Shopping -TBS sale & Kruidvat


Ik hield mezelf in, ik heb niet de online shop van The Body Shop leeggeroofd, ik heb ook de H&M sale ontweken. Maar gisteren ging ik Rotterdam in en móest ik wel even naar TBS, haha! Op dit moment is er sale en dat betekent eigenlijk altijd wel goede deals en fijne prijsjes op heerlijke producten.


En dus ging ik naar huis met drie heeeerlijke douchegels! Ik weet van mezelf dat de douchegels sowieso wel op gaan bij mij, dus het leek me geen kwaad kunnen om deze mee te nemen haha. Fuzzy Peach en Green Apple zijn volgens mij van de Classics lijn en had ik al eerder geroken, maar toen niet gekocht. Maar het zijn echt geuren die ik heerlijk vind, zoet en fruitig! De Lychee Blossom douchegel is minder zoet en meer bloemig, wat ik erg fijn vind voor de afwisseling! De prijs? Ze waren nu maar €2,50 per stuk!


Verder kocht ik nog back-ups van m’n favo concealer en topcoat van Essence, omdat deze in het tweede schap zitten en ik dat dus alleen kan scoren in een grote stad zoals bijvoorbeeld Rotterdam. Van de topcoat komt deze week nog een losse review! Ze kosten allebei €2,59 geloof ik.


En zo heb ik stiekem toch nog een beetje gesaleshopt, haha! Ik wilde eigenlijk nog een back-up halen van de Sephora primer die ik sinds kort weer dagelijkst gebruik, maar die waren inmiddels al lang en breed op (gisteren was het de laatste dag Prijzencircus). Maar goed, ik ben errug blij met de TBS spulletjes! Weet eigenlijk niet tot wanneer de sale duurt.. Maar mocht je in de buurt van TBS komen, ga even naar binnen (of loop er met een grote boog omheen als je geld al bijna op is ;))!