Shopping -TBS sale & Kruidvat


Ik hield mezelf in, ik heb niet de online shop van The Body Shop leeggeroofd, ik heb ook de H&M sale ontweken. Maar gisteren ging ik Rotterdam in en móest ik wel even naar TBS, haha! Op dit moment is er sale en dat betekent eigenlijk altijd wel goede deals en fijne prijsjes op heerlijke producten.


En dus ging ik naar huis met drie heeeerlijke douchegels! Ik weet van mezelf dat de douchegels sowieso wel op gaan bij mij, dus het leek me geen kwaad kunnen om deze mee te nemen haha. Fuzzy Peach en Green Apple zijn volgens mij van de Classics lijn en had ik al eerder geroken, maar toen niet gekocht. Maar het zijn echt geuren die ik heerlijk vind, zoet en fruitig! De Lychee Blossom douchegel is minder zoet en meer bloemig, wat ik erg fijn vind voor de afwisseling! De prijs? Ze waren nu maar €2,50 per stuk!


Verder kocht ik nog back-ups van m’n favo concealer en topcoat van Essence, omdat deze in het tweede schap zitten en ik dat dus alleen kan scoren in een grote stad zoals bijvoorbeeld Rotterdam. Van de topcoat komt deze week nog een losse review! Ze kosten allebei €2,59 geloof ik.


En zo heb ik stiekem toch nog een beetje gesaleshopt, haha! Ik wilde eigenlijk nog een back-up halen van de Sephora primer die ik sinds kort weer dagelijkst gebruik, maar die waren inmiddels al lang en breed op (gisteren was het de laatste dag Prijzencircus). Maar goed, ik ben errug blij met de TBS spulletjes! Weet eigenlijk niet tot wanneer de sale duurt.. Maar mocht je in de buurt van TBS komen, ga even naar binnen (of loop er met een grote boog omheen als je geld al bijna op is ;))!

Verder Bericht

Vorige Bericht

36 Reacties

 1. Lisa 15 oktober 2012

  Mm, ik word nu erg getriggerd om vanmiddag even langs TBS te gaan.. De douchegels lijken me erg fijn 🙂

 2. Lifesplash 15 oktober 2012

  Ooooh, badassss je hebt geshopt (wel in de sale als goedmakertje). Maar haha, wel heerlijke dingen gekocht, dat is duidelijk! Die Fuzzy peach lijkt mij delicious, ik krijg gelijk zo’n ik-wil-in-bad gevoel. Ik ben echt benieuwd naar de topcoat, mm. Ik zal zeggen, kom maar op met die review. 😀

 3. Emilia 15 oktober 2012

  Ah ik ben jaloers op je TBS aankoopjes! Ik had ook nog even in de sale gekeken, maar er was bijna niets meer 🙁
  Die geuren van die douchegels klinken heerlijk! X

  • Marjolein 16 oktober 2012 — Berichtauteur

   Oh jammer, in Rotterdam hadden ze nog wel aardig wat! Eigenlijk wilde ik blushes, maar die hadden ze helaas al niet meer. Maar ach, douchegels zijn veel lekkerder haha!

   • Emilia 17 oktober 2012

    Dat meen je niet, in de koopgoot!? Dan heb ik óf heel slecht gekeken óf ik was gewoon te laat, ik was namelijk ook naar TBS in Rotterdam geweest! 🙁

 4. Charile 15 oktober 2012

  Leuke aankoopjes 🙂

 5. Loulou 15 oktober 2012

  Sale shoppen geeft me altijd een heerlijk gevoel, hihi! Ik ben (heel) erg benieuwd naar de review van de topcoat.

 6. Esmay 15 oktober 2012

  Leuke dingen heb je geshopt 😀
  Sale items zijn natuurlijk altijd leuk!

 7. Joyce 15 oktober 2012

  Ahh ziet er goed uit.

 8. beautybysandra 15 oktober 2012

  Ben benieuwd naar die producten =)

 9. Esther 15 oktober 2012

  ik ben altijd al benieuwd geweest naar die essence concealer! Zou je daar een review over willen schrijven? zou super fijn zijn!

  • Marjolein 16 oktober 2012 — Berichtauteur

   Ik weet eigenlijk niet of ik er ooit een losse review over geschreven heb, maar ik noem ‘m heel vaak in blogposts haha! Maar korte samenvatting: Hij is super fijn, want hij is verre van droog en ziet er heel natuurlijk uit. Er zijn 2 vrij lichte kleuren, 010 is meer geschikt als je een gelige ondertoon hebt en 020 als je een meer roze ondertoon hebt. Ik gebruik hem zelf als foundation op de plekken waar ik hem nodig heb, hij geeft precies de goede dekking om je tint egaler te maken en eventuele puistjes te bedenken, zonder het geplamuurd eruit te laten zien.

 10. Yak Man 15 oktober 2012

  Wow,2,50 is een erg mooie prijsje voor tbs producten ^^!

 11. Vera 15 oktober 2012

  Mooie aankopen!

 12. Lisa 15 oktober 2012

  Ik ga straks echt even naar the Body Shop, ik hoop dat de sale nog niet afgelopen is!

 13. Peggy Timmermans Visagie 15 oktober 2012

  Wat een fijne spulletjes heb je gekocht! En wat fijn dat er net slae was!

 14. Axelle 15 oktober 2012

  wat een leuke dingen heb je geshopt ! 😀

 15. femketje 15 oktober 2012

  leuke aankoopjes 😀

 16. Annelie 15 oktober 2012

  Leuke dingetjes heb je gekocht!
  2,50 is ook niet duur voor je bs aankoopjes 😀

 17. Maaike 15 oktober 2012

  heerlijk! ik heb ook wat dingetjes geshopt bij de TBS! 🙂

 18. Lies 15 oktober 2012

  Hele leuke aankopen! De Lychee Blossom Douchegel lijkt mij heel lekker ruiken.

 19. Emma 15 oktober 2012

  leuke dingen heb je geshopt!
  ik vind de sale bij TBS echt geweldig

 20. Rose 15 oktober 2012

  Ahh i love tbs! Ik ga is kijken daar als er nu sale is! de nieuwe lijn vineyard peach lijkt me heeeeerlijk!

 21. Chayennnnnnnnnn 15 oktober 2012

  De Lychee Blossom shower gel ruikt zo lekker, ik kocht hem vorige week voor een vriendin van me met nog een aantal andere producten van TBS. Ik ging namelijk op ziekenbezoek bij haar en vond dat ze wel een cadeautje verdiende! TBS doet altijd wonderen.

 22. Soesja 15 oktober 2012

  Superleuke shopsels 😀 TBS is altijd geweldig of course 🙂

 23. Sharon 15 oktober 2012

  €2,50 per stuk is echt sick haha, ze lijken me allemaal lekker <3 ah ik wil die topcoat ook proberen!

 24. jana 15 oktober 2012

  Ooh leuke aankoopjes 😀 x

 25. Bianca 15 oktober 2012

  Die tbs douchegels zijn heerlijk hé, en altijd leuk ze in de sale te kunnen kopen ^^

 26. Kimberly 16 oktober 2012

  Ik wil NU naar TBS hihi

 27. Evelien 16 oktober 2012

  Oh leuke nieuwe aankoopjes! Ik ben gek op TBS producten, no matter what smell :’)

 28. Charlotte 17 oktober 2012

  yay^^
  love the body shop
  Ik heb gisteren ook fuzzy peach gekocht, hij ruikt zo goddelijk, hmm
  xxx

 29. Sabrina 20 oktober 2012

  Wat een lekkere douchegels heb je aangeschaft! Ik hou echt van sale bij TBS! Scheelt vaak heel veel geld 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén