SS 2013 – Stella McCartney


Ben ik een echt fashion meisje? Nee, en al helemaal niet als het op high fashion aankomt. Maar goed, het kan geen kwaad om het een beetje in de gaten te houden, want de kans is groot dat je de iets mildere versie terug gaat zien bij winkels als H&M. Laatst zag ik de foto’s van de spring/summer 2013 collectie van Stella McCartney, kijk vooral verder als je benieuwd bent welke items dat zullen zijn!Wat je terug gaat zien bij Stella McCartney is eigenlijk vrij verschillend. Rustige kleuren worden afgewisseld met groen en oranje en tussen de drukke prints door zie je ook wat plain items. Wat ik ervan vind? Hmm.. ik vind de jurkjes met bloemenprint wel erg leuk en de witte blouses zijn ook best mooi! Maar er zitten ook items tussen die me totaal niet aanspreken, zoals.. eigenlijk alle outfits in de onderste collage, haha! Al moet ik zeggen dat ik eigenlijk geen groene items heb, terwijl het best een leuke kleur kan zijn. Wil je alle outfits zien? Kijk dan hier de show.


En ook niet onbelangrijk – hair & makeup! Ik vind de make-up echt mooi! Een perfecte huid, lief blosje op de wangen, verzorgde lippen en een opvallend lijntje op de onderste waterlijn. I like! Het haar vind ik niet zo, ik zie toch liever een luchtige zijscheiding dan een platte middenscheiding.

Wat vind jij van de spring/summer 2013 collectie van Stella McCartney? En de make-up?

  1. Ik vind het echt een prachtige collectie; behalve de witte jurk met de groene grasvlek in het midden, haha. Makeup is ook mooi, maar inderdaad, die platte middenscheiding..

  2. Eigenlijk vindt er het precies het zelfde van als jij ^^ sommige dingen zijn heel leuk & dan zie je die ballon jurk met groene stip.. meeh. De make-up vindt ik ook mooi, bestwel naturel & die scheiding snap ik ook niet xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *