en hey die lippenbalsem is herkenbaar.. alleen mist voor mij het stukje: ‘maar lippenbalsems vind je echt overal in mโ€™n kamer en tassen, haha! En de volgende dak zijn ze weer verdwenen.’ whooops.

 15. Kelly 20 oktober 2012

  Ik vind je een prachtige meid zonder make-up! Je ogen spreken wel echt door de mascara, dat idee heb ik bij mijzelf ook altijd!

 16. jana 20 oktober 2012

  Wat een leuke tag ๐Ÿ˜€ x

 17. Michelle 21 oktober 2012

  Leuke tag met leuke antwoorden.

 18. Lies 21 oktober 2012

  Heel erg leuk om te lezen! De make-up fails zijn ook zo herkenbaar. Als ik daar aan terugdenk hoe ik er soms bijgelopen heb dat was echt verschrikkelijk haha.

 19. Angelique 21 oktober 2012

  Leuke tag, je hebt hem erg leuk in gevuld:-)

 20. Sharon 21 oktober 2012

  Yay voor Essence concealer haha! Leuk om die voor- en nafoto’s zo te zien ๐Ÿ™‚ Beide pretty!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén